Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
Dienutza felicitari pt 10 ani de casnicie...la cat mai multi ani fericiti impreuna va doresc..in 3...sau 4...sau cat vreti voi

Ramona si Monis...dati de baut, da????? Numai bine sa va fie pana la termen...si dupa 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
pt [b]Laurairina[b]
vreau sa fiu prima care iti ureaza un LA MULTI ANI..in aceasta casnicie..
Si am o http://www.youtube.com/watch?v=2PEcyoNOCa4"dedicatie[/url] pentru tine si sotul tau.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!

ingerasul Darius-Andrei
18+
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
a iesit ca naiba....dar urarea e din inima...

ingerasul Darius-Andrei
18+
bebe
Flavius Cristian
POZE
krelia spune:
neatza burtix!
am lipsit de la apel...ca am fost ieri la....shmotru...ma rog...eu mai putin...decat asa, la nivelul burticii
..si iar am ajuns tarziu acasa, pe la 9 si ceva...
felicitari fetelor care si-au schimbat semnatura..ma alatur si eu lor..cu cele 18 saptamani facute astazi
, asadar, cinsteeeeee!! ![]()
felicitari si celor ce-si aniverseaza azi....una-alta ![]()
sanatate celor care au pb cu stomacele...cu micile intepaturi de la bebe ![]()
si, condoleante pentru unkiul lui Alinus....sa fii tare si sa incerci sa nu plangi, pt ca bebe simte cand esti trista!
pup fete...ma duc sa mai lucru ceva....si intre timp, sa ma apuc de dizertatie...cica pe 10 iulie am "iegzamen"...si io n-am facut nimic 

krelia
17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
miany75 spune:
Buna dimineata si de la mine ,fetele! sa aveti o zi frumoasa!
Ramona , Monis5 felicitari pentru intrarea intr-o noua saptamna!
Dienutze felicitari pentru cei 10 ani ! Sa fie cat mai multi si cat mai fericiti!
Miramar si Pirelia ,succes azi la echo!
miany
18+
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Ramona, Monis, FELICITARI! La mai mare, la mai multe,Ramona, iti tinem pumnii. Raportez ca nu am reusit sa dau de medicul meu, mi s-a acrit de medicii astia vip-uri, am aflat ca e in strainatate de o saptamana, asa ca m-am suparat si mi-am sunat o prietena ginecolog, care ma vede la 13.30. Femeia asta e o sfanta, numai ca nu stiu cata incredere sa am in ea profesional, e abia la doctorat. Dar ma gandesc eu, cu logica mea de blonda, ca macar imi spune daca e bine bebe, poate am noroc si mi s-a urcat putin placenta sau macar de ce am usturimile astea si ce sa fac cu ele. Gata, m-am intins la povesti. Fetele, voi cand nu dati de medicul vostru, cum rezolvati problemele? Va intreb ca sa imi dau seama daca exagerez eu sa ma supar asa. Va pup, sa avem bafta toate! 15 + |
Andre, nici mie nu mi-a raspuns dr la telefon 2 zile, asa ca l-am schimbat (dar nu doar din cauza asta, ci si pt ca era prea vip, vorba ta plus altele) cu altul, de la care nu am nr de telefon

asa ca acuma sunt f linistita, ca nu are cine sa-mi raspunda, daca nu am unde sa sun 

monis
19+
miany75 spune:
| citat din mesajul lui krelia neatza burtix! ![]() am lipsit de la apel...ca am fost ieri la....shmotru...ma rog...eu mai putin...decat asa, la nivelul burticii felicitari fetelor care si-au schimbat semnatura..ma alatur si eu lor..cu cele 18 saptamani facute astazi felicitari si celor ce-si aniverseaza azi....una-alta sanatate celor care au pb cu stomacele...cu micile intepaturi de la bebe si, condoleante pentru unkiul lui Alinus....sa fii tare si sa incerci sa nu plangi, pt ca bebe simte cand esti trista! ![]() pup fete...ma duc sa mai lucru ceva....si intre timp, sa ma apuc de dizertatie...cica pe 10 iulie am "iegzamen"...si io n-am facut nimic ![]() ![]() krelia 17+tzutzupida noastra creste si pozeaza ![]() |
Felicitari si tie,Krelia

miany
18+
krelia spune:
caaaaaaaaammmmyyyyyyyyy.......tu vrei sa moooooooorrrrrr????
m-au apucat toate bocelile pamantului.........
pe melodia asta am dansat eu cu iubi meu....la nunta.....a fost melodia noastra de deschidere.....ooooofff.....ce frumos a fost....
Dienutz.....sa va dea DD tot ce va doriti...si restul fetelor, la fel!
aaahhh, m-au pocnit lacrimile.....
krelia
17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
monis5 spune:
| citat din mesajul lui dienutze Neata fetelor! Felicitari mamicutelor care au schimbat saptamana ![]() Noi azi facem 10 ani de la cununie! O viata! Sunt tare fericita caci serbam ...in trei :) Abia diseara dupa 8 o sa mergem la restaurantul unde am fost acu 10 ani :) Abia astept :) Va pup, sa aveti o zi frumoasa! 15+Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!VEDETUTA |
Felicitari, la multi si fericiti ani impreuna

monis
19+