Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Neatza fetelor,

Azi fac eu cinste:, , ,, fiecare ce vrea , schimbam saptamana.
Sunt putin stresata, astept rezultatu d la TT, o sa il pimesc abea maine

Ramona +15 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata fetelor

Si de la mine de baut ca intru azi in 19 sapt

tuturor, vb mai incolo
Ramona din Arad, iti tin pumnii

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Neata fetelor

Si de la mine de baut ca intru azi in 19 sapt

tuturor, vb mai incolo
Ramona din Arad, iti tin pumnii

monis 19+

Merci , am niste emotii, mai ales dupa rezultatu d la DT

Ramona +16 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Miramar ceaiul de menta nu este deloc indicat, mai ales ca opreste lactatia si nu lasa dezvoltarea glandei mamare.

Betty78 18+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Da? mie mi-a spus doctorita si vad ca si Laurei Garner la fel ca daca ma simt deranjata la stomac sa beau ceai de menta. Si am citit si pe google acum diverse articole si la fel scrie. Doar sa nu bei prea mult din cauza constipatiei, atat am gasit. Naiba sa le ia de ceaiuri.

Monis felicitari!

Laurairina numai azi nu e maine.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ramona, Monis, FELICITARI! La mai mare, la mai multe,Ramona, iti tinem pumnii. Raportez ca nu am reusit sa dau de medicul meu, mi s-a acrit de medicii astia vip-uri, am aflat ca e in strainatate de o saptamana, asa ca m-am suparat si mi-am sunat o prietena ginecolog, care ma vede la 13.30. Femeia asta e o sfanta, numai ca nu stiu cata incredere sa am in ea profesional, e abia la doctorat. Dar ma gandesc eu, cu logica mea de blonda, ca macar imi spune daca e bine bebe, poate am noroc si mi s-a urcat putin placenta sau macar de ce am usturimile astea si ce sa fac cu ele.Gata, m-am intins la povesti. Fetele, voi cand nu dati de medicul vostru, cum rezolvati problemele? Va intreb ca sa imi dau seama daca exagerez eu sa ma supar asa. Va pup, sa avem bafta toate!15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata fetelor!
Felicitari mamicutelor care au schimbat saptamana
Noi azi facem 10 ani de la cununie! O viata! Sunt tare fericita caci serbam ...in trei :) Abia diseara dupa 8 o sa mergem la restaurantul unde am fost acu 10 ani :) Abia astept :)
Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Felicitari, Dienutze, la multi ani frumosi impreuna! 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DIENUTZE, felicitari pt cei 10 ani. Multi inainte...Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Multumesc fetelor! La fel si voua! Cred ca e si de la sarcina...dar azi simt ca sunt fericita!

15+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

'Neata si de la mine

Multumesc la toate fetele ca sunteti alaturi de mine. Nu stiu cum fac cu varicela asta, o trimit pe Riana la soacra-mea in sat si astept sa vad, o sa vb si cu dr sa vedem ce zice si el.

Adriana uraaaaaa... suntem la acelasi medic, si eu tot la Samuel Geza sunt si tot cu el am nascut-o si pe Riana. Am fost foarte multumita de el... am vb cu el legat de triplu test si mi-a spus ca daca vreau pot sa-l fac dar nu este cazul, avand in vedere varsta mea si dpdv ecografic sarcina e ok. Acum eu merg pe mainile lui, nu fac tripu test nu vreau sa-mi iasa nu stiu ce valori si sa ma speriu. Sper sa fie ok. Nici cu Riana nu am facut triplu test.

Katyuscha eu am nascut normal cu toate durerile, fara anestezie epidurala... Ce sa zic, usor nu e, eu am avut noroc ca am nascut foarte repede iar Riana nu a fost f mare, am nascut-o prematur si a avut 2800g... dar este minunat!!! daca poti eu te sfatuiesc sa nasti normal, te refaci si mult mai repede, laptele vine mai repede... si simti intr-adevar momentul... Sper sa nu par o ciudata, dar pe mine m-a incantat tare m ult nasterea chiar daca am zic atunci ca nu mai nasc in veci

Laurairina casa de piatra! Sa aveti o nunta frumoasa!
Felicitari si celor care au intrat intr-o noua saptamana

Pupici

Alina17+

Edit: a aparut tot scrisu cu rosu
Dienutze multi ani fericiti impreuna si multa sanatate

Mergi la inceput