Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Camy, ai ramas iar fara curent? ![]() Laura 18+ baby Nicholas James |
fereasca sfantu'....nu....am stat cu sotul meu sa-l adorm

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
BoboMom spune:
Pai tu de ce nu dormi cu el? ![]()
Katyuscha, si eu mai am (aveam) intepaturi in pelvis din cand in cand si se pare ca sunt normale, pt ca se intind ligamentele. Dar as intreba doctorul in locul tau, mai ales ca ai si pete roz. Sunt sigura ca e totul ok, dar e bine sa intrebi. 
Laura
18+ baby
Nicholas James
Lidia74 spune:
CAMI, voi(tu si bebe)ce ati facut azi? In afara de faptul ca l-ati adormit pe tati :)))))))). Sunteti bine?
DORIS_71 spune:
Noapte buna burtici si de la mine, ne auzim maine am sa incerc sa dorm ca ieri noapte m-am culcat la 3,20 min. N-aveam somn deloc. Maine schimbam si noi prefixul si dam de baut, aperitive, dulciuri tot ce doriti.
Doris
15+ 
poze
Katyuscha21 spune:
buna fetelor ce mai faceti ca va mai fac burticile![]()
?
am si eu o intrebare unde pot sa aflu si eu cate ceva de la mamicile care au nascut pe cale naturala sa vad si eu povestea lor sau imi puteti zice voi
?
ca sunt cam speriata in legattura cu nasterea si de aceea.ca eu am nascut prima data prin cezariana si acum as vrea sa nasc naturral dar mie frica de mor si poate este cineva care sa ma incurajeze si pe mine.pls din sufle ajutatima ca pana acum cred ca mam schimbat de 100 de ori cum am sa nasc apai cand aveni timpul ce am sa fac ca eu ma decid tare greu si am nevoie de ceva sustineri zau.
ii ziceam lu barbatamiu ca ,cand oi fin in travaliau si atunci am sa ii zic ladoctor ca stai ca nu mam hotarat si el imi zice ca atunci nu mai sta nimeni sa te gandesti tu cum vrei sa nasti.
of credetima ca ma framanta gandul asta si noaptea ma trezesc si ma gandesc la asta.ajutatima sa scap de ele pls pls.

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
18+
Katyuscha21 spune:
in legatura cu petele roz de care va specificasem intrun mesaj anterior voua vi sa intamplat sa veti asa ceva?
Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
18+
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 CAMI, voi(tu si bebe)ce ati facut azi? In afara de faptul ca l-ati adormit pe tati :)))))))). Sunteti bine? Lidia |
da...suntem bine...in general cautam locuri mai racoroase prin casa...si stam tolaniti

ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
Buna dimineata gagix ![]()
iar sunt singurica pe aici...pana va treziti voi...raman fara cafea in casa 

Katyuscha fain ca aveti medici asa buni care sa fie langa tine sa poti naste natural dupa cezariana..as vrea sa pot si eu asta...dar vad ca in Ro...odata ce-ai nascut prin cezariana...adio...numai cezariana mai fac..si cum am ramas insarcinata si la 7 luni dupa prima sarcina....nici nu incape discutia de alteceva...
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Andrecluj spune:
Buna dimineata burtici!Katyuscha21,, in legatura cupetele, nu te poate vede un medic? Ele pot fi normale, dar pot insemna si o problema, daca insa e problema se rezolva cu tratament. Mie personal medicul mi-a spus sa-l sun la orice pata, apoi cand au fost unele inchise la culoare, apoi maro m-a consultat, mi-a spus ca am exagerat ca m-am panicat, dar m-a pus la pat cu tratament. In cazurile astea doar medicul stie sa-ti spuna de unde vin petele.Camy,, ai reusit sa dormi?
15+
Pirelia spune:
Neata fetelor, am aparut si eu. Sunt treaza de la 5.30, dar cum nu am net acasa, pot accesa doar de la serviciu. Am citit si din urma.
Miramar, foarte bine ca stai in pat sa te relaxezi si ca ai reusit sa te programezi la ginecolog. Azi merg si eu si tot la ora 17. Daca reusesc sa mai intru pe forum va spun cum a decurs vizita.
Katyuscha, ar fi bine sa-l intrebi pe medic de aceste pete rozali. Nu este grav decat daca devin rosii intens, dar e mai bine sa te consulti cu medicul. Asa stai si tu mai linistita.
Monis, frumoase pozele. Cand ajung acasa o sa incerc sa postez pe contul comun de pe picasa poze tot cu curcubeu, si la fel de grozave.
Camy si eu mananc foarte multa pizza. si acum nici nu mai tin cont sa fie doar de pui. Foarte mult imi place pizza taraneasca.
Si acum, Laurairina, fericita mireasa. Iti urez o zi de sambata extraordinara de care sa te bucuri la maxim. Toate pregatirile s-au terminat asa ca trebuie sa te bucuri de momentele deosebite din aceasta zi. Nu conteaza cum arata rochia, cum mai apar niste detalii minore de rezolvat, ci dar sa fii tu fericita. Zambetul de pe fata ta va face mai mult decat toate pregatirile si toate necazurile pe care le-ai intampinat pana acum. Nu conteaza decat ca mireasa sa fie fericita. Iti urez CASA DE PIATRA, multi ani de fericire si de iubire si cat mai multe clipe de neuitat in aceasta casnicie.
Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)