Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Multumesc, Laura. Deci nu era o prostie. Pai pana la 20 nu mai avem mult, asa ca putem incerca apoi cu stetoscopul. Eu la cat sunt de criata l-as suna pe medic zilnic

nu esti singura ,care ai face asta...si eu m-am gandit la faza asta cu ascultatul inimioarei ,mai ales ca vb lui Monis l-am simtit la inceput mai tare si acum sunt zile in care nu il simt deloc..ma apuca teama uneori..

miany
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Andre, tu de ce nu bagi la semnatura saptamanile? Superstitie?

Nu,nu, uneori mi-e lene sa deschid lista de emoticons si sa scriu 15 plus, etc.

Pai daca iti pui la semnatura, se pune automat de cate ori scrii

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Miany - si eu am acum o perioada mai... 'tacuta'... dar dupa ce am trecut de prima, parca nu ma mai urc pe pereti asa repede...

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Camy, ai ramas iar fara curent?

Laura 18+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Monis, ma inveti cum sa pun semnatura? Ca-s mai tolomaca la fazele tehnice, sorryMiany, ce te opreste sa iti cumperi un stetoscop? Eu voi cumpara clar, nu pot sa-mi stresez medicul in fiecare zi ca nu-l simt. Bine, la mine e devreme sa-l simt, dar de la 20 de saptamani chiar am de gand sa-i ascult inimoara. Acum sunt suparata ca nu-mi raspunde medicul la telefon, nu s-a mai intamplat asta niciodata, daca nu-mi raspunde nici maine merg la altul. Off. Ceai de tei, calm, gandire pozitiva, etcNoapte buna fetele, eu sper macar in 4 ore de somn dupa ceaiul asta. Va pup.15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele
Andre citeste pe prima pagina "cum sa ai la semnatura

17+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Noapte buna, Andre! Incearca sa te linistesti si va fi totul bine! Bebe are nevoie sa te simta calma (si asta de la tine putere, fara prea multe ceaiuri).

Laura 18+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

In sfarsit... SIMINA. Ce faceti (tu si bb)?Sunteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetelor voua vi sa intamplat sa aveti intepaturi jos din cand in cand?ca eu am aproape infiecare zi cate 2-3 intepaturi si nu stiu de ce e ceva de care sa ma ingrijorez?si cateodata asta se intampla rar sa am niste pete pe slip de culoare roz deschis deschis.

voi ce credeti?

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Camy - am plecat mai repede azi de la servici si de la 5 pana acum am stat in pat. Ma simt asa...sensibila, dar e posibil si totul sa se traga de la psihic. SI pe drum pana acasa parca simteam si orice denivelare a drumului direct in stomac, of si masina asta a lui barbati-miu nu s-a racit decat aproape de casa, acolo abia, parca, incepuse sa bage aer cdt.

In sfarsit cand am ajuns acasa mi-am adus aminte ca sambata am si o nunta si n-am mai rezistat am pus mana pe telefon si m-am programat maine la eco. Am avut noroc si am gasit liber inspre sfarsitul programului chiar la dr. mea. Deci maine la 17.40 ma duc la eco.

Dar sa va dau si o veste mai buna ma simt mai bine pe partea cealalta. Poate totusi n-am facut infectie urinara, poate doar racisem putin. Daca e pe-asa bine ca nu mi-a dat antibiotic.

17+

iti tin pumnii scumpica...sa te intorci cu vesti bune

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput