Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Si la noi incep caldurile, pana acum a fost bine, mai racoare, norocul meu ca la vara plec acasa in Romania si are mama AC si stau la rece.

Va pup si fug sa vad ASI ca nu pierd un episod.

Doris 15+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Laura - curaj. Lasa ca la restul te gandesti dupa aia - vorba aleia din "Pe aripile vantului"

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Asa e, Monis. Adevarul e ca de la episodul cu sangerarea am zis ca nimic nu mai conteaza, doar sa fim sanatosi si sa-l aducem cu bine pe lume pe puiul nostru. Restul se vor rezolva...

Laura 18+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetelor, am pus poze cu 2 curcubeeeeee

.. arata senzational, unul e arc complet... si sta deja de vreo 10 min
Enjoy

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Camy - am plecat mai repede azi de la servici si de la 5 pana acum am stat in pat. Ma simt asa...sensibila, dar e posibil si totul sa se traga de la psihic. SI pe drum pana acasa parca simteam si orice denivelare a drumului direct in stomac, of si masina asta a lui barbati-miu nu s-a racit decat aproape de casa, acolo abia, parca, incepuse sa bage aer cdt.

In sfarsit cand am ajuns acasa mi-am adus aminte ca sambata am si o nunta si n-am mai rezistat am pus mana pe telefon si m-am programat maine la eco. Am avut noroc si am gasit liber inspre sfarsitul programului chiar la dr. mea. Deci maine la 17.40 ma duc la eco.

Dar sa va dau si o veste mai buna ma simt mai bine pe partea cealalta. Poate totusi n-am facut infectie urinara, poate doar racisem putin. Daca e pe-asa bine ca nu mi-a dat antibiotic.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

MIRAMAR ma bucur pt tine ca totul e ok si eu am avut aceeasi chestie ca si tine si acum astept raspuns de la doktor sa vedem ce zice.

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

fetelor vreau sa fac ceva de mancare si am ramas in pana rau ajutatima pls

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Monis, super pozele!

Miramar, bafta la eco! Sigur e totul bine. Si distractie placuta la nunta!

Laura 18+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Andre, tu de ce nu bagi la semnatura saptamanile? Superstitie?Nu,nu, uneori mi-e lene sa deschid lista de emoticons si sa scriu 15 plus, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Miramar ceaiul de menta nu este deloc indicat, mai ales ca opreste lactatia si nu lasa dezvoltarea glandei mamare.

Laura o nunta frumoasa si casa de piatra iti doresc

Apropo de caldura, azi cand m-am suit in masina am vazut frumoasa temperatura de 39C....oricum dupa ce am mai mers in trafic a scazut la 36-37....si asta este doar inceputul. Oricum macar nu avem mai multe saptamani ca a-ti fi vazut atunci suferinta din cauza caldurii

Betty78 18+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput