Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Of, Andre, ce ma enerveaza doctorii de genul asta!

Ce e cu linistea asta pe-aici??

Laura 18+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Of, Andre, ce ma enerveaza doctorii de genul asta!

Ce e cu linistea asta pe-aici??

La Bucuresti e linistea de dinaintea furtunii .
Pe bune, vine una mare. Dupa 37 de grade...

monis 18+

Mergi la inceput

Pai bagati-va la adapost! Si la noi a fost furtuna acum cateva nopti. Acum e innorat... Abia astept sa plec acasa! Mai am 4 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Si la Cluj e tot dianintea furtunii, dar afara e superb. Cerul e negru si mai scapa cate o raza de soare. Cred ca iar va ploua toata noaptea. Medicul meu nu raspunde la telefon sa programam intalnirea de maine, iar la mine in casa sunt doi gemeni micuti de care are grija mama mea care nu pricep de ce nu ma joc cu ei si de ce stau in pat si le spun ca bebe mic care e la mine in burta trebuie sa stea culcat si ei imi aduc ciocolata sa ii dau la bebe mic sa se trezeasca ca sa se poata juca cu el Si cand mai ies la baie sar pe mine si ma roaga sa ma joc cu ei, offf

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Pai bagati-va la adapost! Si la noi a fost furtuna acum cateva nopti. Acum e innorat... Abia astept sa plec acasa! Mai am 4 ore

Hai ca mai e putin. Si inca putin pana la we. Ce clima e acolo la tine?

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

hop si eu .salutare fetele.eu abia mam trezit si direct aici am venit sunt acum prezenta.

FELICITARI PT MAMICUTELE CARE AZI AU SCHIBAT SAPTAMANABINE EU ZIC MAI TARZIU CA SUNT MAI TARZIUCU 10 ORE PANA MA TREZESC EU VOI TRECETI LA ALT CAPITOL SI SUNT SI O GRAMADA DE MESAJE DE CITIT SI INTERESANTE

eu am schibat-o in 18 gata suntem un pik mai mari

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Si la Cluj e tot dianintea furtunii, dar afara e superb. Cerul e negru si mai scapa cate o raza de soare. Cred ca iar va ploua toata noaptea.
Medicul meu nu raspunde la telefon sa programam intalnirea de maine, iar la mine in casa sunt doi gemeni micuti de care are grija mama mea care nu pricep de ce nu ma joc cu ei si de ce stau in pat si le spun ca bebe mic care e la mine in burta trebuie sa stea culcat si ei imi aduc ciocolata sa ii dau la bebe mic sa se trezeasca ca sa se poata juca cu el
Si cand mai ies la baie sar pe mine si ma roaga sa ma joc cu ei, offf

Andre, si la mine a venit in vizita o prietena buna cu fetitele ei (3 si 7 ani) si venisera chitite amandoua sa se joace cu copilasul meu. Eram in 8 saptamani

Ca sa te mai descretesti

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Eu ma distrez copios de ei si incerc sa-mi imaginez ce-o fi in capsorul lor, ma mangaie pe burta si ma intreaba "acolo-i bebe mic? hai trezeste-l". Super draguti. Si ma uit la mama care e in stare sa vorbeasca in continuu cu ei si ma intreb daca eu voi avea atata rabdare cu al meu. Katyuscha (scuze daca nu asa se scrie), felicitari si tie pentru 18 +. Norocoaselor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Eu ma distrez copios de ei si incerc sa-mi imaginez ce-o fi in capsorul lor, ma mangaie pe burta si ma intreaba "acolo-i bebe mic? hai trezeste-l". Super draguti. Si ma uit la mama care e in stare sa vorbeasca in continuu cu ei si ma intreb daca eu voi avea atata rabdare cu al meu.

Katyuscha (scuze daca nu asa se scrie), felicitari si tie pentru 18 +. Norocoaselor!

Andre, tu de ce nu bagi la semnatura saptamanile? Superstitie?

monis 18+

Mergi la inceput

Clima aici e la fel ca la voi. Doar ca inca nu au inceput caldurile mari, desi mie si la 28 de grade mi se pare prea cald Noroc cu AC care e omniprezent E multa umezela la noi vara, pentru ca Michigan e peninsula (inconjurat de lacuri), asa ca pare a fi mai cald decat e de fapt... Si in casa e naspa vara cu tot AC'ul, ca la etaj se face o caldura... Nu stiu ce-o sa facem vara viitoare cu saracul bebe. Sper sa rezolvam ceva pana atunci (geamuri mai bune, izolatie mai buna, ceva...) Pt noi acum e ok, ca avem un dormitor si la demisol unde e super bine, dar n-o sa ne putem muta acolo cu copilul in fiecare vara. Of, asta daca reusim sa ne pastram casa cu economia asta Da' acum dau in alte alea...

Mergi la inceput