Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Camy pai eu am placenta inserata jos .........
15+
bebe creste
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

Fetelor, nu se poate vorbi de placenta inserata jos, decat de abia dupa 20 -24 de saptamani. Pana atunci ea se poate ridica...cine v-a spus ca este o problema acum, bate campii...de abia dupa 20 si ceva de saptamani, daca nu se ridica reprezinta intradevar o problema.

Acum Camy am si eu o intrebare mai discreta la tine in legatura cu ....ti-a intrezis doctorul sau tu ai luat decizia asta...iar daca doctorul ti-a interzis, ai mai cerut vreo parere? Intradevar sexul nu este indicat in primele saptamani de sarcina, dar dupa ce ai trecut de 12 saptamani si pana in jur de 32-36 in functie de fiecare, daca nu exista o problema reala, nu ai de ce sa iti fie frica
Ce stiu este ca nu este f indicat ca el sa termine inauntru, deoarece, lichidul seminal are niste substante care pot provoca contractii...

Betty78 18+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna seara si de la mine,

Sarcina mea merge bine, mi-e greu ca ma cam necajeste nervul sciatic si zona lombara..
EDIT am pus si cateva poze cu Alessio si cu burtik.

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Si eu am avut probleme sarcina trecuta cu nervul sciatic, dar mi-a trecut atunci cand am revenit la tocuri....mie mi-a aparut problema asta pentru ca in urma sfatului unui medic am renuntat la tocuri si am trecut a pantofi sport. Dupa 1 saptamana nu am mai rabdat si am revenit la niste tocuri, cei drept mai micutze si uite asa am scapat de durere

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna seara si de la mine,

Sarcina mea merge bine, mi-e greu ca ma cam necajeste nervul sciatic si zona lombara..
EDIT am pus si cateva poze cu Alessio si cu burtik.

Si eu am avut probleme sarcina trecuta cu nervul sciatic, dar mi-a trecut atunci cand am revenit la tocuri....mie mi-a aparut problema asta pentru ca in urma sfatului unui medic am renuntat la tocuri si am trecut a pantofi sport. Dupa 1 saptamana nu am mai rabdat si am revenit la niste tocuri, cei drept mai micutze si uite asa am scapat de durere

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Multumesc ca mi-ai raspuns.Chiar ma gandeam,oare nu a vazut nimeni mes meu? E chiar ciudat sa-ti treaca de la tocuri,am sa incerc si eu,bineinteles micute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Poftiti va rog la capitolul 41

Mergi la inceput