Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Si daca nu s-a mai ridicat, poti sta linistita, are vreme. Iar daca nu o face, asta e, bebe sa fie sanatos, noi ii aducem pe lume si vom rade de paranoia de acum. Ce minuni face o ecogrfie, ieri boceam pentru o simpla insomnie, azi lansez apeluri la calm, cum ti-e cu viata asta. Nu, zau, cred ca putem sa stam si-n coate pentru ca DD a decis oricum deja pentru noi. Dar tu sa ai grija, atat putem face pentru noi. In rest suntem in mana lui DD si a medicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Asa e. Suntem la mana lui DD si a medicilor. Dar e bine sa incercam sa facem tot ce tine de noi ca totul sa fie bine. E povestea aia cu DD iti da dar nu iti pune in traista

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am revenit si eu...nu prea am timp sa citesc din urma...sper ac sunteti toate bine...eu sunt in romania acum dar nu am timp nici sa respir...am fost azi la eco ..mi-a dat si dvd ..am 14 s 6z...pacat ca nu statea cuminte sa vedem si noi daca e fata sau baiat..dar lasa...next time ...bub u all si sa nu ma uitati chiar daca nu prea am timp sa mai intru pe forum cam vreo luna..

Mergi la inceput

Si daca nu s-a mai ridicat, poti sta linistita, are vreme. Iar daca nu o face, asta e, bebe sa fie sanatos, noi ii aducem pe lume si vom rade de paranoia de acum. Ce minuni face o ecogrfie, ieri boceam pentru o simpla insomnie, azi lansez apeluri la calm, cum ti-e cu viata asta. Nu, zau, cred ca putem sa stam si-n coate pentru ca DD a decis oricum deja pentru noi. Dar tu sa ai grija, atat putem face pentru noi. In rest suntem in mana lui DD si a medicilor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

am revenit si eu...nu prea am timp sa citesc din urma...sper ac sunteti toate bine...eu sunt in romania acum dar nu am timp nici sa respir...am fost azi la eco ..mi-a dat si dvd ..am 14 s 6z...pacat ca nu statea cuminte sa vedem si noi daca e fata sau baiat..dar lasa...next time ...bub u all si sa nu ma uitati chiar daca nu prea am timp sa mai intru pe forum cam vreo luna..

Nu te uitam. Ai grija de voi... si te asteptam sa te intorci cu vesti bune pe la noi

15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Sunt putin dseprimata, si e vina numai miresicii noastre si pt asta ascult http://www.trilulilu.ro/micutzacuiva/10c03283391c3c.
Momentan am intrat in depresie sper k maine cand aflu rezultatul la TT sa ies din depresia asta legata de casatorii si mai ales d rochii de mireasa

In plus ma pregatesc sa merg si eu aks. si nb in cazu in care nu mai intru azi.
Ramona +16 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie
Sunt putin dseprimata, si e vina numai miresicii noastre si pt asta scult http://www.trilulilu.ro/micutzacuiva/10c03283391c3c.Momentan am intrat in depresie sper k maine cand aflu rezultatul la TT sa ies din depresia asta legata de casatorii si mai ales d rochii de mireasaRamona +16 Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB
Off, hai nu te lasa! Fa-o pentru tine si pentru bb! Noi suntem cu tine si stim cat e de greu, dar merita!

Mergi la inceput

Andrecluj azi esti de servici cu incurajarile

rgagapie voi sa fiti sanatosi. asta e singurul lucru cu adevarat important. restul se pot face cu timpul daca e sanatate. Toate la timpul lor. ai sa vezi ca mai tarziu te vei bucura ca asa stau lucrurile

15+
bebe creste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Andrecluj azi esti de servici cu incurajarilergagapie voi sa fiti sanatosi. asta e singurul lucru cu adevarat important. restul se pot face cu timpul daca e sanatate. Toate la timpul lor. ai sa vezi ca mai tarziu te vei bucura ca asa stau lucrurile 15+bebe creste Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
Clar. Am dormit dupa ce mi-am vazut bebicu'/bebica. Sustin pe toti azi, cum nu? Cu draga inima. Ca maine nu se stie. Asta e rostul nostru si e frumos ce facem una pentru alta.

Mergi la inceput

Noapte buna

15+
bebe creste

Mergi la inceput