Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

monis5 ba pot dar e cam departe si tre sa merg cu atobuzul si ma zdruncina rau as putea sa ma duk dra mie un pik frica sincera sa fiu

18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Fetelor toate care aveti contractii luati nospa si mergeti la medic. La mine cu contractii a inceput tragedia...Nu vreau sa va sperii dar nu e de joaca...Si orice scurgere „raportati-o” la doctor.

LAURAIRINA imi pare rau ca tatal tau inca nu accepta situatia...dar in timp ii va trece...Mi se pare o aberatie sa nu poti sa faci poze ca ii lasi singuri pe invitati...O jumatate de ora sau o ora nu moare nimeni...Si ai sa vezi ca pozele si caseta video sunt cele mai de pret amintiri de la nunta. Eu am facut o gramada de poze intre cununia civila si religioasa si nu s-a suparat nimeni ca nu a fost bagat in seama...Ba din contra pt invitati a fost un bun prilej de discutii...Asa ca...nu te lua dupa gura nimanui si fa poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

monis5 ba pot dar e cam departe si tre sa merg cu atobuzul si ma zdruncina rau as putea sa ma duk dra mie un pik frica sincera sa fiu

Imi pare rau... nu'sh ce sa zic. Taman ce ziceam ca eu nu am nr de tel al doctorului si momentan nici nu-mi trebuie, dar stau intre 2 spitale (Elias si Filantropia) si ma gandesc ca si pe jos mai mult de 10 min nu fac daca Doamne-fereste am nevoie. La tine pare tare complicat.
Ai grija

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

mutumesc de raspunsuri.fac tot posibilul sa am grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Proba
Am pus melodia la semnatura

Lidia, sunt bine, numai ca am avut niste zile mai obositoare la munca, si-am dormit cand am ajuns acasa
Astept ziua de luni pt Triplu Test

17+

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Pauza..mi-a inceput filmul!!!

17+

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ionelamaria,, pentru nimic in lume sa nu cari. Ai vecini, sigur ai prieteni, dai un ban in plus si tot te poate ajuta cineva, dar nu te juca cu placenta jos inserata. Apropos de placenta, si la mine e la fel, dar medicul mi-a spus ca la 15 saptamani majoritatea sunt jos inserate si 80 % urca, plus ca exista tratament homeopat pentru placenta. E bine de stiut.Monis,, super tare idee. Chiar ar merge. Uite, eu acum as plati pe cineva sa ma tina in brate, sa imi spuna ca ma descurc bine, chiar daca-s paranoica. Daca iti iese serviciul ala, fa-l repede ca ma abonez.Camy,, eu mai sper sa isi fi ascuns chestia si sa fe baietzel. Dar in final nu conteaza atat de mult, mai mult tati e bulversat ca dimineata suntem baietzi si seara fetitze. Azi medicul mi-a recomandat "masaj pentru linistirea sufletului". Auzi! Dar o sa il incerc si va povestesc. Masaj mai bun decat ecografie nu exista, am dormit 2 ore cap coada in galagie si cu furtuna afara dupa eco. 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Am fost la eco. Totul e in regula bebe e ok, placenta e la locul ei, chiar d-na dr. a glumit si mi-a aratat ca e situata pe partea stg (eu am cazut pe dreapta, in genunchi) si mi-a zis vezi macar daca mai cazi sa cazi tot pe dreapta, da' mai bine nu cazi

Mi-a facut si-o poza in 4 D (asa intre noi) mi-a dat-o repede sa n-o vada asistenta - ca eco mi-a facut din aia simpla, ca n-avea rost sa ma puna la plata pentru o eco din asta de control. E asa frumos!!!! L-a prins cu fata - se vede asa bine - e tare dulcic si scumpic - Robert al meu ( o sa incerc luni sa scanez si sa o postez la poze sa-l vedeti si voi).

Lichid amniotic in cantitate normala, colul (stresul meu, mai tineti minte?) inchis si chiar acum lungimea vizibila era un pic mai mare 29,4 mm (fata de 28,3 data trecuta).

Bebe e inaintat - avem calendaristic 17 saptm.+1 zi el are 18 saptm.+1 zi. Are 225 grame.

Deci SUNTEM BINE! Maine jucam la nunta, ca merg la o nunta maine. Nu la Laura

Apropos Laurairina - nunta ti-o organizezi cum vrei tu nu dupa ce zic rudele si altfel da' rolul socrilor si al parintilor e sa aiba grija de rude intre cununii nu al vostru! Voi relaxare, coafor, poate te intinzi un pic sa te odihnesti si cam atat!

Va pup pe toate - pana in iulie cand sutn programata din nou la eo pe 9 sper sa nu mai patesc nimic si nici sa nu ma mai stresez aiurea!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Am fost la eco. Totul e in regula bebe e ok, placenta e la locul ei, chiar d-na dr. a glumit si mi-a aratat ca e situata pe partea stg (eu am cazut pe dreapta, in genunchi) si mi-a zis vezi macar daca mai cazi sa cazi tot pe dreapta, da' mai bine nu cazi

Mi-a facut si-o poza in 4 D (asa intre noi) mi-a dat-o repede sa n-o vada asistenta - ca eco mi-a facut din aia simpla, ca n-avea rost sa ma puna la plata pentru o eco din asta de control. E asa frumos!!!! L-a prins cu fata - se vede asa bine - e tare dulcic si scumpic - Robert al meu ( o sa incerc luni sa scanez si sa o postez la poze sa-l vedeti si voi).

Lichid amniotic in cantitate normala, colul (stresul meu, mai tineti minte?) inchis si chiar acum lungimea vizibila era un pic mai mare 29,4 mm (fata de 28,3 data trecuta).

Bebe e inaintat - avem calendaristic 17 saptm.+1 zi el are 18 saptm.+1 zi. Are 225 grame.

Deci SUNTEM BINE! Maine jucam la nunta, ca merg la o nunta maine. Nu la Laura

Apropos Laurairina - nunta ti-o organizezi cum vrei tu nu dupa ce zic rudele si altfel da' rolul socrilor si al parintilor e sa aiba grija de rude intre cununii nu al vostru! Voi relaxare, coafor, poate te intinzi un pic sa te odihnesti si cam atat!

Va pup pe toate - pana in iulie cand sutn programata din nou la eo pe 9 sper sa nu mai patesc nimic si nici sa nu ma mai stresez aiurea!

17+

Ce ma bucur
Bine ca e ok totul, si copilutul o sa salte maine la dans... cica dorm f bine leganati
Distractie placuta

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Andrecluj eu sper ca sapt viitoare sa aflu ca s-a mai ridicat placenta, dar e inserata pe peretele posterior si din cate am citit se ridica mai greu. Sincer vorbind eu am luat foarte in usor povestea cu sarcina. mie nu mi-a fost rau, n-am avut niciun simptom. pana azi nici durere. e drept ca am avut si cum sa ma odihnesc atunci cand am simtit nevoia, dar am si mers foarte mult pe jos de la inceput si n-au fost probleme. Sper sa nu se repete. Oricum luni sau cel tarziu marti sunt la medic, pentru control de rutina si trimitere la TT. Pana atunci sunt cumintica acasa.

15+
bebe creste
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput