Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
danangie spune:
Buna seara si de la mine,
Ce mai faceti? Pana la urma, ziua lui Alessio a iesit draguta tare, cu copii printre picioarele orisicui. Alessio a fost cam agitat ca nu e obisnuit cu atata lume. A primit jucarii, hainute,papucei.Si a ales: o iconita, cheile si un pix! Deci, ajunge preot.![]()
Sarcina mea merge bine, mi-e greu ca ma cam necajeste nervul sciatic si zona lombara..in rest, ne luptam ca de obicei cu oboseala....nu mai intrasem de mult si de asta am mai scris cate ceva......marti merg la eco si abia astept . Sunt si nerabdatoare sas tiu daca intr-adevar e baietel si gata...cam nimic.
EDIT am pus si cateva poze cu Alessio si cu burtik.![]()
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione pił viva dell'amore....
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria monis tare as vrea sa pot respecta asta cu maxim 2 kg. dar cine sa-mi faca mie cumparaturile? sunt singura. nu are cine sa ma ajute. am refuzat sa mai merg la magazinele mari... sa cumpar o data pe sapt tot tocmai ca sa nu mai car atat si merg la magazinul cel mai apropiat... ca 2-3 minute de mine. abia astept sa-mi vina sotul acasa... ca atunci nici 1 kg nu mai car... dar pana atunci ![]() ![]() Mi-e greu singura. dar trebuie sa mananc sanatos tot pt bebe... asa incat.... nu stiu cum sa fac... sa cobor 4 etaje de 5-6 ori iar nu e o idee buna... inca 4 sapt si nu mai sunt singura 15+bebe creste Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte" |
Pfff, mda, no comment, greu de zis ce ai putea sa faci...
Inafara de vreun ajutor... un prieten, un coleg, zic si eu...
Unde lucreaza sotul tau? asa off topic
monis
19+
Katyuscha21 spune:
MONIS5NU NU AM VORBIT CU DOKTORUL PT CA NU AM NR EI DE TEL SI LA TELEFONUL DE LA SPITAL ASTIA DE AICI NU RASPUND.si ca sa imi iau o programare imi ia ceva timp sa ajung si la ea cam o sapt doua.stau si eu cat mai linistita si nu fac prea multe ca am vazut un articolo ca cica femeile care au o incizie la uter e riscul sa nasca prematur si mai e ca si sotul el sa nascut la 7 luni si am 2 riscuri de care ma cam ingrijorez si de aia stau cat mai mult linistita.ca la Andrei incepusem sa am contractii nu dureroase dar avem si cam desse si imi faceau perfuzii ca sa linisteasca copilul ca nu mai avea stare si asa lam nascut la 39 sapt dar greutate mika 2900.daca nu a vrut sa mai stea.
18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
ionelamaria spune:
sotul meu lucreaza la o firma idioata.. si e mai bine de jumatate de an plecat din tara... restul timpului e acasa. adica si acum vine in iulie si pleaca pe 1 sept. Din acest motiv am hotarat ca e mai bine sa ne mutam la parintii mei ... ca atat cat e el plecat... in ultimul trimestru si in primele luni imi va fi tare greu singura. iar tatal meu e grav bolnav si mama nu are timp sa vina ea pe la mine. munceste si dupa program trebuie sa ajunga repede acasa... plateste pe cineva sa stea cu tata intre timp. daca ma mut acolo va fi ceva stres in plus cu tata... dar ne vom ajuta reciproc.
15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
Katyuscha21 spune:
stiu ca vam mai zis de durerea mea de cap si multe fete miau zis sa beau un pikut de cafea am baut si agit copilul si nu imi trec delok ce ma fac eu cu durerile astea de cap nu pot dormi noaptea de durere astnoapte mam trezit si am inceput sa plag de durere.pastile nu iau ca degeaba iau ca nu ma ajuta delok si mai bine nu le iau ceaiurile ca sa ma calmeze degeaba si tota asa.nu mai stiu ce sa fac.
apropo nu mai stiu exact cine azis ca ceaiul de menta nu e bun in timpul sarcinii e adevarat? ca eu numai de ala beau.
pishko spune:
Ionelamaria offf parca vorbesti pe limba mea. Si al meu e plecat de cand am ramas si tot asa ma omor si eu cu sacosile si ma tot gandesc ce solutie sa aplic. Si am mai redus cumparaturile pentru ca am mai mancat la mama sa mai scap de carat si de gatit. Daca ai posibilitatea asta, nu o neglija. In rest si eu fructe si lapte care sunt alimente indispensabile le car si eu ca n-am ce face. Am patit si eu asa cum ai spus tu, ca aproape ca m-am indoit de mijloc de durere dar m-am intins jumatate de ora si apoi a fost totul ok.
pishko
+20 
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Katyuscha21 MONIS5NU NU AM VORBIT CU DOKTORUL PT CA NU AM NR EI DE TEL SI LA TELEFONUL DE LA SPITAL ASTIA DE AICI NU RASPUND.si ca sa imi iau o programare imi ia ceva timp sa ajung si la ea cam o sapt doua.stau si eu cat mai linistita si nu fac prea multe ca am vazut un articolo ca cica femeile care au o incizie la uter e riscul sa nasca prematur si mai e ca si sotul el sa nascut la 7 luni si am 2 riscuri de care ma cam ingrijorez si de aia stau cat mai mult linistita.ca la Andrei incepusem sa am contractii nu dureroase dar avem si cam desse si imi faceau perfuzii ca sa linisteasca copilul ca nu mai avea stare si asa lam nascut la 39 sapt dar greutate mika 2900.daca nu a vrut sa mai stea. 18+ si lunima ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006 |
AM inteles... dar o vizita la spital nu ai cum sa faci? Ca sunt si la voi acolo doctori de garda, nu cred ca e musai musai sa te vada dr tau... mie un sfat dat de un doctor fata in fata imi face mai bine decat 10 pastile si 100 de pareri
In tot cazul statul linistita face bine.

monis
19+
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Katyuscha21 SIMINA KIM superba melodie ma terminat miau dat lacrimile daca ma crezi.ft frumoasa ![]() Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006) 18+ |
Multumesc!!Melodia asta ,(bine, ce i-am trimis Laurei este un PPS, dar melodia in sine este altfel) ne caracterizeaza pe noi doi fff mult, eu am luptat mult timp ca sa fiu cu el, intai cu "concurenta" ca na eram tineri si el era vanat, apoi cu tatal lui , care nu m-a vrut , si nu ma vrea nici acum, desi nu mai are ce face!!!...
Si eu plang de cate ori o ascult pt ca imi trec prin minte toate amintirile....

17+Mariana
bebe
Katyuscha21 spune:
stii cum e tre sa lupti pt iubirea ta
important e ca va iubiti si mai si urmeaza sa fiti parinti asta e si mai important de cat timp sunteti casatoriti? daca nu sunt prea indiscreta![]()
monis5 spune:
Mai fetelor, eu de mult am o idee de ... daca-i zic 'afacere' nu se prea potriveste. Hai sa-i zic serviciu. Serviciu social.
Sa ma sune cineva care are nevoie sa:
- ii car cumparaturile (sa i le si fac daca trebuie)
- sa stau juma de ora cu copilul mic, daca vrea mama (sau tata) sa stea pe buda, sa faca dus, sa se epileze...
- sa ma duc cu soacra enervanta pana la doctor si s-o aduc inapoi acasa
- sa ma duc sa depun un dosar la primarie
si am o lista lunga de lucruri. Lucruri care sunt f f enervante cand trebuie facute de tine pentru tine, dar care iti sunt ok cand sunt pt altcineva.
Numa' nu stiu de unde s-o apuc... si-n tara asta a aparut si un soi de teama obsedanta de necunoscuti - zici ca stam toti in America aia din filmele cu obsedati - pe langa mandria aia din slaba educatie - 'ce, sa vina unu' strain sa faca la mine in casa?!?!' -
Astept idei. Si cum ar fi de lansat si pentru ce servicii v-ar tenta...![]()
monis
19+