Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

venim si noi dupa zile de cosmar, certuri cu barbati'miu' aduse pana la hotararea de divort, plecat in carca cu copilul si tot tacamul

Tu, voi nu sunteti normale
De divort va arde acum, printre alaptari? ia stati stramb si cugetati drept, poate neuronul ala post-gravid, si obosit lua decizii din astea? Ca doar nu taman acu va vedeti barbatu cat e de rau, si pana acum o fost bun.
Nu mai fiti asa extremiste.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

dyana, e ora avansata :) ioma pregatesc de nani!

Imi pare rau ca v-ati luat in clontz,tu cu sotul, sper sa se repare problemele! sotul tau va invata si el incet-incet, mai de voie, mai de nevoie, cum sa te ajute cu BB.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

dyana, e ora avansata :) ioma pregatesc de nani!

Imi pare rau ca v-ati luat in clontz,tu cu sotul, sper sa se repare problemele! sotul tau va invata si el incet-incet, mai de voie, mai de nevoie, cum sa te ajute cu BB.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

pai culmea ironiei e ca de atunci se poarta impecabil, face o gramada de treaba prin casa, si ma ajuta foarte mult si cu copilul; poate ca o sperietura zdravana ii trebuia ca sa-si revina, dar din pacate chiar nu am zis chestiile alea de sperietura pentru el; chiar am simtit ca nu mai pot continua asa; relatia mea cu parintii este foarte stransa si mi-a lesinat sufletul de durere cand i-am vazut cum au plecat de la mine, fara sa manance macar dimineata; cristi s-a purtat oribil, si culmea, nu asta e felul lui, in nici un caz; el e un baiat extrem de calm si cald, rasfatat, dar i s-a pus lui o pata pe mine fix atunci; sunt convinssa ca-i pare rau, dar din pacate nu se pot sterge cu buretele greselile si eu am suferit enorm; pai parintii mei vin la 2 saptamani sa vada copilul iar eu ii suport pe ai l;ui zilnic, in vizite care ma dispera la 9-10 seara, de multe ori deranjeaza copilul, dar oricati draci am avut pe mine nu am zis nimic cu ei de fata nicioadata

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

dyana27, iti inteleg disperarea sieu ma-am speriat odata tare cand ws-a inecat cu lapte praf bagat fortat de mine pe gat....ca poate o lua in greutate, de unde decat am speriat copilul si eu ma intepenisem de teama si remuscare.

Ma intreba cineva cat are bebe are peste 5kg cu putin....speram sa fie bine, are capul cam marisor de fapt fruntea mi se pare mai proeminenta, asta de la calciu cred..cred ca va trebui sa-i creasca doza de calciu gluconic. Bine are si o claie de par si mie imi pare ca are capul mare, dar fruntea e intradevar mai proeminenta.

De ce mulg sanii?, pai daca el doarme de la 22.30 pana la 6.00(cand il scol sa suga)am sanul ca o stanca gloduroasa plin de pietricele tari dureroase care junghie, si curggg. Noi am respectat programul de mese dat de medic, la 4 ore, mai putin pe caldurile astea ca-mi cere mititelul de sete cred...nu avem voie sa dam apica?

Legat de alptatul in public..nici nu se vede, Aris...asta la mine care am niste tzitzoaie. eu purtam 85 C la sutien acum am 95.
Si nici viata intima nu e prea grozava de la sanii astia, nu pot si pace, tb sa stau imbrcata, sau cel putin cu sutienul, daca strange sau apasa ma dor si sare lapte.....

Cu aer sau cu geam nu stiu ce sa zic?????????????....aerul coditionat clar baga freon, are acelasi principiu de functionare ca si frigiderul.
Cu geamul deschis e ok cat merge masina, ce Dumnezeu faci in trafic?? ca mori te topesti ca ceara?? Eu il tin in scoica cu copertina trasa, cand am geamul deschis sa nu intre curent la el, dar ma cocoseaza curentul pe mine, imi intepeneste gatul si ma doare urechea.
Mi-a zis ca nici in camera unde sta bebe nu-i voe aer, pe hol sau in alta camera cu usa deschisa. Dar cand ma duc prin Cora sau Mall??????-sa le zic sa opreasca aerul...sau sa stau numa in casa?

Dyana27- poate tot tu apelezi la surioara, sa ne zica cum e mai bine? cu sau fara aer?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

daca scrieti in ritmul asta nu o sa mia apuc niciodata sa va prind din urma
venim si noi dupa zile de cosmar, certuri cu barbati'miu' aduse pana la hotararea de divort, plecat in carca cu copilul si tot tacamul........ m-am mai linistit acuma, incerc sa facem pace, dar e greu; s-a purtat oribil cu mine in fata parintilor (si ai mei si ai lui) dupa botez, ai mei s-au suparat ffff tare, tata a tipat la noi sa ne potolim, si a doua zi au plecat la prima ora; evident ca au urmat zile de plans, nopti nedormite, crize dupa crize, amenintari.... si tone de scuze din partea lui pe care eu nu prea le mai inghit. si tocmai imi zicea nasicul meu, care e si el proaspat tatic, ca a vorbit cu el la botez, i-a explicat cum trebuie sa ma ajute, sa ma sustina.....

bebe mic in schimb s-a schimbat complet dupa botez, fara nici o gluma, este muuuuuult mai linistit, nu mai maraie decat la dureri de burtica, in rest rade toata ziua, se joaca fascinat cu toate prostioarele pe care le-a primit, parca e alt copil; ma gandeam ca dupa spaima pe care a tras-o din cauza preotului ala dobitoc sa nu-mi ramana copilul speriat, dar se pare ca stie Doamne Doamne mai bine ce face botezul pentru copil. oricum, o sa ma duc sa mai impartasesc copilul o data, si pe mine, la un preot de suflet, sa ma simt si eu relaxata si sa ma bucur de moment, ca la botez uitandu-ma pe casete e putin spus ca eram ca un arc intins la maxim; se vedea pe fata mea disperarea nu altceva

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Dyana faza asta fix am patit-o eu cu al meu sot, de fata cu mama.
Parca era programat cum aparea mama aveam niste certuri, ca saraca a zis ca din cauza ei facem asa?
La mine s-a intamplat in perioada de lauzie, bai ne intelegeam ok in 3 noi si bebe, cum aparea cineva ne luam...
M-a trimis la dracu de fata cu mama si a pocnit usa, stii cum mi-a sunat ca o bataie de gong in crier, mi-a fugit pamantul de sub mine.
Noi ne mai ciondanim si mai bagam si o injuratura, dar aia de fata cu mama asa mi s-a parut de groaznic, josnic si...etc, carpa de sters parchetul m-am simtit....am plans si m-am ofticat, si tocmai pentru ca el nu e asa. I-am zis indiferent de cat de strest, probleme si ce mai era...nu trebuia sa faca asa, exact si eu suport pe ai lui zilnic si cum ai zis imi mai si deranjeaza linistea si intimitatea, mama venise sa ne ajute, nu in vizita...ca altii.Mai ales ca stau intr-o garsoniera de vizite nu am chef.
Pe romaneste a dat cu m..i in fasole!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:
citat din mesajul lui Galushca
M_monique, ce frumos, 4 ani si deja un bebe! Noi l-am avut pe primul doar dupa 7 ani... Sa fiti fericiti impreuna multi multi ani!

avem 2 copii: andrei si ioana

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

zapacita ce sunt
minunat, imi plac oamenii hotarati
si fetita mea cea mare tot in 2006 e nascuta
mi se pare faina diferenta asta de varsta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Galushca, am zis ca nu se recomanda marea, da, din cauza de caldura, dar daca nu tii pe BB in soare si la zapusala e ok. Noi am plecat ieri pe la 5 seara si azi ne intorsaram la 12. Deci am fost atenti.

Io parca n-am zis de mare, Kea o fi fost? Nici nu mai stiu, is asa stresata cu examenul asta de parca n-as fi dat la examene... daca m-apuca condusul la batranete... la varsta mea, maica, plimbare si aer curat, nu sofereala

Daca tot adusesi vorba de mare, noi cica merem in Mauritius la iarna. Presimt ca va fi o mare vrajeala si ne va parea rau de bani. Nu prea is turista de felul meu...

Mergi la inceput

Dyana scumpa, imi pare bine ca lucrurile s-au mai linistit la voi acasa. Si la noi se mai intampla chestii din astea, al meu nu prea are tact cu copilul, il enerveaza cand plang fetele, stau cu educatia pe el gramada. Mi-e drag, dar imi vine sa-l strang de gat uneori. M-a ajutat mult o carte pe care o citesc acum, daca o vreti dati PM cu adresa la care sa o trimit. Am reusit sa ma detasez si sa inteleg ca daca el isi face nervi cu ceva, nu e nevoie sa imi fac si eu. Ma las mult mai putin impresionata de starile lui extreme si il trimit pe balcon sa ia aer. Mi se pare un pas inainte - cu cat starile nasoale ale unuia il influenteaza mai putin pe celalalt, cu atat mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Fetelor, dupa cum vedeti e 4 dimineata. SUnt disperata! Ajutati-ma , va rog!
Am cerut de 3 ori sfatul vostru si nu l-am primit.
CUM SA-I DAU BIFIFORM? DE CATE ORI PE ZI? IN CE CANTITATE??? CATE ZILE??? IN CE SA I-L PUN CA SA I-L DAU???

Pe prospect nu scrie. Va implor sa ma ajutati. Poohy, tie ti-am dat PM cu aceasta problema.

Dati-mi si voi PM cu raspunsul, caci nu stiu daca o sa am timp sa citesc maine, caci plecam la Focsani.

AJUTOOOOOOOR!!!

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza fetele
Dyana imi pare rau pentru cele intamplate..si sper sa nu mai faceti prostii
Florinela, fruntea bombata e semn de rahitism..eu stiu ca am tras-o cu Andrei...care nu asimila deloc Vit D..asa k am ajuns cu el la injectabil

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput