Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 17
Raaluca spune:
Neata'!
Dyana27, of, bine ca a-ti depasit momentul!
Suntem si noi si ei cu nervii intinsi la maximum.

Lucia, drum bun !
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Dyana ai un maaaaare pupic de la mine
Sper sa lasati cat mai repede supararile in urma, David are nevoie de voi fericiti si cu zambetul pe buze 
Gigelica drum bun
Imi pare rau, nu am raspuns la problemuta ta.
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
LA MULTI ANI Giulia Alexandra, Tudor, Teodor Ioan, baietel de Nilufera!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ayla21 spune:
La multi ani!
Giulia Alexandra 
Tudor 
Teodor Ioan 
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Lucia, am dat cautare dupa Bifiform, si am inteles ca e ceva ca Biotics Baby. Tu ai lichid? Ca singurele discutii referitoare la el, pe un forum, erau legate de niste pastile mestecabile, si se dau o data pe zi.
Dar Bioticsul de la ce varsta se poate da? Bogdana, nu ai idee? ia sa caut.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Ayla21 spune:
Lucia, se da a nou nascut, il poti lua si dilua in biberon, si reface foarte bine flora.
Indicatii:
Biotics Baby este indicat in boala diareica a nou nascutului sau a copilului mic, in timpul sau dupa terapia cu antibiotice. Biotics Baby reface flora intestinala.
Compozitie
lactobacili, 250 milioane tulpini / plic
Administrare
1-3 plicuri/zi, conform sfatului medicului
_
ADA1974 spune:
'Neata fetelor.
Dupa cateva zile de probleme cu net-ul si plimbari, am ramas iar in urma cu cititul, dar nici nu mai citesc (ca stiu ca nu am sanse sa citesc tot din urma).
LA MULTI ANI pt toti bbi nascuti in zile de 12, 11, 1o ,..... pt ca nu am apucat sa ii felicit la momentul respetiv.
Si eu i-am dat sa suga de vreo 2- ori in parc, si am mai vazut vreo 2 mamici care le dadeau sa suga la bbi. Daca sunteti mai pudice, luati-va un scutecel subtire, si faceti cu el un fel de cort, de pe umarul vostru pe bb, si nu se vede nimic.
In alta ordine de idei, stiti cumva un link pt normele de aplicare a noii legi - cele cu 85% din salariul net?? Va intreb pt ca mi-am luat ieri adeverinta cu venitul pe ultimul an si am aconstatat ca nu au cuprins si o prima de anul trecut , mi-au spus ca a fost din "participare la profit" si ca aceasta nu se declara. Am sa mai caut si pe net, dar poate ma ajutati voi mai repede.
Fetelor, facem un concurs de slabit??? Eu am inceput sa merg la aerobic, si sa nu mai mananc paine, fainoase si dulciuri de marti
.
ada mami de
Sophia-Maria (18.03.2009) si
Ana-Gabriela (12.02.2005).
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/ADA1974?locked=true#
petrean spune:
biotics baby se poate lua de la nastere
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
chatonel spune:
Neata tufete! ![]()
Poftiti la 
Gigelica, drum bun!
Si eu zic tot ca fetele: sintem obositi, sintem stresati si noi si barbatii nostri; poate ei putin mai tare pt ca nu au instinctul sa ii ajute si nici practica noastra. Dar sint buni taticii pentru ca-s ai nostri si noi i-am ales 
Raportam o zi cu soare, azi mi se termina concediul de maternitate; medicul mi-a dat prelungire 4 saptamini (maximul admis) si mi-a zis ca poate fi refuzat de catre securitatea sociala sau pot sa am un control acasa; si pt ca faptul ca alaptez nu este un motiv de prelungire (sa mai zica cineva ca astia nu fac tot ce e posibil ca BBii sa ajunga pe mina lui Nestle si a laptelui praf) a scris ca-s deprimata 

Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel a scris ca-s deprimata ![]() ![]() |

Tu si deprimarea. Esti cea mai fresh dintre noi.

Dar nu spunem la dr.

_