Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Raalu, vazusi, nu sinteti singuri si mai stiu pe cineva da nu spun

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Si io stiu, ca fusei pe la topicul cu diferente de varste.

Nush cine zicea ca daca-i mai mare e mai matur. Wrong. Tot copil e. Are mama 2 baieti: unul doarme si unul e-n oras la baut.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Felicitari lui Cristian pt kg depuse. Si s-a lungit bine.

Saru'mana pt complimente mereu ma-ntreaba tac'su cu ce baschetbalist l-am facut. Si io'l trimit sa joace baschet.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Plus, minus nu mai conteaza atata timp cat e cu iubire!

pupam fata iubicioasa!

daaaaa, al meu e legat de pat, cica nu se poate dragoste cu sila
se OBISNUIESTE SI APOI II PLACE

hai ca ma zapacii de tot, sa stiti ca oboseala e di vina :)) scriu prostii :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Nush cine zicea ca daca-i mai mare e mai matur. Wrong. Tot copil e. Are mama 2 baieti: unul doarme si unul e-n oras la baut.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

exact asa e! ex-ul meu avea 8 ani in plus si nevoie de dadaca

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

De Sasha si Petru mai stie cineva ceva?
Sunt bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

daca scrieti in ritmul asta nu o sa mia apuc niciodata sa va prind din urma
venim si noi dupa zile de cosmar, certuri cu barbati'miu' aduse pana la hotararea de divort, plecat in carca cu copilul si tot tacamul........ m-am mai linistit acuma, incerc sa facem pace, dar e greu; s-a purtat oribil cu mine in fata parintilor (si ai mei si ai lui) dupa botez, ai mei s-au suparat ffff tare, tata a tipat la noi sa ne potolim, si a doua zi au plecat la prima ora; evident ca au urmat zile de plans, nopti nedormite, crize dupa crize, amenintari.... si tone de scuze din partea lui pe care eu nu prea le mai inghit. si tocmai imi zicea nasicul meu, care e si el proaspat tatic, ca a vorbit cu el la botez, i-a explicat cum trebuie sa ma ajute, sa ma sustina.....

bebe mic in schimb s-a schimbat complet dupa botez, fara nici o gluma, este muuuuuult mai linistit, nu mai maraie decat la dureri de burtica, in rest rade toata ziua, se joaca fascinat cu toate prostioarele pe care le-a primit, parca e alt copil; ma gandeam ca dupa spaima pe care a tras-o din cauza preotului ala dobitoc sa nu-mi ramana copilul speriat, dar se pare ca stie Doamne Doamne mai bine ce face botezul pentru copil. oricum, o sa ma duc sa mai impartasesc copilul o data, si pe mine, la un preot de suflet, sa ma simt si eu relaxata si sa ma bucur de moment, ca la botez uitandu-ma pe casete e putin spus ca eram ca un arc intins la maxim; se vedea pe fata mea disperarea nu altceva

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

aseara am ramas si eu fara laptic, probabil de la caldura asta idioata m-am deshidratat; si azi m-am gandit eu ca as putea sa incerc niste capsunei, ca poate daca tot nu mai are colici asa puternici nu-i fac rau ca data trecuta........ si evident ca mi-a urlat copilul de burtica de m-am spurcat singura in cele mai "elegante" moduri; si am tras o spaima de m-am jelit nu alta, ca dupa plans bebe mic nu mai respira bine, imi dadea impresia ca nu poata sa traga aer; nu cred ca am simtit vreodata o disperare mai mare, am sunat-o pe surioara, a incercat sa ma calmeze, ca daca asta micu nu se invineteste la gurita si... bla bla-uri din astea de doctor, dar eu eram asa crizata ca l-am sunat pe cristi care abia era in fata blocului sa apara urgent ca voiam sa plec la urgenta cu el; m-am gandit ca salvarea face mult pana acasa, eu ajungeam in 5 minute; slava Domnului ca si-a revenit in cateva minute, si mi-am dat seama ca de la plans ii venise si laptic pe gat si probabil se inecase putin copilul; fetelor, Doamne fereste sa aveti senzatiile pe care le-am avut eu azi, sa va dati seama cat de fragili si neajutorati sunt (unele din voi stiti, si cred ca imi intelegeti disperarea); numai gandul ca ar putea pati ceva sufletelul meu m-a adus la disperare... dupa aia el radea la mine si eu ma jeleam langa el si nu voiam sa-i dau drumu din brate; am zis ca nu mai fac experimente din astea cat 'oi traiiiii; ma gandeam ca i-am provocat vreo recatie alergica, dar m-a linistit surioara, ca pot eu sa fiu in soc anafilanctic ca bebe nu pateste nimic de genul asta, poate doar niste bubite pe el

minunea noastra David

Mergi la inceput

oooooooofffff, m-am dus pana la el acuma, am simtit asa o nevoie sa-l vaaaaaaaadddddd, l-as fi luat in brate asa adormit. a papat la 6 jumate si cum il durea burtica si era marait l-am tinut calare pe mine, ca daca-l pun jos zici ca-l tai. a dormit vreo ora pe pieptul meu, asa linistit ca nici n-am miscat; nu l-a mai interesat nici caldura, nici ca era transpirat, nu m-a lasat sa-l dau jos; Doamne ce simte copilul asta dragostea, e ceva incredibil; si dupa aia l-am pus jospe canapea sa-i pregatesc baita si ce credeti... a adormit asa de profund ca n-a zis nimic nici cand l-am mutat in patutul lui in cealalta camera; sa vedem acuma la cat se trezeste, ca el de obicei papa la 8 si se trezea la 5; sper sa nu stea copilul nemancat pana la 5, mai ales pe caldurile astea, dar nici de trezit nu-l trezesc, ca la peste 2 luni, nu are ce sa pateasca din 10 ore de nemancare

minunea noastra David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

De Sasha si Petru mai stie cineva ceva?
Sunt bine?

io sper ca da si rog pe cine are vesti sa ne spuan si noua!!
Shasa, ne gindim la voi!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

MAMA CE LIMBARITA AM AVUT, ATI RAMAS FARA REPLICA????????

minunea noastra David

Mergi la inceput