Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Raalu, vazusi, nu sinteti singuri si mai stiu pe cineva da nu spun

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

haide Monica..hai..ca si asa te invit de cand eram gravide:)faci 3 ore maximII dau biotics+hidrasec.La noi si-a facut mereu f bine efectul biotics pt reglarea florei..vad ca si-a mai revenit dupa 2 l ceai de menta...dar cu regimul..e soc..toata ziua"mami..vreau suc de portocale..mami...vreau caise..mami...vreau ciocolata...mami..nu vreau orez..mami..nu pap "mordovi""

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Noi le avem pe astea cu problemele de burtica pe perioada de vara, cand mergeam la Felix, Clau poftea la apa din piscina, tratata si de acolo beleaua. Asa ca ii dadeam preventiv Eco Florina si Biotics, si era ok.
Sunt ceva saruri de rehidratare, nu Hidrasec, daca vrei ma uit exact cum le cheama, care se dilueaza in apa. Odata restabilit nivelul de hidratare, de electrolti (care nu inseamna apa) nici nu mai vomita sau face kk. Abia apoi se incepe alimentarea. cu covrigei, stiksuri, orez si... lapte de orez este in Real si e bestial la gust. Clau a renuntat la laptele formula pt el.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
in cort am dormit asa: io la mijloc, pe o parte motanul, pe cealalta dragoana. Am luat de-acasa o perna mare pe care mai doarme ea cind e la mine in pat si asa am culcat-o: pe perna, invelita cu paturica ei subtire de bumbac si bagata intr-un sac de dormit (sacul de adult). Cortul e de doua persoane, tre sa luam unul mai mare ca e cam strimt locul acum

Chatonel, doar atat "wow".
Aviz fetelor care se tem si sa plece cu bebe la drum in scoica.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean
.stie copilul meu sa spuna punguta cu doi bani..ajutat...de mine..cu intrebariam flacau mare

Bravo, Andrei!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ayla, Monnvas, Olishka, multumim pentru aprecieri si urari

Monnvas, pastram oferta sigur, ca ne place flacaul tau. Bisericuta este in cartierul Pajura, pe Bd. Poligrafiei (cel cu Crowne Plaza, Parc, etc), este de lemn, micuta si f cocheta, acum construiesc si una mare de beton, dar in sufletul meu tot asta va ramane

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

e bun la gust si hidrasecul ca am testat..mereu testes totul pe mine...si..se dizolva in ceai...apa;tot asa am luat-o..cu sticksuri..biscuiti...orez..morcov fiert..

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

PISIK, felicitari pt botez. Mai e valabila oferta de nora?
La ce biserica ati facut slujba? Mi s-a parut f frumoasa.

Am uitat sa mentionez: in putinele dati cand am alaptat in public am fost MANDRA de chestia asta. Ca doar sunt mamica!

OLISHKA vroiam de cateva zile sa-ti pove,dar am uitat. O pretena a mea a avut aceeasi "problema" cu bb: halea de rupea si la 6 luni avea 10 kg. In afara de faptul ca rupea spinarile parintilor n-au avut alte probleme. Dupa 6 luni, cand a inceput diversificarea, a inceput sa stagneze si la 1 an avea 11 kile si ceva, deci se apropia de normal. Cred ca la diversificare au mai umblat la meniu ca sa nu se mai ingrase asa tare.

RALUCA multumim pt vizita si comentarii. Si nici nu anuntasem ca am bagat pozici de la botez!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Sper sa fie asa cum zici tu, caci si mie imi rupe deja mainile. Se apropie vertiginos de 7 kile, si abia pe 16 facem 2 luni.
Astazi l-am imbracat cu o pereche de pantaloni 3-6 luni si il cam strang

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Raalu, vazusi, nu sinteti singuri si mai stiu pe cineva da nu spun

Toulouse, la ville rose

Chatonico, noi suntem la 4 pe minus

Si si pe cine mai e si stii tu si eu nu stiu!!!

Stiu, nu prea conteaza dar sunt ceva mai putine femei care se baga la "minusuri" ...
Plus, minus nu mai conteaza atata timp cat e cu iubire!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:
citat din mesajul lui novus

Galushca , felicitari pt noua casa !!! cand spargem sampania de perete ??

Felicitari si de la mine!

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

plus unu
sa fie cu noroc!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

ah, ca uitai!

gigele, ce ma distrasi cu telefonu tau furat

si tot la capitolu risete :) ayla cu catelu si copilu carora nu le mai tace gura ca sa nu mai zic de sot, el se converseaza cu cutzu

si o nominalizez pe aris, cu "nu alaptez in curte ca sa nu dau spectacol gratis muncitorilor de pe acoperisurile vecine"

n-ai decit sa le zici: "nenilor, io alaptez, inkideti okii" lool!:)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput