Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 13
Monnvas spune:
PISIK, felicitari pt botez. Mai e valabila oferta de nora? ![]()
La ce biserica ati facut slujba? Mi s-a parut f frumoasa.
Am uitat sa mentionez: in putinele dati cand am alaptat in public am fost MANDRA de chestia asta. Ca doar sunt mamica!
OLISHKA vroiam de cateva zile sa-ti pove,dar am uitat. O pretena a mea a avut aceeasi "problema" cu bb: halea de rupea si la 6 luni avea 10 kg. In afara de faptul ca rupea spinarile parintilor n-au avut alte probleme. Dupa 6 luni, cand a inceput diversificarea, a inceput sa stagneze si la 1 an avea 11 kile si ceva, deci se apropia de normal. Cred ca la diversificare au mai umblat la meniu ca sa nu se mai ingrase asa tare.
RALUCA multumim pt vizita si comentarii. Si nici nu anuntasem ca am bagat pozici de la botez!
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
Raaluca spune:
Monnvas spor la dizertatie! 

Fetelor, "pe minus" nu liciteaza chiar nimeni???
Adica toata lumea se situeaza la categoaria egalitate de varsta sau cu diferenta in plus (pentru el)???
Chiar nimeni ???

Suntem unicat!
petrean spune:
seara buna...acum am prins si eu un moment de respiro..cat halesc niste lubenita pe ascuns...
tb sa fac asta...ca am luat ieri una de 10 kg..si trebuia sa o tai ca se strica..si cu andrei de fata nu putem manca...asa urasc situatia asta..sa-l tin la regim si sa halesc pe ascuns

Gigelica..foarte tare faza cu telefonul..si eu am facut-o odata![]()
M_monique la multi ani fericiti!
Cristina la multi ani..si ma inscriu si eu la o felioaca de tort![]()
![]()
si noi tot 7 ani de casatorie avem in octombrie![]()
Monica..si noi avem catelul..si dins eria aia si borcanul cu forme..dar avem un "picurator"pe nume Andrei...care nu stie ce e aia sa taca o secunda..poate am ocazia odata sa ti-l dau la telefon....e..ssoooooooooooooooccccccccccccccccc..de multe ori ma rog sa taca..sa se culce..sa am linisteeeeeeeeeeee
Si din categoria..amuzante..Vladut al meu la ora asta rade in pat de unul singur...
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Ayla21 spune:
Pisik, ce frumoasa ai fost tu, si Ana Bianca a fost superba, si cred ca si cuminte.
Ai organizat ceva deosebit, se vede si in poze, si cred ca toata lumea s-a simtit minunat.
Felicitari Anei Bianca pt crestinizare!
Monica, am vazut si la voi poze de la botez. Ce mare este Cristian!
Iar tu esti adorabila. 
Felicitari lui Cristian pt kg depuse. Si s-a lungit bine.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Bogdana, vin eu sa te ajut.
Ce ii dai lui Andrei? Eco Florina echilibreaza foarte bine flora, dar nu prea se gaseste. Off, Doamne ajuta sa-si revina repede.
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
petrean spune:
haide Monica..hai..ca si asa te invit de cand eram gravide:)faci 3 ore maxim
II dau biotics+hidrasec.La noi si-a facut mereu f bine efectul biotics pt reglarea florei..vad ca si-a mai revenit dupa 2 l ceai de menta...dar cu regimul..e soc..toata ziua"mami..vreau suc de portocale..mami...vreau caise..mami...vreau ciocolata...mami..nu vreau orez..mami..nu pap "mordovi""
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
chatonel spune:
Sa ma mai bag si io in seama, desi nu m terminat de citit cap precedent!
Pupam fetele care ne-au consolat si pe cele care s-au gindit la noi si pe cele care se vor gindi etc :)
[love you]!
Pisigri, in cort am dormit asa: io la mijloc, pe o parte motanul, pe cealalta dragoana. Am luat de-acasa o perna mare pe care mai doarme ea cind e la mine in pat si asa am culcat-o: pe perna, invelita cu paturica ei subtire de bumbac si bagata intr-un sac de dormit (sacul de adult). Cortul e de doua persoane, tre sa luam unul mai mare ca e cam strimt locul acum ![]()
Galushca, am zis ca nu se recomanda marea, da, din cauza de caldura, dar daca nu tii pe BB in soare si la zapusala e ok. Noi am plecat ieri pe la 5 seara si azi ne intorsaram la 12. Deci am fost atenti.
Vazut povesti cu alaptatul: am adoptat si eu tehnica de alaptat in masina pt ca e mai confortabil, dar nu ma dau in laturi sa alaptez in public; o fac cit de discret pot, dar nu ma stresez pt asta.
Vazut povesti cu diferente de virsta intre soti: declaram si noi tati mai tinar cu 10 ani si 9 luni ![]()
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Buna dragele! Ne mai primiti si pe noi? Am lipsti motivat, pe motiv de botez, baita de a doua zi, vizite la serviciul laui tati si apoi la mami, depus acte pt indemnizatie,etc. La botez a fost Suuuuuper totul, de la biserica, unde cunoastem bine preotul si a fost o slujba deosebita, apa din cristelnita calda, preotul f atent cu bebe, etc. pana la restaurant, unde am avut multe surprize, ursitoare, dansuri, pictat pe fata, momente speciale...M-am implicat mult ca sa iasa bine. Monica, tie o sa iti placa sa stii ca am avut drept tematica fluturasi: cruciulitele din piept au fost legate de un fluturas alb cu fundita , prosopul si sticluta de mir au fost decorate cu fluturasi albi, cartea de urari la fel + initialele ei scrise cu flori, la restaurant am avut funde albe cu fluturasi portocalii pe pereti, fluturasi albi in florile de pe masa, pietricele-fluturasi portocalii pe mese, marturiile au fost suportei in forma de fluturas de care am prins o poza cu Ana,etc. Vorba lui Buni a mea "si in capetele noastre au fost fluturi...de emotie" A iesit super totul, toata lumea s-a simtit bine, a doua zi la fel, ce mai, eu sunt in categoria celor multumite de botez. Eu nu am reusit sa recuoerez chiar totul, dar am prins cateva teme care se discuta. Eu am alaptat in locuri publice, adica in parc, la terasa/restaurant, cu nasii de fata... Sa stiti ca nici eu nu prea mai am laptic, sau asa cred, pt ca bebe plange dupa un timp de supt, alteori suge f f putin si la o ora plange de foame, chiar daca suge 15-20 min tot plange repede. Pt ca urla efectiv si simteam si eu sanii goi tare am apelat si la formula. Am golit o cutie de NAN 1 deja, dar 90% cel putin am aruncat laptele facut la chiuveta. Bebe nu prea il vrea, dupa san nici sa nu il vada, daca papa papa max. 10-15 ml, iar daca ii dau bibele inainte de san, flamanda fiind papa tot asa 30-max. 50. Mai bine sa renunt la el si sa o las sa planga? ca oricum si cu bibe plange la masa, uofff Cristina, LA Multi ANI!!! ![]() Va puteti delecta aici cu poze de la botez http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/Botez7062009# Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) |
Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Buna dragele! Ne mai primiti si pe noi? Am lipsti motivat, pe motiv de botez, baita de a doua zi, vizite la serviciul laui tati si apoi la mami, depus acte pt indemnizatie,etc. La botez a fost Suuuuuper totul, de la biserica, unde cunoastem bine preotul si a fost o slujba deosebita, apa din cristelnita calda, preotul f atent cu bebe, etc. pana la restaurant, unde am avut multe surprize, ursitoare, dansuri, pictat pe fata, momente speciale...M-am implicat mult ca sa iasa bine. Monica, tie o sa iti placa sa stii ca am avut drept tematica fluturasi: cruciulitele din piept au fost legate de un fluturas alb cu fundita , prosopul si sticluta de mir au fost decorate cu fluturasi albi, cartea de urari la fel + initialele ei scrise cu flori, la restaurant am avut funde albe cu fluturasi portocalii pe pereti, fluturasi albi in florile de pe masa, pietricele-fluturasi portocalii pe mese, marturiile au fost suportei in forma de fluturas de care am prins o poza cu Ana,etc. Vorba lui Buni a mea "si in capetele noastre au fost fluturi...de emotie" A iesit super totul, toata lumea s-a simtit bine, a doua zi la fel, ce mai, eu sunt in categoria celor multumite de botez. Eu nu am reusit sa recuoerez chiar totul, dar am prins cateva teme care se discuta. Eu am alaptat in locuri publice, adica in parc, la terasa/restaurant, cu nasii de fata... Sa stiti ca nici eu nu prea mai am laptic, sau asa cred, pt ca bebe plange dupa un timp de supt, alteori suge f f putin si la o ora plange de foame, chiar daca suge 15-20 min tot plange repede. Pt ca urla efectiv si simteam si eu sanii goi tare am apelat si la formula. Am golit o cutie de NAN 1 deja, dar 90% cel putin am aruncat laptele facut la chiuveta. Bebe nu prea il vrea, dupa san nici sa nu il vada, daca papa papa max. 10-15 ml, iar daca ii dau bibele inainte de san, flamanda fiind papa tot asa 30-max. 50. Mai bine sa renunt la el si sa o las sa planga? ca oricum si cu bibe plange la masa, uofff Cristina, LA Multi ANI!!! ![]() Va puteti delecta aici cu poze de la botez http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/Botez7062009# Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) |
Felicitari pt crestinare si pt petrecerea reusita

Olga, mamica lui David iepurasul

petrean spune:
vai..si ce surpriza mi-a facut azi andrei..care nu mai are pampi...s-a culcat la pranz..si la un moment dat il aud"mami, am terminat"...el facuse pe el...

noroc ca aveam sub el un cearceaf absorbant de la happy...masura preventiva
si...ce am descoperit azi..stie copilul meu sa spuna punguta cu doi bani..ajutat...de mine..cu intrebari
am flacau mare![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE