Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raaluca nevasta care asteapta cu acasa. |

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Stiti www.mastershop.ro/images/big_7174.jpg" target="_blank">catelul vorbitor? De cate ori il atingi spune ceva (in functie de locul unde il atingi). Si mai ales cand nu vrei sa spuna. Si daca nu te mai joci cu el dupa un timp isi face simtita prezenta ("te iubesc" sau "imbratiseaza-ma").
L-a chemat Clau pe tati sa ii schimbe canalul la desene. Dar era cam vraiste la el in camera. Ca el isi strange jucariile, dar apoi zice ca nu se mai poate juca, daca nu le vede.
Incearca Alex sa adune din ele in drum spre tv si ia catelul vorbitor. Si ala inecepe poezia "Vreau un chec. Fa-mi un chec. Brutarule, fa-mi un chec repede, in forma de Be, pt mine si bebe". La care Alex se cearta cu catelul "mai taci si tu, esti la fel de sacait ca si Clau".
Si Clau "ce-ai spus, tati?" "Am spus ca tu si catelul asta va potriviti, ca picurati intruna".

Casa de nebuni, nu mai pot de ras, nici nu stiu de cine rad.![]()

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
alina.n spune:
Ayla,Raaluca multumim

Monia super faza cu Alex si catelul
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
olishka spune:
cristina LA MULTI ANI!!!
Simona si eu sunt PRO alaptat in public. Nu am nici o jena. Oricum am un sutien din care nu se vede tot, daca nu ma acopar putin.
Galushka bafta la examen si felicitari pt casuta
Gigelica sedere frumoasa la Focsani 
Monica felicitari si ani multi si fericiti impreuna 
Ramona eu nu il las pe David sa planga, mai ales ca are si hernie.
Chatonel imi pare rau ca nu v-a iesit iesirea.
Novus nu mai plecam maine nicaieri caci se anunta vreme urata. Ne hotarasem sa mergem in Delta. Sapt viitoare.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Galushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Ce coincidenta....si noi tot 7 ani de casnicie avem... pe 9 noiembrie. Voi? |
10 pe 24 sept

Ayla21 spune:
Hai sa va dau ceva si mai haios de citit. Am ras cu lacrimi. Trebuie sa citesc si restul subiectului.
Oricum sunt un mare fan al lui.
_
Pisik06 spune:
Buna dragele!
Ne mai primiti si pe noi? Am lipsti motivat, pe motiv de botez, baita de a doua zi, vizite la serviciul laui tati si apoi la mami, depus acte pt indemnizatie,etc.
La botez a fost Suuuuuper totul, de la biserica, unde cunoastem bine preotul si a fost o slujba deosebita, apa din cristelnita calda, preotul f atent cu bebe, etc. pana la restaurant, unde am avut multe surprize, ursitoare, dansuri, pictat pe fata, momente speciale...M-am implicat mult ca sa iasa bine.
Monica, tie o sa iti placa sa stii ca am avut drept tematica fluturasi: cruciulitele din piept au fost legate de un fluturas alb cu fundita , prosopul si sticluta de mir au fost decorate cu fluturasi albi, cartea de urari la fel + initialele ei scrise cu flori, la restaurant am avut funde albe cu fluturasi portocalii pe pereti, fluturasi albi in florile de pe masa, pietricele-fluturasi portocalii pe mese, marturiile au fost suportei in forma de fluturas de care am prins o poza cu Ana,etc. Vorba lui Buni a mea "si in capetele noastre au fost fluturi...de emotie"![]()
A iesit super totul, toata lumea s-a simtit bine, a doua zi la fel, ce mai, eu sunt in categoria celor multumite de botez.
Eu nu am reusit sa recuoerez chiar totul, dar am prins cateva teme care se discuta.
Eu am alaptat in locuri publice, adica in parc, la terasa/restaurant, cu nasii de fata...
Sa stiti ca nici eu nu prea mai am laptic, sau asa cred, pt ca bebe plange dupa un timp de supt, alteori suge f f putin si la o ora plange de foame, chiar daca suge 15-20 min tot plange repede. Pt ca urla efectiv si simteam si eu sanii goi tare am apelat si la formula. Am golit o cutie de NAN 1 deja, dar 90% cel putin am aruncat laptele facut la chiuveta. Bebe nu prea il vrea, dupa san nici sa nu il vada, daca papa papa max. 10-15 ml, iar daca ii dau bibele inainte de san, flamanda fiind papa tot asa 30-max. 50. Mai bine sa renunt la el si sa o las sa planga? ca oricum si cu bibe plange la masa, uofff
Cristina, LA Multi ANI!!! 
Va puteti delecta aici cu poze de la botez http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/Botez7062009#
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Ce va iubesc eu pe voi! ![]() ![]() Unde erati acum ceva timp, cand... stiti voi, gurile rele aveau mereu ceva de comentat? ![]() ![]() |
Licitez si eu 20 de ani diferenta, el e cu 6 ani mai mic decat mama&tata. Si de-aci cam tot balamucul descris de Simona. Stiu, slabut, doar 20
Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
CAND 1+1=3
Monnvas spune:
La faza cu alaptatul in public bag si eu un vot PRO. Pana acum am prestat de 3 ori, in parc. Din pacate, la noi fiind productia mica, mi-e jena sa alaptez fiindca... face scandal. Plus ca mai nou nu stie sa suga decat intins pe pat, asa ca daca suntem in parc tre' sa gasesc niste boscheti in care sa intind patura 
Am fost si noi la control azi, 6,200kg (dar abia halisem si nu mai facusem kk de 2 zile, asa ca hai sa fie 6) si 62,5 cm. Halit Rotarix. Balonat in continuare (se trezeste plangand si scremandu-se sa traga prrrr). Offff....
PetraTudor, ti-ai schimbat cumva nr de tel? Ca am incercat sa te sun si sa dau sms de ziua lui Bogdanel si n-a mers.
Galushco, bafta la examen.
Ca sa ma plang, mai am 10 zile sa termin o dizertatie. Nu am ajuns inca la jumate cu scrisul. 
Cristina, la multi ani! La multi ani si puilor nascuti pe 11 (sunt multi).
Monica sanatate multa lui Alex 
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
Raaluca spune:
Pisik, am vazut poze frumoase cu Ana Bianca!!!
Si torturile, si fluturasii, si ursitoarele, si mami si tati fericiti, si invitati veseli, si nash frumosi! 

Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

acasa.