Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

ups, vine furtuna. Fug de urgenta acasa! Pe maine fetele!

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

Pupam zi frumoasa in continuare!

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Ajutoooooor! Imi vine sa plang in hohote!

In ultima ora Pitonul a facut kk de 2 ori. Nu e inca apos, dar...mi-e frica. Azi i-am dat din nou lapte praf normal, cu lacotza si tzitzi. Am terminat tratamentul pentru derajament. Ce sa fac? Cum se da Bifiform Likid???

In plus pe Gabi l-am sunat la 5.30 si imi zicea ca mai intarzie jumatate de ora, ca pleaca pe la 6 de la birou. L-am sunat acum 5 minute si era tot la birou...si ma consola ca facem impreuna bagajele maine dimineata. Dar eu am nevoie de el ca sa se duca la farmacie.

Ma enerveaza si imi vine sa ii trag una ca pune jobul pe primul loc. In loc sa isi stabileasca prioritatile...e pana peste urechi cu serviciul.

Am depresie. Chiar imi vine sa plang de nervi.

Si mai incepe si furtuna ...

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Ajutoooooor! Imi vine sa plang in hohote!

In ultima ora Pitonul a facut kk de 2 ori. Nu e inca apos, dar...mi-e frica. Azi i-am dat din nou lapte praf normal, cu lacotza si tzitzi. Am terminat tratamentul pentru derajament. Ce sa fac? Cum se da Bifiform Likid???

In plus pe Gabi l-am sunat la 5.30 si imi zicea ca mai intarzie jumatate de ora, ca pleaca pe la 6 de la birou. L-am sunat acum 5 minute si era tot la birou...si ma consola ca facem impreuna bagajele maine dimineata. Dar eu am nevoie de el ca sa se duca la farmacie.

Ma enerveaza si imi vine sa ii trag una ca pune jobul pe primul loc. In loc sa isi stabileasca prioritatile...e pana peste urechi cu serviciul.

Am depresie. Chiar imi vine sa plang de nervi.

Si mai incepe si furtuna ...

30 martie 2009

Pupam Gigelica si Pitonul ei
... ca altceva nu stim ce sa facem
Ajuta la ceva daca zic sa nu mai intri in panica asa repede???

Si hai sa o luam si altfel, Gabi nu cred ca pune jobul pe primul plan. Nici tu nu crezi asta dar ...dehhh tre sa te descarci si tu, nu?

In ceea ce priveste furtuna e chiar dragut, se mai racoreste. Asta daca esti la adapost, daca nu se intrerupecurentul si nu cad copaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Sunt ...v-am zis eu ca minunile dureaza putin...si apoi o luam de la capat ...Probabil ca e mult mai bine pentru voi, cele care aveti soti mult mai in varsta...caci aia sunt deja barbati ce stiu ce vor de la viata.

Ar merita sa ii trag o bataie serioasa, poate se trezeste la realitate.

Poate ca reactia mea vi se pare exagerata, dar stiu eu ce stiu. Pe el scrie "lipsa de implicare...trebuie impins de la spate...ca sa functioneze".
Am atatea sa va spun ca sa va creati o imagine de ansamblu, dar...nu vreau sa va plictisesc.

O sa-mi treaca. Si el stie ca orice s-ar intampla...ma descurc eu.

30 martie 2009

Mergi la inceput

Alina_n Felicitari!!!
Sa fie Natalia sanatoasa, restul sunt doar niste parametri...
Oricum, mie mi se pare foarte bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

copiii vostri au mincat azi? Monica parca face greva

multumesc frumos pentru raspunsuri la intrebarea mea de dinainte Am pus 2 poze cu copiii mei in album

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Of, Lucia, pe majoritatea scrie "lipsa de implicare"...
Mai da-i si tu cate un ghiont ...
Si pune-te si in locul lui. Job la care esti promovat (=tre sa confirmi= tre sa muncesti mai mult), nevasta care asteapta cu acasa.
Sa trec pe lista si urletele lui Victor-Pitonul?
Las' ca te vad eu cum o sa-i duci dorul d-lui "lipsa de implicare"?

p.s. mentionez ca n-am facut nici o intelegere cu Gabi al tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

La multi ani, Cristina! Arunca si la baba o felie de prajiturica
M_monique, ce frumos, 4 ani si deja un bebe! Noi l-am avut pe primul doar dupa 7 ani... Sa fiti fericiti impreuna multi multi ani!

avem 2 copii: andrei si ioana

Mergi la inceput

M-ati starnit si pe mine cu diferenta de varsta.
In sens invers se accepta?
La noi tati e mai mic cu 4 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

multumesc pt urari!

am fost la restaurant (atoant cum zice andrei). nu am stat prea mult ca incepuse sa se innoreze si ne-a fost teama sa nu ne prinda ploaia.

gigelica20 stai linistita. ioana mea face kk de n ori pe zi, uneori mai apos, alteori mai pastos si nu are nici o problema.
si sotul meu trebuie impins de la spate.il iau ca atare si ma descurc singura.

Mergi la inceput