Puiuti de Randunici 2008!! (271)
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
Raluca, LA MULTI ANI fericiti!! Si-un print la anu, bland si mic...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
ariel_7000 spune:
naty, stiu ca Aerius nu-i antibiotic. ziceam ca nici nu mai stiu ce nume are antibioticul lui Teo, apoi insiruiam restul "meniului" . Aerius a zis ca i-l da ca sa i se relaxeze laringele. Am editat mesajul apoi, caci am vazut ce scria pe cutia de antibiotic.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
nicol_conte spune:
Ariel imi pare rau de vestile proaste, de 2 ori mai proaste decat alea de ieri...multa sanatate tie si micutului, insanatosire cat mai rapida!
Ioana ma bucur ca tu te-ai mai linistit cat de cat..
Noi suntem tot cam ca ieri,azi la un moment dat chiar a inceput sa tuseasca si Alexia...offff
Nu stiu daca mai pot ajunge la intalnirea de duminica, din pacate...Am aflat ca putem intra in salina si duminica,luni este inchis,nu duminica asa cum credeam eu si in cazul asta ajungeam de sambata acasa...Asa ca vom veni acasa duminica dupa pranz...problema nu e asta, ca as fi facut un efort sa vin si la Bucuresti...problema e ca duminica facem un gratar cu gasca in cinstea randunoiului, a carei zi de nastere a fost azi- sa-mi traiasca!
Si imi pare asa de rau
...mi-as fi dorit tare mult sa vin...nu stiu ce solutie as putea gasi![]()
Kya- La multi ani pt maine si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca
Ma bag la somn acum ,ca maine ne trezim de la 7 sa mergem dimineata in salina, ca vrem sa ne ducem cu fetele prin Ploiesti..E Mall in Ploiesti(Ioana, Olgutz)?Sau unde am putea sa mergem ca nici nu prea cunoasteM...
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
Maia37 spune:
Kya-La multi ani si
de ziua ta!
Ariel imi pare tare rau pentru ce vi se intampla.Nu ma asteptam sa citesc de atatea necazuri unul dupa altul.Lasa ca iese soarele si pe strada voastra!
mihutza11 spune:
LA MULTI ANI KYA! Sanatate, fericire si iubire!! si tot ce iti mai doresti tu!

La multi ani randunoi de Nicol!
mama Ariel.. multa sanatate.. offf..
mai cand va aud cu atatea bolesnite, mi se urca parul in cap.. si inca o data multumesc lui DD ca noi pana acum nu am avut decat 2 muci amarati..
multumesc Luny si Maia de raspunsurile cu gheatza.. noi avem mai bine de o sapt de intarcat, insa vad ca abia acum si-au facut aparitia nodulii astia.. si in plus tot timpul stau cu frica atunci cand aud de noduli (nu stiu daca v-am mai zis) pt ca mama a fost operata de cancer la san.. deci nu mai are un san si pe urma a trebuit sa ii scoata si de jos tot ca nu iesise bine la analize.. si de aia tot timpul stau si ma controlez.. Doamne fereste de din astea!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
numeioana spune:
Neata!
Ariel, o iei pe urmele mele??
Nicol, sigur ca e Mall in Ploiesti! In centru, il gasiti voi!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Neata! Pentru cine vrea, 

LA MULTI ANI KYA! Multa fericire, sanatate, impliniri si dragoste sa te inconjoare!
La multi ani randunoi de Nicol!
Mai...eu nu mai stiu cine era pe lista Valentinei dar incet-incet nu mai ramane nimeni.
Eu chiar intreb, ramane valabil? Pt ca mi-am facut tot programul in functie de asta si nu mi-a fost usor. Si mi-e ciuda si pt fata asta care s-a straduit sa ne gaseasca si o locatie potrivita si a facut toate aranjamentele pentru noi. Cine nu poate veni, pacat dar asta e, nu au nicio vina si s-au si "invoit" dar restul, zau fetelor, hai intrati pe crenguta si spuneti macar daca ramane valabil sa ne intalnim MAINE ora 17!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Neata, preiau cafeluta de la Naty.
Kya, LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI NOROC. 

LA MULTI ANI SI RANDUNOIULUI DE NICOL.

.
Eu m-am scos de pe lista, dar 80% vin ...Razvanel a avut ieri serbarea, a luat premiul I si ar fi trebuit sa plecam din oras dar cred ca o lasam pe saptamana viitoare. Asa ca daca nu intervine altceva o sa fim acolo cu mare drag.
clauclau spune:
Ariel, tare rau mi-a parut sa citesc de atatea necazuri la voi. Multa sanatate si putere ca or sa treaca toate, fir-ar ele de bolesnite.
Mihutza, si la mine s-a intamplat asa, mi-au aparut niste noduli cam la o saptamana dupa intarcare. Initial crezusem ca am scapat asa usor...la mine au trecut cu putin muls si apoi nu s-a mai format nimic. Dar la mine clar nu prea mai era laptic cand m-am hotarat sa o intarc pe Rebecca, abia mai gasea Rebe si incepea sa se enerveze si sa ma muste cand sugea.
Olgutzika spune:
Neata!
Multi multi ani fericiti, Raluca! Sa fii sanatoasa si fericita si toate dorintele sa ti se implineasca!
La multi ani, randunoi de Nicol! Multa sanatate si fericire!
Ariel, tare rau imi pare ca sunteti iar bolnavi
Sanatate multa!!!
Noi abia ne-am reparat ( sper!!!!!!!! ) dupa o mega enteroviroza suprapusa cu eruptia a doua masele...De duminica trecuta tot a tras saraca Sof, cu febra, cu plans noaptea de durere, cu deshidratare si tot tacamul. Sper sa ii fi dat de cap, de doua zile face caca relativ legat, doar isi mai incordeaza maxilarul, fara sa mai planga...sper sa si inceapa sa pape.
Noi am veni maine, daca nu se decide altceva. Si aceeasi problema cu venitul oamenilor o are si Radu, ca nu vrea sa fie singur, cocostarc, printre noi...Ma gandesc ca am putea anunta fetele care nu au mai intrat pe aici ( ma gandeam la Roxana, la Criss, de exemplu, Michi..habar nu am ) prin sms, poate nu stiu de intalnire si ar vrea totusi sa vina. Sms-ul deranjeaza cel mai putin cred. Tuchi...
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008