Puiuti de Randunici 2008!! (271)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutza, eu vin cu randunoiul, deci Radu nu o sa fie singur . Ma bucur ca acum sunteti bine .

La mine, singura problema vizavi de inatalnire este ca mai sunt putin racita si daca nu-mi trece pana maine e normal sa nu apar printre copii. Sa vedem cum va fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
cu intalnirea, eu am zis ca nu pot ajunge, din pacate...
ariel, ioana ati intrat in perioada cu luna plina?..imi pare rau de bolesnite, multa sanatate va dorim

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

am facut Priorixul aseara, fara sa scapam de aventuri, normal...am ajuns acolo, si ma intreaba tipa, 'si vaccinul, l-ati adus?..' ce vaccin sa aduc, de unde? am vorbit atata la tel si nu mi-a spus ca trebuie sa vin eu cu el, si, mai nou nici nu se mai deconteaza, oricat de gratuit si in schema ar fi el, din lipsa de fonduri...asa ca da-i si cauta pe Dorobanti, noroc ca la a doua farmacie l-am gasit...asta e, unde s-au dus atatea milioane..a spus dr ca reactiile in urma lui nu apar mai repede de 7-10 zile...daca apar. Iar cu aftele, deocambata nu arata ff rau, sa dau cu glicerina cu nistatin in continuare, dar cica sa scot lactatele proaspete...nu prea-mi vinew, mai am nitel lapte de capra..i-l fac azi cu gris, si cateva zile nu-i mai dau cas, smantana, unt(ne-am aprovizionat cu astea din Apuseni, sunt minunate) sa vad daca se schimba ceva...
In rest, toate bune, a ajuns si Muffy la 10 kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata!

Iau si eu o gura de de la Naty ca sunt zombi. Dupa ce ca m-am culcat tarziu, la ora 4.45 s-a trezit Antonia, i-am facut eu un bibe de lapte, dar nici gand sa mai adoarma pana la 6.30.Bineinteles ca m-am calarit amandoua in timp ce mie imi picau ochii in gura. Acum dorm bustean amandoua ,in timp ce eu le pazesc sa se trezeasca odata, ca tacsu s-a dus sa tina rand la salina de la 8.

Olgutz imi pare rau sa aud ca ati avut si voi probleme de sanatate combinate cu dureri de maselute.Ma bucur ca sunteti bine acum

Ioana multam de raspuns- vom fi acolo!

Luny feicitari pt 10 kg ale lui Mufa! Sa speram ca vaccinul nu va avea reactii. Dupa ce ne intoarcem de aici, trebuie sa-l facem si noi..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Luny, felicitari pentru pragul de 10 kg ale lui Muffy, bravo voua. Ce nasol ca a trebuit sa cumparati priorix-ul...oricum sa nu aveti nici-o reactie .

Nicol, succes azi, inteleg ca mergeti la o tura de shoping la Ploiesti. Sa aveti spor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ehei, dragele mele, daca tot a mai trecut un an, pai sa ne veselim!

Sa fie si muzica si dantuiala!

Va multumesc pentru urari! Sunteti niste scumpe, ca intotdeauna!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

...si cum credeam ca am urat, dar de fapt, n-am urat...

LA MULTI ANISORI FERICITI, RALUCA! SA FII SANATOASA ALATURI DE CEI DRAGI TIE!

Mergi la inceput

uoffff, iar singura azi..iub are de recuperat tura schimbata, e la serviciu, si luni va lucra iar..azi e la ei la piscina, m-a sunat sa-mi spuna ce misto arata apaimi vine sa-l impusc..daca aveam cum, ma duceam si eu cu Mufarinul, dar e destul de departe..

Mergi la inceput

Luny, si eu singurica pana mai dupa-amiaza, baietii mei au plecat la peste...stiam si de tine ca Liviu lucreaza ca s-a conversat aseara la telefon cu Paul.

Rebe tocmai a papat o para si o piersicuta , asa ca ne pregatim sa iesim in parc.

Mergi la inceput

da, clau, i-am auzit, erau in verva cu baltile si pescuitul lor, cred ca planificau o iesire curand
daca nu conving pe nimeni sa ne duca la piscina dupa pranz(adica pe taica-miu) poate ne vedem in IOR,daca sunteti p-acolo.. sa vad cat e de cald, daca e ok de mers cu tramvaiul cu Mufa..

Mergi la inceput