Puiuti de Randunici 2008!! (271)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am plecat si noi prin oras...

Luny ce te invidiez pentru piscina aia... verde

Arielu' imi pare tare rau de Teo ca e iar bolnavior! sanatate multa.

Daca se mai tine intalnirea de maine, si eu vin cu randunoiul, asa ca Olga nu o sa fie Radu singur. Chiar, ne mai intalnim?

Mai luati un pahar !

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya stai asa, ca e deschisa de aproape o luna, si inca nu am fost...
Mufa cred ca a adormit, era cu lapticul la bord, ma duc sa incerc sa ma chinui cu o manichiura/pedichiura, sunt deficitara rau la acest capitol in ultimul timp, dar tre sa ies la sandale

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi am vazut pozele din Grecia!! dementiale, Sasha frumos de pica, mami, la fel, radioasa toata, tati, i-a priit, ce sa mai zic, mi-ati facut o poftaaaa...nu mai am rabdare pana in septembrie!!vad ca si tu esti fan masline, stau cu gandul la ele si la toate bunatatile de acolo! miere v-ati cumparat? noi ne aprovizionam mereu ptr un an, cu miere si ulei de masline

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Randunica subtirica
Mami de Zanuta mica
Mai adauga un an
Ca intr-un plan
Scris undeva acolo sus
Unde s-a pus
Multa fericire
Dragoste si implinire
Bucurii cate vrei
Alaturi de Zanuca ei.
Sa ai parte de tot ce-i mai bun
Si cu mare drag iti spun
Raluca, La multi ani!
Sanatate si multi bani
Bucurii si fericire,
Dragoste si implinire
Si din cea profesionala
Dar si personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am fost si noi o ora afara, ce vant puternic! Dar macar ne-am aerisit putin.

Gudinde , ce frumos i-ai urat Ralucai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani fericiti,draga Raluca!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

RALUCA DRAGA!

SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE CLIPE MINUNATE ALATURI DE ZANUTA SI DE CEI DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

sal fetele!!

am citi acum de intalneala , dar din pacate noi maine mergem la un botez de la ora 17 si nu avem cum. chiar mi-ar fi placut!!!

noi am fost week end-ul trecut la tara si am facut diaree si febra 39. am sunat pediatra si ne-a spus sa papam lapte fara lactoza, ceai de menta, smecta , ercefuryl, hidrasec, enterol+ antitermice: panadol/nurofen, supozitoare . deja era prea mult. noi eram si la cura de calciu dupa injectia cu d3. nu mai stiam cum sa i le dau pe toate. diareea a fost ffff urata. 6 scaune de la 8 dim pana la 12 , numai apa.
noroc ca nu eram departe de oras. undeva pe la 7 km de alexandria si am gasit repede farmacie si am luat tot. am avut week end de cosmar.

cred ca a fost o forma usoara de enterocolita. ne-a trecut in 2 zile si dupa ne-am umplut de bube. gen pojar , pe tot corpul. am dat doua zile cu pudra si ne-au trecut. acum suntem bine, mai putin ca ne ies 2 maselute si ..... maraiala , nesomn.

nu am apucat sa citesc mult din urma. am vazut pozeici din grecia cu sovi si familia!!! fff frumoase. are sasha o poza la plaja cand sta in cap cu funduletul in sus . e identic alexia la pozitia respectiva . asa sta tot timpul prin casa!!!

felicitari gravidutelor!!! ursuleata si vali!!! sa aveti o sarcina usoara!!!

luny asteptam poze din apuseni. fumoasa destinatie ati avut. cred ca v-ati simtit super bine!!

naty am citit de faza cu presul de la usa. ca fapt divers ma suna azi prietena mea cea mai buna si colega de serviciu in acelasi timp sa-mi pove ce-a patit aseara. mentionez k ea locuieste singura intr-o garsoniera , are o pisica , e obsedata de curatenie si abia facuse curat acum 2 zile. asa... a ajuns aseara acasa si in mijlocul sufrageriei a gasit o manusa alba din aia tricotata cum erau pe vremuri.a incremenit can a vazut-o . a luat-o si a lasat-o pe balcon si azi a aruncat-o la gunoi. a stat si s-a gandit logic si nu a gasit nici o explicatie. ea nu avea asa ceva in casa, nu i-a intrat nimeni in ultimul timp in casa si deabia facuse si curat . iar ea cand face curat ridica si casa cu in sus. aaa si pisica se invartea in jurul ei si se infoiase toata. nu stiu ce sa zic. cum o fi ajuns manusa aia la ea in casa. apoi i-am pove si ei ce ai patit tu cu presul!!! nici eu nu cred in vraji dar o explicatie tre sa existe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, RALUCA!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput