Puiuti de Randunici 2008!! (271)
Raspunsuri - Pagina 8
Maia37 spune:
mihutza-asa cum a zis si luny pune gheata.Eu am apelat la pastile a doua zi de la intarcare si a scazut productia lactata caci nu mai puteam de durere si sanii tari,pietrificati.Incet,incet au cedat cu gheata si legata strans.Lapte nu mai curgea doar apa si apoi spre final deloc.De la Andreea am ramas cu noduli de la mastita si apoi mult timp aveam secretie din san.La ea a scazut de la sine lapticul si am intarcat vrand,nevrand caci fata mea nu a vrut lapte deloc.Am tras-o cu Andra si acum nu am vrut sa risc avand deja noduli.
gecko-asa-mi facea si mie Vlad si eram tare obosita.Acum de cand l-am intarcat dorm si eu toata noaptea fara sa ma chitaie el.La cel mai mic scancet eu cu tzatza imediat caci nu vroiam sa o deranjam si pe Andra din somn.Oricum a fost o perioada pot spune cea mai frumoasa chiar daca a fost obositoare.Mi-a fost greu si mie in perioada intarcarii ca ma obisnuisem asa si daca s-ar fi putut l-as mai fi alaptat pana la un an jum.
Maia37 spune:
Tonic- Mie doctora la care am fost cu Vlad mi-a zis ca trebuie sa-l invat sa clateasca gurita si apoi sa scuipe ca apoi sa putem incepe cu fluorurarea dintilor.Vad ca parca e mai bine si nu a mai inaintat asa alert macinarea lor.Oricum dintii de sus sunt compromisi si puiutul meu va ramane fara cei 4 dintusi ai lui.Sper sa nu mai inainteze caci pentru asta l-am si intarcat sa nu mai bea lapte noaptea deoarece structura lor nu permitea asta.Mi-a mai zis si de nepotrivirea de rh intre mine si sotul meu.
Simo27 spune:
Pagina 2???Rusinica
.Pe unde umblati??
La noi e friiig,bate vantul mai si ploua
!
Eu sunt ceva mai bine,nu mai am febra,dat tot tusesc.
la toate
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
Simo, ai grija de tine!!!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Unde sunteti?????
Naty
mamica
ursuleata spune:
Eu sunt aici, vreau sa fac o prajitura cu visine si nu mai vine relu cu visine.......
. mor de pofta
Vlad
Mami de ursulet
bebe
Maia37 spune:
Pai noi am fost la serbare.
Am terminat cls a VIII a si Andruta mea a plans de-a rupt!
Pupa mami fata!
Alti copilasi la serbarele azi?
numeioana spune:
Buna seara!
Am venit si noi de la Bucuresti... Sunt rupta, l-am imbaiat pe David, l-am culcat si abia astept sa ma arunc si eu in pat.
Am avut surpriza la analiza lui David: in loc de Stafilococ auriu, cum i-a iesit la Campina, la Babes i-au gasit Proteus
. Concluzia doctoritei dupa ce l-a vazut/consultat a fost ca nu am luat proba corect si ca asta nu e copil cu infectie urinara![]()
Acum am aflat si eu cum se ia urina pentru analiza. Se spala bine putica cu apa si sapun, dupa ce se decaloteaza complet, se limpezeste bine, se sterge acolo cu fasa sterila inmuiata in apa oxigenata(!?)
si abia apoi se colecteaza urina in punguta. In fine, m-am linistit. De-acum nu-i mai fac eu nicio analiza daca e in regula copilul.
Acum, despre mine, neurologul a zis ca am ori ceva grav ori ceva deloc grav
. Hmmm, de parca nu era logic
. E posibil sa fi fost de la stress/oboseala/emotivitate (ca sunt intr-adevar prea emotiva) sau e posibil sa am o malformatie congenitala a unui vas de sange care iriga creierul, care in momente de stress sau suparare sa se sugrume si atunci de aici tulburarea mea de citit, durearea de cap ingrozitoare si amorteala fetei si a bratului. Ramane sa fac un RMN la cap si un EEG si atunci vom sti sigur daca am ceva sau nu.
In legatura cu faptul ca David nu vorbeste... a zis doctorita ca felul lui e sa acumuleze informatii si cand va incepe o sa dea totul din el, ca e bine dezvoltat pe varsta lui si ca sa nu-mi fac griji din punctul asta de vedere.
Momentan m-am mai calmat...![]()
Sanatate puilor bolnaviori! Am citit ca Teo e cu laringita si ca Antonia e racituta... Si Dav are putini muci de luni... I-am pus doar picaturi, am considerat ca nu e cazul de mai mult si doctorita mi-a zis azi ca e viral si ca nu trebuie tratament, desi e si f putin rosu in gat. I-a dat Oscilo si picaturi de nas.
Va pup.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, RALUCA! MULTA FERICIRE!
mda, dupa o noapte de nesomn, in care cumulat am dormit doar 1 ora, caci in rest am stat sa-l pazasc pe Teo sa nu faca febra si sa nu se sufoce, dimineata am mers iar la spital, la alt medic, caci aveam eu asa ... un feeling ca ceva nu e in regula. offfff, asa a fost!!! Deci, Teo are in final laringita, momentul critic l-a depasit aseara, dupa injectia cu hidrocortizon, laringele era azi flexibil, s-a mai dus si din raguseala...dar, partea proasta e ca are otita bilaterala, muci purulenti
. febra nu cedeaza, decat 3 ore dupa antitermic, apoi, brusc sare la 39. am primit IAR antibiotic
, nici nu mai stiu ce nume are
, Aerius, pt a-i mentine laringele relaxat, Ophtamesone N pt nas, Otocalm pentru urechi, Calciu gluconic tot pt laringe....offffffffffffffff!!!!
Si, ca o incununare a zilei, m-am luat dupa Ioana si am facut cam ce a facut ea, adica, am picat putin, mi-au amortit bratul si maxilarul...noroc ca eram inca in spital si mi-au facut si mie un control cu ocazia asta. Au zis ca sigur de la oboseala, stres acumulat si caldura si nemancare
si daca tot eram la ORL am profitat si mi-au facut si mie un ctrl, caci m-au auzit fonfanind si am si eu otita
, asa ca iau pastile ca si Teo. Macar pe Alex a gasit-o ok...
Ma duc sa0i fac aerosoli la pici, ca acum doarme tun. 
editez: Cloracef se numeste antibioticul.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
natynic spune:
Cuscra,
. Bine ca nu e infectie. Intr-adevar tehnica de recoltat nu e simpla, eu la Medlife am invatat ca lumea. Acolo nu folosesc apa oxigenata ci rivanol.
Ariel, of, iar esti in zodie proasta...ce sa zic...
. Sa stii ca Aerius NU e antibiotic ci antihistaminic.
Mai, pana la urma noi ne mai intalnim duminica?...Se vine si cu barbati sau nu? (nu ca al meu ar veni, ca daca nu-i gratar sau pescuit nu am cu ce-l momi, dar asa...)
Naty
mamica