Puiuti de Randunici 2008!! (271)
Raspunsuri - Pagina 17
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Ati auzit vreuna ceva despre prof dr. Badea, de la Universitar?..colega mea graviduta, la el merge...tot el a nimerit sa fie acolo si cand a pierdut prima sarcina si i-a spus ca nu se mai poate face nimic... |
Intr-o singura expresie: pomul laudat.
A fost odata ca niciodata un ginecolog mare. Acum e supra-extra-mega-solicitat, blazat, neatent, absent. Din experienta proprie si nu numai-sa lase profesorii si sa caute un medic tanar si (inca) entuziast care sa o bibileasca bine cand va dori ea si cand va fi nevoie.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
Fetelor
multumesc mult. Sper sa mai intre cateva randunici sa pot termina proiectul.
Kya e foarte bine.
Ideea chestionarului era ce te motiveaza la locul de munca. ce reprezinta itemii motivationali.
Rami ma bucur ca i-a placut si sotului si multumesc pt compliment.
luny spune:
ntzzzz, chiar nasol, Naty...o sa ii spun, sper sa inteleaga ce trebuie si sa aiba curaj s-o ia de la capat cu alt dr..

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Pt Clau si cine mai are nevoie: str Ghe. Dem. Teodorescu 16 bis, uite harta www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-9237&-8324" target="_blank">aici
Si ma bucur mult ca esti mai bine Clau!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amira_roxana chestionar 1-5 2-4 3-4 4-3 5-1 6-4 7-2 8-2 9-4 10-2 ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008) _ Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil |
Multumesc
ramo_cata spune:
va las ..ma duc sa invat ca azi iar am tras chiulul si marti am examen si e cam greutz si multisor de invatat ...va pupacesc pi toati si va doresc o nopate linistita..iar maine celor care merg la intalnire :distractie placuta si sa faceti poze
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
gudinde spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Intr-o singura expresie: pomul laudat. A fost odata ca niciodata un ginecolog mare. Acum e supra-extra-mega-solicitat, blazat, neatent, absent. Din experienta proprie si nu numai-sa lase profesorii si sa caute un medic tanar si (inca) entuziast care sa o bibileasca bine cand va dori ea si cand va fi nevoie. Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Naty
,Si daca-mi permiti i-as mai spune ceva lui Luny.
Daca vrea sa nasca natural colega ta, sa sti ca Badea nu vine noaptea, in weekend, dupa-amieze. Deci, ori la program, ori cu cine o fi pe acolo.
Acelasi lucru e valabil si pentru eventuale urgente pe parcursul sarcinii.
natynic spune:
Am de mai bine de o saptamana o problemuta cu Iulia, nimic grav dar ma enerveaza...Si-a facut practic zilnic un obicei. Seara o spal, o bag in pijama, ii dau lapte si adoarme imediat-pana aici nimic nou. Insa, cum spuneam, de mai bine de o saptamana, la 5-10 minute dupa ce adoarme se trezeste brusc in picioare si face kk. Iar o spal, iar alt pampers, iar o imbrac, dupa care intr-un minut adoarme bustean. Nu prea stiu cum sa o rezolv, ca vad ca devine obicei. Al meu zicea s aprofit sa o pun pe oala dupa lapte dar nu am cum sa fac asta pt ca ea la sfarsitul biberonului adoarme, adoarme pe bune. Iar cand s-a trezit e cu kk gata "emis"

Dupa cum ziceam , nu e nimic grav dar ma enerveaza
Ma rog, nu cred sa aveti vreo idee...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!