Puiuti de Randunici 2008!! (271)
Raspunsuri - Pagina 18
clauclau spune:
Mersi mult Naty
, si eu abia astept s-o mai vad pe Iulia. Sunt curioasa cum or sa interactioneze puii nostri
.
Cred ca ma bag la calcat, tot e racoare in seara asta si s-au strans cam multe...Dar sunt si cu un ochi aici.
Gudinde, mai ai nevoie de raspunsuri?
clauclau spune:
Naty, am avut si eu cateva seri din astea cu kk dupa ce aproape adormea la biberon. N-am avut ce face, dar s-a reglat singura in vreo 3-4 zile parca. Stiu ca uneori o lasam sa adoarma bustean si o schimbam in somn, n-avea nici-o treaba cu mine, dormea lemn si eu imi faceam treaba pe la fundul ei
, apoi o imbracam si gata. Dar apoi si-a schimbat programul si acum vad ca face inainte de a doua tura de iesit la joaca.
Cred ca si la Iulia e doar o faza, poate nu o sa devina obicei...
natynic spune:
Clau, aici nu merge sa-mi "fac treaba la fundul ei"
pt ca, in primul rand se trezeste complet (ciudat e cum adoarme de repede la loc dupa ce o schimb
) si in al doilea rand eu dupa infectia ei urinara am facut obsesie pt pastrarea igienei si orice kk facut inseamna spalat la fund si dat de 2 ori cu sapun, zdravan, deci in somn nu as avea cum![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Da Naty, e mai problematic la voi . La mine, Rebe nu se trezeste chiar daca face kk si atunci nici eu nu o scol sa o duc la baie si o curat local. Ma rog, asta s-a intamplat de vreo 2 ori...Si plus ca esti patita cu infectia urinara, e normal sa sufli si in iaurt acum.
Gudinde:
1.4
2.5
3.4
4.3
5.3
6.3
7.3
8.2
9.4
10.3
tuchita spune:
1.5
2.5
3.4
5.3
6.4
7.2
8.3
9.3.
10.5
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
ce-am facut de cand nu ne-am mai vazut!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Maia37 spune:
Fetele,buna seara!
Ioana,Ariel sanatate fetelor si aveti grija de voi si de puiuti!
Clau-bine ca a trecut febra si ca nu s-a agravat.Am patit si eu o data asa si n-am mai avut nimic dupa aceea.Felicitari premiantului!
Eu pe cap ii pun lui Vlad sepcute cu urechiuse care au si snurulet de se leaga sub barba si sunt din panza subtire.
Naty- tatal tau cum se mai simte?

mamica de
Sophie, 25 feb 2008