Puiuti de Randunici 2008!! (271)
Raspunsuri - Pagina 16
natynic spune:
Da, Luny, eu incurajez chestia asta cu datul de mancare, asa cum o tot invat si sa ofere diverse obiecte si sa dea inapoi. Asta spuneam si azi lui tata la spital, in timp ce asistenta ii punea o perfuzie si ea a intervenit spunand ca asa l-a invatat si ea pe fi-su care are 5 ani, ca in parc si la gradi da fara probleme jucariile lui si nu se supara cand i le iau alti copii dar mereu ramane fara pt ca altii sunt rai. Si ca asta prevesteste ca va fi fraierit de toti toata viata
O fi, n-o fi asa, eu pe fata mea egoista nu as vrea sa o vad...
Si...sa mai caut Iulii sa vad daca au mers tarziu![]()
![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
cuscra
ce faceti?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
1 - 5
2- 4
3 - 4
4 - 2
5 - 4
6- 2
7 - 3
8 - 2
9 - 1
10 - 3
Edit: Gudinde, raspunsurile mele sunt conforme cu situatia mea actuala, concreta. Trebuia sa raspundem cum este sau cum am vrea sa fie?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
cami33 spune:
LA MULTI ANI, ANTONIA de Tonic!!!
Pentru Gudinde:
1-4
2-5
3-4
4-4
5-3
6-3
7-4
8-3
9-4
10-4
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
ramo_cata spune:
deci gudine iti transmit felicitari si din partea sotului

chestionar:
1.5
2.4
3.4
4.4
5.4
6.4
7.2
8.3
9.3
10.4
clau ti-am vazut premiantul..
e un frumos
tuchita
pagina 13 in 13..chiar era timpul sa apari 
kya mersi
tonic mersi
naty andru nu imi da ci daca ma vede ca mananc ceva imi cere sa-i dau si lui...cand il tin cu noi la masa si ma vede ca mananc cu lingura sau cu furculita nu scap de el pana nu-i dau si lui o lingura sau furculita si ii pun bucatele de papica si se chinuie sa ia si el cu furculita si sa-si bage in gura...
si eu incerc sa-l invat sa si dea nu numai sa ia
dar nu prea avem rezultate..da numai cand vrea el...
simo mersi
nici eu nu m-am prins si sunt fff curioasa,din fire
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Da, Luny, eu incurajez chestia asta cu datul de mancare, asa cum o tot invat si sa ofere diverse obiecte si sa dea inapoi. Asta spuneam si azi lui tata la spital, in timp ce asistenta ii punea o perfuzie si ea a intervenit spunand ca asa l-a invatat si ea pe fi-su care are 5 ani, ca in parc si la gradi da fara probleme jucariile lui si nu se supara cand i le iau alti copii dar mereu ramane fara pt ca altii sunt rai. Si ca asta prevesteste ca va fi fraierit de toti toata viata Si...sa mai caut Iulii sa vad daca au mers tarziu Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
mi se pare firesc sa-i invatam sa imparta cu altii ceea ce au, ca nu s-au nascut cu lingura de argint in mana si lumea e a lor
Ati auzit vreuna ceva despre prof dr. Badea, de la Universitar?..colega mea graviduta, la el merge...tot el a nimerit sa fie acolo si cand a pierdut prima sarcina si i-a spus ca nu se mai poate face nimic...
Iubirea mea,
luny spune:
cine latit-a pagina asa rau?![]()
Iubirea mea,
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny cine latit-a pagina asa rau? Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Eu, dar am corectat
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
ramo_cata spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cami33
Eu, dar am corectat _ Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)pozici www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
clauclau spune:
Mi-am revenit uimitor, gandurile bune ale lui Naty 
m-au facut bine. Dupa ce mi-a trecut febra si am transpirat bine, n-am mai avut nimic, sunt ca noua.
Ma rog, putin mucioasa, dar asta nu se pune...
.
Pe seara am iesit in parc cu familionul si a fost asa de fain, eu am stat pe banca ca o duamna si randunoiul s-a jucat asa frumos cu copiii in iarba. A facut pe tiribomba si ii invartea pe rand , iar ei stateau cuminti cu mainile in sus si-si asteptau nerabdatori randul. Ce poate fi mai frumos decat sa-ti vezi copiii fericiti de la lucruri simple cum ar fi o joaca in iarba cu parintii! Excelent a fost, mi-am incarcat bateriile privindu-i asa!
Deci, maine vin si eu cu toata gasca, dar spre rusinea mea , saptamana trecuta cand eram sigura ca nu am sa ajung nu am fost atenta la adresa si nu prea stiu pe unde este locatia. Ma lamureste si pe mine o randunica inimoasa, pleaseeee! Multumesc anticipat.
Mai revin in seara asta...