Puiuti de Randunici 2008!! (271)
Raspunsuri - Pagina 15
natynic spune:
Eiii, ma bucur mult ca reusim totusi sa ne strangem cateva maine, abia astept! Mi-as fi dorit mult sa se insanatoseasca Clau, n-am mai vazut-o pe Rebe de cand era miiica-miiica, dar cine stie, poate maine te trezesti ca noua Clau. Pune-l pe Paul sa-ti faca o frectie cu Carmol, face minuni, parol!
Fetelor, de 2 zile Iulia imi da sa mananc si sa beau
. Nu are liniste daca nu iau si eu un dumicat din manuta ei si nu beau din cana cu pai. Si se bucura tare cand primesc. Ma topesc toata. Azi chiar i-am zis: "mai da-mi si mie din biscuite" si ea iute a intins biscuitele zambind. Apoi i-am cerut o capsuna si, de data asta, mi-a intins-o si cand sa musc a luat-o repede razand-smechera!
In ultima saptamana a facut extrem de multe progrese: in felul in care se joaca, cum interactioneaza, cum incearca sa repete cuvinte dupa noi, in gesturile fine, etc. Dar cu mersul-nimic! Doar de manuta si numai cand vrea. Am hotarat sa ma mai adresez inca unui neurolog pentru o a doua opinie-mai mult ca sigur imi va spune ca am eu pasarele dar prefer asa...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
La multi ani ,Ramo
si Cata
Catalina-Tuchita,ce bine ca ai reaparut

Tonic,
de griji.atenta ca intotdeauna
.Tati e acasa si e tare fericit![]()
.iar Tusitorul a ramas fara tuse
.
Clau,multa sanatate

.ce baiat frumos ai
Ce fain de voi ca va intalniti.si sa fi vrut,nu puteam..maine la 19 am si eu o Prima Mare Intalnire
.abia astept![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
pt Gudinde:
1-5
2-4
3-3
4-3
5-4
6-4
7-3
8-4
9-3
10-4
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 La multi ani ,Ramo si Cata![]() Catalina-Tuchita,ce bine ca ai reaparut ![]() ![]() Tonic, de griji.atenta ca intotdeauna .Tati e acasa si e tare fericit .Clau,multa sanatate ![]() ![]() .ce baiat frumos ai![]() Ce fain de voi ca va intalniti.si sa fi vrut,nu puteam..maine la 19 am si eu o Prima Mare Intalnire |
Lasa Simo ca mai e timp de intalnit cu noi. Mult mult succes sa iasa bine intalnirea!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
amira_roxana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns ![]() As mai avea nevoie de vreo 10 raspunsuri. ![]() |
gudinde iti rasp si eu dupa ce o culc pe Amira

gudinde spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui amira_roxana
gudinde iti rasp si eu dupa ce o culc pe Amira ![]() ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008) _ Nici un om nu este numit om mare daca si-a pierdut sufletul de copil |
multumesc
luny spune:
naty, or merge Iuliile mai tarziu (adica si sor-mea, a mers la un an si cateva luni, lenesa tare fuse..) dar sunt delicate, calme, cuminti si istete nevoie mare!![]()
Apropo de hranit, si Mufa a descoperit chestia asta, mereu ne da ceva sa mancam, chiar si imaginar, si e tare incantat si zambeste larg cand noi 'mancam' tot ce ne da el!![]()
Am descoperit o masea noua sus
..asta cred ca l-a trezit in Apuseni noaptea, de cateva ori, de ne calarea zeci de minute..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!