Tae Bo (3)
Raspunsuri - Pagina 20
Ramonika spune:
briza - superbe pozele
mai ales aia intitulata "mi-am tras terasa" 
mi-ai facut si mie pofta de mare. dar nu cred ca pot merge vara asta din cauza de 
si oricum soarele nu=mi face prea bine. mai mult stateam sub umbrela... 
bun, bun, ne-ai povestit de mini vacanta, insa de nenea Billy nimic? ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
z333 spune:
neata' fetelor..marami felicitarile mele...tine-o tot asa ca sigur poti
..eu deja am alte target-uri acuma: maini a la madonna si picioare a la britney spears:)))..numai ca, am mult de munca ..
Walk by faith..not by sight!
z333 spune:
hii si am uitat de abdomen a la jlo..dar ala e aproape realizat..inca putin si o sa fiu multumita 100% de dansul
z333 spune:
wow fetelor au inceput sa curga cadourile pe capul meu, desi abia maine e ziua mea
..sunt asa happy..maica-mea mi-a trimis o gramada de cosmetice, fel si fel de anticelulitice, farduri, creme cremute,etc..frate-meu mi-a trimis 2 parfumuri( un dkny be delicious si un calvin klein ckin2u)..urmeaza din partea sortitului o partida de shopping de carpisoare...eu o sa imi fac cadou o programare la tuns si vopsit si ultima carte din seria amurg- zori de zi(sunt indragostita de vampirul edward:))))..si bineinteles sampanie,tort, chestii..na, ca pentru 29 de ani
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika briza bun, bun, ne-ai povestit de mini vacanta, insa de nenea Billy nimic? |
Ciuciu Bily
Tocmai ne-am intors de la plimbarea spre cascada urlatoarea, am papat de pranz si acum va scriu de pe balcon, privind Bucegii

Marami felicitariiii. Mama ce rezultate ai!!!
Lumi asa cadouri vreau si eu peste 2 luni...Eu iti zic La multi ani de azi, ca maine nu stiu dc mai apuc sa intru (nu stiu ce program e pregatit
briza_marii
Ramonika spune:
ia uite ce se mai plimba brizuca noastra... 
deh, ce sa zic acum? te iertam cu nea Billy daca bagi niste urcusuri pe munte... desi pan' la Urlatoarea nu e cine stie ce urcus ![]()
tot asa coada mare e la telecabina? ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika tot asa coada mare e la telecabina? |
Nuuuu....pe motiv ca e inchisa
Promit solemn ca de luni revin si la munca si la Billy..ZILNIC. Oricum, sunt mandra ca data trecuta cand am mers la urlatoarea (exact fix acum un an
briza_marii
z333 spune:
multumesc brizuco..iti doresc sa primesti daca nu cat mine mai mult decat mine
de ziua ta..eu acum mi-am terminat curatenia(ca deh tre' sa mai facem si de astea) si plec direct la cumparat de carpisoare
..sper sa nu ajung f tarziu ca azi am ultimate-ul in program
andanii spune:
of brizmarii ce pofta de munte-mi faci .... auzi pe balcon privind bucegii 
vreau si eu
ramo ce sunt alea carpisoare ?????? 
imediat ma apuc de billy
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
andanii spune:
of brizmarii ce pofta de munte-mi faci .... auzi pe balcon privind bucegii 
vreau si eu
ramo ce sunt alea carpisoare ?????? 
lumi la multi multi ani in avans pentru maine , frumoasa varsta ... 

marami mai zi ceva 
ele nimic raport azi la fete ??? ???? cum se simte pitica ??? e mai bine ???
imediat ma apuc de billy
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"