Tae Bo (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Saluatre fetele..
Aseara nu am mai raportat ca am intrat pe la alte subiectesi cand am terminat eu de citit era tarziu rau de tot..asta ca ma plang mereu ca nu am timp..am timp dar nu-l folosesc cum trebuie.Deci raportez 25 minute de advanced pentru ieri si 30 minute de inot.
Va pup si revin diseara.O sanbata placuta

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetele pe unde umblati?? Sunteti cu burta plina de mititei si nu mai aveti chef de sport??? Vedeti ca se munceste greu cu burta plina.
Eu am avut azi o zi plina cu ce mi-a vrut inimioara. Adica: trezit la 9, baut cafea in linistea, padure, plaja ..iar relax si iarasi plaja (de data asta in curte) iar acuma o repriza de tae bo. M-as mai arunca si pe eliptica vreo juma de ora macar dar sper sa ma icap cu timpul ca la 10 fata tre sa fie in pat. Vad eu...

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Eu sunt prin preajma ma amuz iar cu fel de fel de subiecte pe aici.Am terminat 20 minute de advanced ca de obicei, acum o salata mare , apoi o plimbarica si apoi om vedea..
Va pup si ne mai auzim maine.

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ma primiti si pe mine aici la voi ???
sunt o grasana fidela lui Monti .... si de azi m-am apucat si eu de tae bo, am facut de doua ori cate aprox 20 min .... greu e ... pana invat miscarile ....
voi ati facut de la inceput 50 min ???? ca io nu am putut , ma dor toti muschii ... prevad pe maine o febra musculara

pana acuma am mers la sala , dar din motiv de recesiune fac o pauza si m-am apucat acasa .... acolo am facut doar fitnes si gym ball

ce a va mai spun .... nu stiu ....
va citesc de ceva vreme si va admir , sper sa ma primiti si pe mine in cluc, am nevoie de sprijin

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Ehe, Andani ce ma bucur ca te vad pe aici.
Daca nu ai citit raspunsul meu de la monti, ma repet. Eu am inceput cu 20 min. Dupa vreo sapt de facut zilnic cred ca am ajuns sa fac vreo 40 min. Baga in seara asta OBLIGATORIU o aspirina si la fel de OBLIGATORIU e sa insisti in a face zilnic, ca sa nu te tina mult febra. Eu dupa o luna de tae bo zilnic (cred ca o singura zi nu am facut) inca fac febra dupa diferite antrenamente.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

am intrat numai sa va spun noapte buna...nu am ce raporta pe ziua de azi ptr ca sunt in mare criza de timp..maine iar am examen..imi vin si rusii..imi vine sa ma arunc de la balcon de draci si stres si nici eu nu mai stiu..v-am pupat

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Daca nu ai citit raspunsul meu de la monti, ma repet. Eu am inceput cu 20 min. Dupa vreo sapt de facut zilnic cred ca am ajuns sa fac vreo 40 min. Baga in seara asta OBLIGATORIU o aspirina si la fel de OBLIGATORIU e sa insisti in a face zilnic, ca sa nu te tina mult febra. Eu dupa o luna de tae bo zilnic (cred ca o singura zi nu am facut) inca fac febra dupa diferite antrenamente.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

am citit si dincolo superrrr
maine o sa fac sigurrr mi-a placut

vb maine .... va pup

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Margelute

Elena & Denisa
NOI

am citit si dincolo superrrr
maine o sa fac sigurrr mi-a placut

vb maine .... va pup

ANDANII

Mergi la inceput

Raportul pe azi: 40 min eliptica , un ab bootcamp si o ora juma de plaja.
Cait am vrut sa te intreb de ieri dar nu am mai avut timp sa scriu...cu ce subiect te amuzi? da sa vedem si noi , sa ne mai infrumusetam zilisoarele.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Ele sa-ti spun sa nu-ti spun??Uita-te pe la ZZ si atunci sa vezi amuzament cu toate ca incepe sa devina grav.
Revin pe mai tarziu ca acum cica trebuie sa invat cu soarele asta care e afara si cu plaja la cativa metrii..e corect?

Cait

Mergi la inceput