Tae Bo (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

conchita, hannen, ugly, michela, miky81 - pe unde-mi umblati?
treceti la raport, ca altfel scot

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata fete cucuiete..momentan imi beau cafeaua plina de draci..mi-e foame si deja salivam cu gandul la niste paste cu sunca la cuptor, dar surpriza, mi-a baut olteanul tot laptele pe care trebuia sa il pun deasupra

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

raportez de suparare o salata big formata din rosii,castraveti,ardei,masline,ciuperciute la gratar,branza si ulei de masline..acum ma bag la invatat ca dupa-amiaza iar am examen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

bafta la examen lumi.
faze din astea patesc si eu, sa-mi manance barbatul mancarea. nu m-ar deranja cine stie ce daca ar cumpara la loc ce a consumat, insa ... ciuciu...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

merci fain ramona..sper sa fie ok si asta ca am cam invatat..iar de barbati ce sa zic..olteanul meu are si tupeu in el..cica sa ma duc sa cumpar eu daca chiar vreau paste..poftim cultura la el..dar vede el diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michela09 spune:

Din cauza de "musafiri", serbare, deplasare la tara cu copilul, ceva dureri in zona genunchiului (am luat o cazatura de toata frumusetea, de pe urma careia am ramas cu picior beteag), am cam lasat-o pe tanjeala cu teo-bo. Am mai facut o data la 4-5 zile cate o repriza de ex. dar nu mai mult de 20 de minute.
Luni insa am inceput in forta (zic eu)cu 25 de minute, dupa care piciorul meu a inceput sa protesteze. Ieri pauza, facut smotru.
Va povestesc mai tarziu, acum sunt la serv. si am ceva acte de verificat.
Mihaela

Mergi la inceput

ciao fetele..am luat 10 la marketing..pfuu, mai am unul si gataaaaaaa.
ce am mancat azi:-salata de dimineata
-o punga de croissante de aia mica(cu 6-7 cornulete)
-o pizza cu berica de rigoare

astept sa se digere pizza si ma apuc de treaba apoi..voi nu raportati nimic pe ziua de azi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

hello la lume

Luminito, felicitari de examene. De meniu nu zic nimic. Nici nu ma uit...nu nu nu, ca ispiteste.

Ieri cre ca n-am dat raport caci am picat lata.

Azi raportez asa:
- 45 min. de bootcamp,
- 12 min de leg magic.

La mincare, io stiu una si buna.
Mic dejun, variatii pe aceesi tema cu diferite fructe.
Pranz un gratar din pulpa pui cu o salata, eventual ciorba de legume daca pica.
Cina = fructe. Azi cirese la greu.

Spor maxim

Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Lumi, bravo pt 10! Ce fata isteata esti!
Hihi.. cred ca dimineata am luat micul dejun impreuna ca si eu am papat o punga de croissante de aia mica ..la pranz niste pateuri cu ciuperci si seara cand am ajuns acasa (pe la 18.30) un bol de ciorbita de pui si 2 patratele de cioco neagra cu portocale

Am aflat ca vineri iar merg la constanta, DAR....imi iau sotul si ramanem pana luni seara in Mamaia! Mi-am facut deja rezervare la hotel..sper sa fie vreme buna. Abia astept sa fac o baie in mare, sa manac hamsii pe plaja.. si vata de zahar pe bat din satul de vacanta din Mamaia

briza_marii

Mergi la inceput

brizuco te invidiez ca mergi la mare..eu sunt din mangalia si nu am ajuns nici vara trecuta acasa si cred ca nici vara asta nu vad marea

raportez fetelor un ultimate-upper body...este woww..mi-a lucrat pana si muschii de la spate..totul fain pana la flotari intr-o mana..nu stiu daca pot sa fac si mi-e frica sa incerc ca poate imi rup mana..oricum am reusit performanta sa fac 40 de flotari cu picioarele super cracanate de mai aveam putin si faceam sfoara pe covor..m-am minunat si eu de mine..acum ma bag la un film sa ma relaxez

Mergi la inceput