Tae Bo (3)
Raspunsuri - Pagina 10
z333 spune:
ciao fetele, imediat ma apuc de un focus on abs and glutes...
azi am mancat asa:un pachet( cam mare) de biscuiti, un iaurt mare cu cereale, un baton dots, o inghetata, cirese , alea 3 bomboane de cioco de dimineata si cafeaua ..in total 1570 de calorii( dar daca scadem vreo 400 care o sa le consum acum cu billy raman cu 1170) din 2100 permise pe zi
..nu va speriati de mine cu caloriile, dar asa m-am obisnuit sa imi calculez caloriile in timpul saptamanii..in weekend nu se aplica regula:))), atunci mananc ce vrea muschiuletul meu..acum ma bag la transpirat
Walk by faith..not by sight!
Ele spune:
Lumi m-ai omorat cu meniul tau de ieri. 
Eu acuma pe seara aveam o maaare pofta de dulce dar mi-am potolit-o cu 2 cuburi cioco amara si o gura de cola light. Pt raport: fat burn si atata. Ma duc sa culc copilul si s-a mai terminat o zi. Cam monotona dar deh..ca lunea.
Pupici!
Margelute
Elena & Denisa
NOI
mishutza spune:
Ce harnicute sunteti mai feteor.De acum facem si dieta impreuna,nu numai tae-bo.
Eu azi am primit primul compliment,se vede ca am slabit,de la o profa ce nu o mai vazusem de vreo luna.Va dati seama cat sunt de fericita.Si a inceput si procesul invers,pana acum doar scoteam haine din dulap ca nu imi mai erau bune,astazi scot o pereche de pantalni din garderoba pt ca stau ca pe gard,si au si burta formata.Si acum e doar cret in locul unde era burta,ihihihi.
Din pacate eu nu prea cred ca o sa scriu ce am mancat,am un alt forum unde fac asta,nu cred ca e ok sa dau numele.Au un calculator foarte fain gandit de calorii ingerate si consumate.Sunt la inceput,dar mie imi sunt foarte folositori.
Orium,eu mananc undeva intre 1400 si 1800 de calorii.De obicei cam 1450-1500,in weekend mai sar la 1800,chiar si 2200 am avut in ultima luna de vreo doua ori.Folosesc fructoza in loc de zahar,sau miere,nu mananc paine decat foarte rar,si atunci integrala.Incerc sa tin un pic de Montignac,trebuie sa primesc in curand o carte cu retete.Beau zilnic ulei de masline,mananc 25 de grame de cioco neagra si minim 25 de grame de nuci,seminte.(Conchita
)Cam asta e.A,si mananc in total de vreo 5-6 ori pe zi,de asta mi-ar fi greu sa scriu si aici ce am mancat,imi ia destul timp acolo.Des si putin.In curand,sper ca maine,sarbatoresc 10 kg mai putin fata de anul trecut pe vremea asta.Nu imi vine sa cred.
Acum ma bag la intalneala cu nenea Billy.

cait spune:
Eu imi iau o rusinica in seara asta ca am mancat anapoda rau de tot potatoes de la Mc
si nici pe Billy nu l-am salutat iar acum cred ca ma bag la somn ca noaptea trecuta nu am dormit decat 2 ore.
pe maine
Cait
Home is where heart is...
z333 spune:
Ele dar ti-am zis ca si consecintele au fost pe masura:))))...acum am dat in cealalta extrema( m-am constipa
)..vad ca ai fugit de pe mess pana am terminat eu cu billy..cred ca usor usor ma deplasez si eu spre patut
..somn usor fetelor
eunice78 spune:
Intru rapid sa va spun ca in loc de Abs am facut Energise si ca e suuuper. Ma duc la dush, curg apele pe mine. Cred ca asta va fi programul meu preferat.
Ele, multumesc ca mi l-ai trimis
!
Noapte buna!
Baietzii mei
Ele spune:
Buna dimineata!Eunice din ce fac eu energise e cel mai "tare" . Dar recunosc ca nu m-am bagat la ultimate sau de astea.
Ma intreb oare de cate ori mai fac febra dupa billy?
ca dupa fiecare antrenament o patesc.
Nu urata dar o simt ziua la munca. Bine ca ma tin inca zilnic de sportul asta si nu are timp sa isi faca de cap una ca fac alta. ![]()
Margelute
Elena & Denisa
NOI
briza_marii spune:
Neata.
Nici eu nu va pot spune ce pap ca, zau, de aveti ce invata ![]()
. Oricum, cand citesc ce putin mancati voi, mi se face rau. Eu incerc sa nu pap dupa 6-7 seara, si pana ma culc imi chioraie matzele de mamamama. Uneori, mai spre dimineata reusesc sa imi trezesc si sotul din somn cu chioraiturile lor
.
Tot pe torente ati gasit energise? Care este numele intreg al programului, sa ma uit si eu dupa el.
In alta ordine de idei, piciorul ma mai doare f putin, cand merg grabit. Ce ziceti? as putea sa reincep usor usor exercitiile? Ca au trecut 5zile de la accident. Sau sa mai am rabdare, sa fiu sigura ca s-a vindecat locul...
briza_marii
z333 spune:
buna dimineata fetele..momentan imi savurez cafeaua, ca peste vreo ora tre' sa plec la munca
..de mancat momentan nada..
z333 spune:
brizuco energise cred ca pe odc il gasesti..eu parca de acolo l-am luat..nici nu mai stiu...daca nu reusesti sa il iei de nicaieri,ti=l pot da eu, dar diseara dupa 9 sau maine ca-s libera![]()