America (167)
Raspunsuri - Pagina 9
Carmenbr spune:
Ramona, nu am pus poze inca din dormitorul nostru si din dormitorul de oaspeti si din celelalte 2 bai. Deci uite unde sunt celelalte culori.
Am facut cateva poze la o parte din gradina, mai fac week-end-ul asta si pun poze si din gradina.
Multumim mult de urari, in jumatate de ora plec acasa, abia astept.
5 ani...I'm a big kid now!
ocebine spune:
Sinzi, LA MULTI ANI!!!!
Am uitat sa spun: pentru new-yorkeze (sau jersey girls) ca am gasit stinging nettle (aka URZICI) proaspate la Union Square Greenmarket. Am un congelator BURDUSIT!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
corinadana spune:
Sanziana LA MULTI ANI!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
LA MULTI ANI Sinzi!
Cum va mai distrati voi zilele astea?
Casa de care iti spuneam in mexico beach e available si dupa venirea voastra, ar fi super sa mergem toti!
Carmen, LA MULTI ANI pentru Eric! Sa creasca mare si sanatos! Imi place mult casa, e foarte spatioasa.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
cristina26 spune:
Carmenbr multumim mult! Vrem sa va uram si noi La multi ani! cu multe impliniri, sanatate si tot ce is doreste sa devina realitate la micul printisor Eric. Pozele sunt superbe, Eric e frumos foc iar renovarile pe care le-ati facut sunt superbe .
delia21 nu am de ce sa ma supar pe tine draga mea, tu si Rudy imi sunteti tare dragi.
Sinzi La multi ani!
cris30 timpul trece asa de repede, parca ieri Ingrid era de 6 luni.
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=haroB9pSWvE" target="_blank">Ingrid citind
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
Macrina spune:
Vaaai, urzici
Sanzi, la multi ani fericiti alaturi de frumuselul D si sotulica
Delia, sunt in admiratie pt Rudy, fi-mea de 3 ani uraste apa, nu intra nici fripta.. e un dulce si ascultator
sinzi_ana spune:
La multi ani Eric!!!!
Multumesc de urari
Sarbatoresc de 3 zile deja ziua asta de 30 de ani...Macar de faceam 29
Am mancat la tort si feluri de leustean...hihi...
M-am incumetat si la condus...desi aici e care pe care...pietonii sar in fata masinii, se opreste pur si simplu pe strada si se pun in functiune avariile...e dezastruuuuuuuu!!!!
David deja a observat ca in Romania e praf...hihi....si caini...dar ii place...
Am fugit...ziua e lunga in Ro...si abia reusim sa ne strangem pe la case la miezul noptii!!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
cris30 spune:
Sanziana la multi ani si din partea mea,sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familie .
Cristina ai dreptate, timpul zboara, parca mai ieri eram graviduta,cresc puii nostrii foarte repede.Am vazut si eu pozici cu voi, Ingrid e o dulcica, vesela si fotogenica, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Vorbiti de urzici, imi plac si mie dar nu prea stiu sa le prepar .
La mine a aterizat soacra la ora 3.30pm, o astept sa apara din clipa in clipa de la aeroport .
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ERIC!!...sa-ti traiasca baietelul CARMEN!!!...frumoase pozele,casa ta e superb refacuta!!!
LA MULTI ANI SINZANICO!!!...las' ca nu conteaza varsta,ce daca ai facut 30....sufletul e ca la 20...ne e dor de voi!!!
ANAMARIA...arati beton!!!...iar baietii tai sunt scumpi tare!!!
RUXI,vazut pozele tale...frumos foc baiat ai mei!!!!...sa-ti traiasca,are niste ochi
DELIA,vazut poze cu Rudi,ce scump e la sarituri,fain tare!!!
ABisor,distractie faina in H!!!...si sanatate la bolnaviori!!!
IOANA,vazut poze noi cu piticii tai..cand vi pe la Florida???..nu am uitat, ai zis ca aveti in program Miami
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100