America (167)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La multi Ani Eric!!

La multi Ani Sinzi!!

Carmen, tare faina camera lui Eric ci planetele pe pereti, chiar si ventilatorul! Foarte fain! Si cel mai mult imi place bucataria noua, aia alba pusca tare aiurea cu podeaua alba, iti dadea impresia ca podeaua e pe perete.Sa stapaniti casa sanatosi!

Anamaria, arati tare bine! Ce baieti mari ai!

Si Aidan face luna asta 4 ani! Nu pot sa cred ce trece timpul.O sa ii sarbatorim ziua la gradi cu tort Transformers ca e innebunit dupa ei.Nu vreau party acasa ca nu am chef de tambalau.Nu o sa se supere insa ca il ducem la Disney 3 zile :))

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris30

La mine a aterizat soacra la ora 3.30pm, o astept sa apara din clipa in clipa de la aeroport .

Printre atatea pahare de sarbatoriti si felicitari de nou-nascuti, de casa noua, de petreceri, de licee cu coronita si alte astea, musai trebuia sa apara si-o soacra sa strice atmosfera.

Urzicile eu le fac asa: aleg frunzele, le spal in cateva randuri de apa, neaparat cu manusi, ca altfel iti rezolvi (cica) problemele de reumatism pentru urmatorii 10 ani, scurse bine mai apoi si puse in oloi mare la fiert, cu apa. Dintr-o punga de un leu o sa se fleoscaiasca la fiert de-o sa-ti para rau ca au ramas asa putine. Dupa ce au fiert si si-au schimbat culoarea, adica din verde crud au devenit verde inchis, le separi si pastrezi si apa in care au fiert.
Din momentul asta, retetele sunt impartite, eu bag mixerul in ele si le fac piure; daca vrei, poti sa le adaugi un pic de faina si se incheaga mai bine. Daca-s prea inchegate, mai pui din apa in care au fiert. Apoi sare si un pic de ulei, amestecate bine bine... si usturoiul in farfurie, iar mamaliguta calda alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaa multiiii aaaaani, Sanzi.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

La multi ani Sanzi!
La multi ani Carmen si micutului tau!

...Sanzi mai rau ca in NY nu e traficul

Mire, veeenim!!! vin ai nostri in septembrie si venim pt o sapt, doua acolo ne vedem!

Miericica esti supa pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nuuuu, nu sunt suparata pe tine, de ce sa fiu?
Scuza-ma, stiu ca nu ti-am raspuns la email, dar dc te uiti la telefon o sa vezi ca te-am sunat sambata si nu mi-ai raspuns! M-am gandit ca ma suni tu inapoi cand o sa vezi apelul, dar sa stii ca nu ti-am lasat mesaj,poate de aia nu l-ai vazut.

Am vazut pozicile, super bine aratati toti patru, Mati e un adevarat smecheras, cu pantalonii lui albi:))!

Veniti in Florida? Poate le facem o vizita nasilor cu ocazia asta si ne vedem:)

Pupici

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mie urzicile si spanacul nu-mi plac fierte, dar fac salata. Le bati bine intii si nu mai pisca. Eu le-am dat si la copii, deci e OK. Am mai facut si suc cu morcovi sau ce mi-a mai trecut prin cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Pilaf cu urzici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Si urzicile astea in salata le dai dupa ce n-au fost cuminti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu, dar in situatia asta ma gindesc sa nu mai bat frunzele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Eric!
La multi ani, Sanzi!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput