America (167)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

La multi ani Eric si Carmen! Sa fiti sanatosi si sa stapaniti cu bine casa. Ati renovat-o foarte frumos si pare foarte spatioasa.

La multi ani Sanzi!

Ce de petreceri in luna iunie!

Fetelor, ce gust au urzicile? Seamana cu ceva? ca sa stiu si eu ce-am pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Delia super Rudy! ce curajos e!! de cat timp face inot? mie mi-e frica de trambulina, cu inotul nu am treaba, dar sa nu sar..

Anamaria arati f bine!
AB sanatate la pui!

atat am apucat sa mai citesc si sa vad..
ma duc la nani!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Urzicile au gust de spanac dar nitel mai metalic...

Lexi si eu tot gen piure le fac dar le toc marunt cu un satir nu bag mixerul in ele...deja am facut 2 ture. La fel, cu usturoi si mamaliguta. Eu am o boala grava cu urzicile astea...sint unul dintre foarte putinele lucruri la care poftesc incredibil si se gasesc super-rar (Lexi...inca te pomenesc la fiecare discutie despre urzici)

Ciufulici, esti aici sau in RO?

Sinzi, petrece bine...si eu am facut-o lata cind am implinit 30 de ani...s-a lasat cu bellydancers si alte nebunii Mai fac o data la 40

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mihutza,Rudy inoata de o luna.Eu la fel ca tine...innot dar nu sar de pe trambulina,....nu ma da curajul afara din casa.

SANZI,LA MULTI ANI si de la noi!!!Haide mai ca nu e mult 30,....sper sa nu ma depresez si eu in septembrie cand implinesc aceeasi varsta
Multumim celor care ne-au vizionat si ne-au complimentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

salutare doamnelor!!
felicit si eu pe Sinziana! La multi ani, cu sanatate si numai bucurii! sa nu fi trista, 30 de ani sunt cea mai frumoasa virsta ptr o femeie!

La multi ani si lui Eric! sa cresti mare, sanatos si virtuos :)!

altceva n-am mai citit din urma, am vazut doar pozele Anei Maria. arati absolut superb!

eu ma "laud" cu 77kg. am de dat 16 kg jos. n-am fost asa de grasa de cind mama m-a facut, nu-mi vine nimic din dulapul ticsit de haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Multumim mult de urari. Aseara era tare suparat si ma intreba "it's almost done my birthday?", iar azi cand l-am sunat m-a intrebat "Mami, am I still 5 today?". Nu v-am zis, ieri mergeam pe strada, din parcare pana la cabinetul doctorei si seara la cinema, la toata lumea intalnita zicea "Hi, I'm 5 today". S-a inatmplat sa se intalneasca cu o asistenta care nu l-a auzit si a strigat dupa ea "I said hi and I'm 5 today". A ras tipa de nu mai putea. V-am zis ca il iubesc de mor?

Ana-Maria, esti sigura ca tu ai nascut baietii aia? Arati extraordinar. Bravo tie pentru vointa ta.

5 ani...I'm a big kid now!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Si mie imi plac urzicile...aici nu am gasit...eu le mai fac si bors cu fasole boabe,asa acrisor,fara carne...de vara, cu ceapa verde, e o bunatate,racoros

IOANA...ok,atunci ne vedem,abia astept...cu ocazia aia poate o mai vad si pe IRINA,ca noi in sus nu am ajuns,din pacate

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

am vrut sa zic
30 de ani e cea mai frumoasa virsta ptr o femeie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Multumim mult de urari. Aseara era tare suparat si ma intreba "it's almost done my birthday?", iar azi cand l-am sunat m-a intrebat "Mami, am I still 5 today?". Nu v-am zis, ieri mergeam pe strada, din parcare pana la cabinetul doctorei si seara la cinema, la toata lumea intalnita zicea "Hi, I'm 5 today". S-a inatmplat sa se intalneasca cu o asistenta care nu l-a auzit si a strigat dupa ea "I said hi and I'm 5 today". A ras tipa de nu mai putea. V-am zis ca il iubesc de mor?

Ana-Maria, esti sigura ca tu ai nascut baietii aia? Arati extraordinar. Bravo tie pentru vointa ta.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

5 ani...I'm a big kid now!

Ce dragut! Asa m-a intrebat si Ana vreo luna: "am I stiil 4?" De fapt si acum intreaba, dar nu atit de des.

Liris, spor la slabit. Cum te descurci cu copilasii?

Sotul meu a adus niste iced coffee si copiii au luat-o de pe countertop si au baut-o. Dupa cum sare Ana prin casa cred ca ea si-a luat partea leului... Zici ca-i bagata in priza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Eric La Multi cu intarziere... asa ca zii lui mami sa mai sarbatoreasca nitel ... si hmmm si io as vrea sa mai am stillfive Sa fiti fericiti si sanatosi sa stapaniti in veselie casuta. Nu m-am uitat pe pozne, dar ma uit eu.

Multumim mult de urarile de sanatate... poate ajuta ca duminica noaptea vizitai urgentele pentru o otita a mezinului. Altfel degetul fiica-mii se pare ca-i fisurat deci sontacaie... Asa ca luni am pierdut avionul ne-au rerutat. Am fost la un fir de par sa o vizitez pe Ramonacu o escala de o zi prin Texas, dar n-aveau trei locuri la economy si nu puteam lasa pe nimeni la business... Asa ca maine plec cu acelasi zbor si berbantul o zis ca vine dupa mine ca cica poate pierd vreunul prin Hawaii.

Ocebine dam un semnulet cand ma intorc din Europe ca hop din Hawaii in avion pentru mine pentru conferinta. Admirai silueta yuhuuuu .... meriti un tzuc.

Lirisule dai tu jos... sanatoasa sa fii kilutele se pierd daca nu ai alte necazuri. Supravietuiesti cu manjii?

Sanzi sa sarbatoresti cu drag si spor cei 30.

Ruxij dupa ce iau camera te sun sa-ti zic ce si cum.

Mergi la inceput