America (167)
Raspunsuri - Pagina 12
mihutza11 spune:
LA MULTI ANI ERIC si SANZI!
Ce tare faza cu Eric!
Delia, o luna doar? chiar curajos! bravo!
eu nu ma omor dupa urzici.. de fapt nici nu mai stiu ce gust au ...
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
liris spune:
vreau sa va intreb si eu ceva:
dc vreau sa-i scot fetitei mele si certificat de nastere romanesc (inca nu stiu : aici la ambasada sau poate in Ro), cite copii de birth certificate sa iau miine? doua? sau unul ajunge si se face copie legalizata si atit?
senchiu
AB-urita, have fun la soare si sanatate cupiilor!
Ramona, asa sper si eu...sa le dau jos.
sinzi_ana spune:
AB, drum bun si sanatate pruncilor!!!! Sa va distrati si pentru noi!!! David tare ar fi vrut si el sa ajunga la vulcan...poate il duc la astia noroiosi de aici!!!!
Ramona, haha!!!! Deci a fost prima cafea a Anutei!!!!
Carmenbr, simpatic Eric!!! Deci incepe kindergarden anul asta?
Simona, multumesc de urari!!! Lasa kg in plus...ca merita rezultatul din plin!!!! Restul se rezolva in timp!!!!
Mirelush, va pupam si ne e dor de voi!!!!
Anamaria, mai greu cu bellydance prin Mamaia!!! Nu de alta, dar as fi primit prea mult tip!!! hahaaha!!!!
BTW, ieri mi s-a facut o oferta de niste indivizi sa le spun asa...ceva de genu domnisoara hai cu noi la plaja...eu am grabit pasu si ei au insistat avem bani sa stii!!!!
Nu sunt sigura ca e totusi un compliment...dar m-a facut sa ma simt domnisoara!!! hahaha!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Krissy spune:
Fetele, mi-ati facut o pofta cu discutiile despre urzici, mama-mama ce imi mai placea si mie acasa pireul de urzici! Din pacate n-am vazut nicaieri pe aici. Cand locuiam la Montreal am mai gasit la piata, dar in Michigan niciodata... Ar trebui sa ma apuc sa caut pe internet poate gasesc pe undeva radacini/rizomi sau seminte, sa mi le plantez in gradina, ca pe astea cu siguranta nu mi le vor manca caprioarele!
Apropos de mancare, gasesc interesant linkul asta cu Two Weeks Dinner Planner, care da lista completa de cumparaturi si retetele pt doua saptamani de cina, numa' bune pt busy moms: http://www.samsclubmemberservices.com/Events/02_KFT_10123_0000_TwoWkMeals.aspx
Pupam si noi sarbatoritele si sarbatoritii din ultima saptamana. Si surioara mea e Geamana, chiar azi e ziua ei, asa ca o sa sarbatorim un pic deseara, si mai mult pe weekend! I-am comandat un tort-surpriza, ar trebui sa arate superb, o sa fac poza sa vedeti minune!
Toate cele bune,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Graduation, finally
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
lexi spune:
Liris, pentru certificat de nastere romanesc iti trebuie apostila pe certificatul american de nastere. Uite aici mai multe detalii:
http://consulateromania.net/viza_ro_203.html#1B
Daca nu intelegi ceva, intreaba-ma, ca noi le-am facut la jupani si 'stem in tema.
BiancaM spune:
Ramona, cand e gata noua recolta de leustean, te rog imi spui si mie, ca tare mi-e dor si mie de o ciorbica de fasole cu leustean...
Mami de Amalia si 27+
bAly spune:
Lexi, adica acum trebuie platita si taxa aia de 120-220$?
Eu nu-mi amintesc sa fi platit pt Andreea, dar e adevarat ca ei i-am facut certificatul de nastere acum 6 ani. A fost f simplu pe vremea aia. Am trimis toate documentele prin posta cu unplic autoadresat si am primit certificatul fara sa fie necesara deplasarea noastra.
Am sa-i fac si Laurei, dar astept sa se nasca si asta mic sa le fac la amindoi o data.
Vine Surpriza
Alina 6+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)
LucasMom spune:
lexi, eu sunt cu hartiile pe masa, le pregatesc sa-i fac piticului certificat romanesc. Se poate obtine apostila prin posta sau trebuie sa merg la ceva office sa o primesc?
Cat au costat pana la urma taxele la Consulat?
Traducerea certificatului de nastere american poate fi una facuta de mine sau le trebuie una facuta de traducator autorizat?
liris spune:
Lucasmom , eu cind am avut asta vara nevoie de apostila am trimis-o la guvernul local la Sacramento si tot prin posta am primit-o inapoi. singura chestie e ca trebuie facuta din timp ca dureaza.
eu inteleg ca traducerea trebuie facuta de mina, de catre fiecare.
LucasMom spune:
multumesc frumos, ma pregateam sa-i sun sa intreb, cu astia niciodata nu stii sigur, daca alegi calea cea simpla, afli la ei la ghiseu ca trebuia aleasa calea complicata.