America (167)
Raspunsuri - Pagina 8
Carmenbr spune:
Ana-maria, super misto ati fentat. Ce baieti mari ai. Wow, sa iti traiasca.
Ab, sanatate multa micutei, sa treaca repede buba de la picior. Vacanta placuta in Hawaii.
Ruxyj, distrait-va si pentru mine, ok?
Delia, tinem pumnii sa vii cu vesti de bb2 cat mai curand.
Cristina, eu te stiu de cand cu ingerasul tau. Tare luptatoare esti, tare mult m-ai impresionat. Sa ai doar fericire de acum in viata si sa fiti sanatosi si fericiti amandoi alaturi de minunea voastra, Ingrid.
Ma duc sa vad poze de la Delia si Cristina.
Noua ni s-a parut tare frumos, dar si tare scurt la intalnirea cu Ruxyj, Eric mereu intreaba cand vine avionul cu Bogdan, sa mearga la water park. Asa ca Ruxyj, ia vezi, poate faci vreun artificiu.
Eu azi imi sarbatoresc baiatul, am baiat mare, face 5 ani. Mi-e drag de el si il iubesc de mor. Azi o sa mergem la doctor (avem appointment stabilit mai de mult) si apoi la un film. Diseara luam un tortulet mic si suflam in lumanari si sarbatorim acasa, in familie. Petrecerea de ziua lui o facem pe 27 iunie cu jumper cu Power Rangers, cu tort mare cu Ben 10 si sprinklere in gradina si multi copii. Abia astept.
Am pus poze noi de la Pasti, din luna mai si de la casa noastra noua. Pe cele din iunie, printre care si cele de la intalnirea cu Lia-Ruxyj, nu am apucat sa le pun pe net, mai pasuiti-ma putin va rog. Daca va face placere, pozele sunt aici.
http://community.webshots.com/user/ericutzu
4 anisori...uraaa!
ocebine spune:
Lia (Ruxij)...m-am uitat la pozele tale...ai un baiat superb (m-au cucerit ochisorii lui)...e rupt din tine. Distractie mare pe acolo prin CA!!!
Carmenbr, foarte frumoasa casa...si schimbari dramatice!!! Imi place schema de culori. Sa stapiniti sanatosi casa si "La Multi Ani" pentru Eric!
Miere...tu zici de aratat bine? Sa te vezi si tu in citiva ani cu Aidan...tot mamica tinara si frumoasa! Multam oricum.
Philip...multumesc.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ciuf spune:
Ocebine, arati nemaipomenit!!! Te prinde grozav coafura si kg pierdute. Parca ai fi o pustoaica!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
cris30 spune:
Carmen la multi ani pentru baiatul tau, sa fie sanatos si cuminte, frumoasa varsta.
Da toate aveti copii mari,gaza mea are abia 6 luni .
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
corinadana spune:
Carmen LA MULTI ANI lui ERIC!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
pumba spune:
Eric - La multi ani! sa cresti mare si frumos !
carmenbr- felicitari pt casa ,arata superb,sa o stapaniti sanatosi
adriana- felicitari pt fetita
ocebine- wow si ce baieti ai,frumosi foc.
Carmenbr spune:
Sanzi, ca tocmai ce mi-am adus aminte ca zisei ca esti in aceeasi zi cu Eric.
LA MULTI ANI pustoaico si distractie faina in Ro. Petrecere frumoasa si sa ramai la fel de tanara.
5 ani...I'm a big kid now!
Ramona J spune:
La multi ani Eric si Sinzi!
Carmen, ce schimbari dramatice! Mai ales bucataria, ati schimbat-o cu totul, nu? Unde-i gradina mai? Chiar erau opt culori acolo? N-am observat mai mult de 3-4, dar toate erau frumoase. Super camera lui Eric, cred ca-i tare fericit!
Anamaria, ti-am spus ca pari o pustoaica!