America (167)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Chiar ca super Andra mica cum danseaza ea!
Amami felicitari. sarcina usoara.
Andreea-Philip am vazut si eu aseara pozele. Si mie imi plac cele cu cei 2 fratiori.
Ramona, cum mai e Anuta, cum ati trecut noaptea? Sanatate multa.
Corina, inca putin. Cum o cheama pe bebelina?

Vreau si eu un sfat. Sambata ii facem petrecerea de 5 anisori lui Eric. Nu stim ce cadou sa-i luam. Nu suntem hotarati intre wii sau nintendo. Ce ma sfatuiti? La wii vroiam sa-i luam jocul cu instrumente muzicale ca e innebunit dupa chitara. Care e mai potrivit pentru el acum, wii sau nintendo?

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ana a fost relativ OK. S-a desfasurat cam dupa norma. Un pic de febra azi-noapte si vesnica problema cu gitul. Oricum, cred ca o tinem mult mai bine sub control de cind cu sinus rinse. Thank you!
I-am luat si Mucinex aseara, sper ca ajuta si asta. Sper ca in 2-3 zile e buna de inot iarasi.
Noi avem doar Wii, deci nu pot sa compar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Carmen, eu as lua Wii, de fapt am luat Wii deja :)) .E mai interesant Wii-ul decat clasicul Nintendo, faci miscare si e foarte haios. De la Nintendo eu prefer DS-ul, e cute :)

Wow, ce dulce e Andra!!!! Ce simte ritmul sa se miste lent pe melodie, ii mai trebuie numai bricheta aprinsa si e ca la concert :)).Super!

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele, Aidan face 4 ani sambata si dupa ce venim de la Disney va trebui sa faca vaccinurile.
Cate sunt la 4 ani? Polio e vaccin sau picatura pe limba?Mai poate face febra acum de la ele? cat a fost bebe a mai facut.

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriana conform schemei de vaccinare din USA intre 4-6 ani se fac urmatoarele vaccinuri obligatorii.
DTaP, IPV (polio injectabil), MMR si Varicella.

Anumite categorii de risc pot face suplimentar:
Pneumoccocal, meningoccocal si hep A. Nu stiu dc e cazul la voi.

Deci intre 4 si 6 ani, nu stiu exact la varsta de 4 ani cate sunt obligatorii din cele enumerate.

Aidan este nascut in aceeasi zi cu mine, el face 4 ani si eu 31:)).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Buna!

Vin si eu cu o rugaminte!
Am nevoie de o traducere. Am intrebat in stanga si dreapta, chiar si o profa de engleza , si nu ma lamurii:

Pt. o conferinta, la Registration fee, scrie asa:

Students (presenters and participants) payable only in cash on site, a valid student ID is required at registration

Daily fee - payable only in cash on site

Nu inteleg ceea ce am marcat cu rosu. Trebuie sa platesc taxa de participare si nu stiu cum

Merci mult, mult de tot!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alina, adica platesti lichid la fata locului.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Copiloi "in cash on site" - cu bani lichizi la fata locului,
"Daily fee - payable only in cash on site" - taxa zilnica - platibila in bani lichizi la fata locului, asta inteleg eu sper sa nu gresesc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

In cash on site- numerar la fata locului.
Taxa zilnica se plateste doar numerar la fata locului.

Fetele va multumesc ptr raspunsuri, eu mi s mai cacacioasa din fire ce naiba ma fac??? (mie daca mi zici ca unde suntem e blocata toaleta sau mai stiu eu gata, ma trec ...).

Veverita ha ha.

Carmen pai Wii e ptr in casa, Nintendo (vezi sa nu fi aparut ceva mai nou cu camera si net incorporate) e ptr deplasari. Francesca

Sananate Anutei! uf gatul asta la copii...

Miericico de unde ai luat datele cu vaccinarile? vreau si eu.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adriana, la multi ani lui aidan. irina, la multi ani si tie. carmen, petrecere frumoasa, noi n-avem nici de unul, nu stiu ce sfat sa-ti dau.
adriana, cu vaccinurile, noi le-am facuit pe toate la check-upul de 4 ani, asa n-a mai trebuit sa-l intepe o data pt kindergarten. philip a fost ok, dar el in general n-a avut probleme la vaccinuri. uf, cand ma gandesc ca o iau iar de la capt cu Nicholas, ti se rupe sufletul sa-i vezi suferind.
si noi vom merge la Disney, deocamdata insa astept sa-mi spuna prietena mea din Ro daca iau viza, ei vor sa vina sa-l boteze pe pitic. asa m-as bucura sa vina...

US

Mergi la inceput