America (167)
Raspunsuri - Pagina 22
cenia spune:
eu spun sa o invidiem pe ruxij ca e in Hawai si acolo cica nu iti trebuie nici aer conditionat nici caldura!!!!!
la noi e foarte cald 95 F dar ma bucur ca pot merge la piscina
vineri plecam in LA cica racoare 74 F . dar noi zicem acuma ca mergem sa ne racorim, ca avem caldura aici destula.
NU iti face clisma aici! am intrebat si eu asistentele si au zis ca nu. apoi nu te rad cu lama jos, ci lasa veverita! ha ha ha! numai la cezariana! in Romania mi se parea jenant ca m-au ras. aici mi se parea jenant ca nu m-au ras! dar e mai bine asa.
sa va mai zic am miine 5 copii din care 2 ai mei? se pare ca am nume bun la day care. ha ha ha! se pare c anu ma pricep la afaceri e pretul mic, si asta ar fi o atractie 5 usd la ora. dar is romani toti, mai schimbam foia daca vin alte nationalitati!
cenia spune:
hair cut suna mai bine! ha ha ha! ma duc sa pregatesc casa pt pitici.
incerc sa mai revin
mihutza11 spune:
Amami felicitari pt burticutza! sarcina usoara!
da mai nu tu clisma, nu nimic.. ca si eu eram ingrijorata, dar nu stiu cum in ziua aia nu mai mancasem de pe la 13-14, la spital am ajuns la ora 20, si am nascut dimineata la 8.. mamaaaa si ce foame aveam in glanda..
si uite pt ce m-am muncit eu atunci
si as mai face-o inca o data, si inca o data, etc...
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
miereamara spune:
Mihuta, e simpatica foc fetita ta!
Fara clisma si aparat de ras:)) si fara epiziotomie (decat in cazul in care e copilul f mare). Dar poti cere clisma dc vrei.
Eu in ultimele sase saptamani de sarcina ma epilam la fiecare doua saptamani, am cheltuit la baaaaani:)), era 60 de dolari un epilat, dar voiam sa fiu fresh:))si nu mai nasteam.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
cris30 spune:
Mihutza ce fetita dulcica ai, cum danseaza ea acolo .
Eu am nascut natural, n-am avut nevoie de clisma, dar stiam oricum ca aici nu se face.Eu am nascut duminica dimineata si de vineri incepusera ceva dureri dar suportabile si binenteles nelipsitele contractii pe care le-am experimentat toata sarcina.Frica mea era sa nu nasc in masina in drum spre spital sau in alta parte, imi faceam singura tot felul de scenarii in cap si mama care era la mine, alta speriata si ea imi zice ca daca o sa scap copilul pe scari .Sambata m-am dus la spital pe la 1 pm ca aveam dureri si m-au trimis acasa ca sunt ok si sa iau tylenol , aveam doar 1cm dilatatie.La 1pm in noaptea aceea m-am intors inapoi ca abia ma tineam pe picioare de dureri si le-am zis acolo ca nu plec nicaieri pana nu fac ceva ca eu nu mai pot.Aveam dilatatie 3cm si acolo am ramas.Fetita mea a avut 5.7lb la nastere, nascuta la 36sapt si cateva zile.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
alintaroma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 si uite pt ce m-am muncit eu atunci Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008 Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor Povestea americancei www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra |
Mihutza doamne m-am topit toata cum danseaza Andra ta iti vine sa o maninci si m-am uitat de citeva ori la filmulet. Nu am mai vazut copil asa mic sa aiba asa un ritm si sa simta asa muzichia, hai poate la o bitiiala, da la blues m-ati dat gata Aveti o minune de fata sa va traiasca !
Amami spune:
Multumesc fetelor pt.felicitari.
Mihutza ce simpatica e Andra cum danseaza. Talentata de micuta!
Corina eu iti urez de pe acum nastere usoara si bebelina sanatoasa si mancacioasa.