America (167)
Raspunsuri - Pagina 24
blackpanterro spune:
Miere, multu, avem aceeasi schema ca si in State, aici la baza e practic US :).Nu stiam insa care mai sunt.Noi nu am facut nici vaccinul pt hep A pt ca l-am refuzat atunci dar acum vreau sa il facem numai ca nu stiu daca trebuie sa astept o vreme dupa ce i-am facut celelalte sau poate sa il faca odata cu ele.
Stiu ca e ziua ta sambata, ai zis tu odata si nu uit pt ca e in aceeasi zi cu Aidan :), mai am asa o prietena a carei zi de nastere nu o sa o uit in veci tot din acelasi motiv :)
Fetele care sunteti fani Facebook nu vreti sa ne "imprietenim" acolo? Suna tamp ce zic LOL, dar nu stiu numele nimanui si nu pot sa befriend pe nimeni :)) Mie imi place la nebunie, mereu stiu ce se intampla cu apropiatii, atat cat vor sa imparta cu ceilalti, fara sa tot intreb pe fiecare ce mai face.
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
blackpanterro spune:
Andreea, mai este unul inainte de kindergarten? Multu de urari!
Corina, am mai zis eu ca e superb numele Francesca numai sa nu ii lasi pe ceilalti sa o strige Fran sau Franny :), prescurtarea ma duce mereu cu gandul la Fran Dresher(a carei strabunica e din Focsani btw) care, in opinia mea are cea mai enervanta voce din lume! rasul ala enervant...yikes!
Adriana si Aidan - 3 ani
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
corinadana spune:
Adriana nu am sa i las..., nici mie nu mi prea plac scurtarile astea de nume.
Raluca mica isi zicea ca o cheama Oto , dar doar pe mine si pe o buna prietena a ei din tara ne lasa sa i zicem Oto, in rest la ceilalati le zice clar "nu oto".
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
Corina, Adriana, aici gasiti schema cu vaccinurile obligatorii si recomandate in USA
http://www.cdc.gov/vaccines/recs/schedules/downloads/child/2008/08_0-6yrs_schedule_pr.pdf
Adriana eu ti-am mai zis o data de facebook, dar cred ca nu ai vazut postul meu.
Iti scriu pe PM numele meu ca sa-l poti cauta (poti sa mi-l scrii si tu pe al tau). Da' sa stii ca nu mai sunt asa de activa de cand am terminat scoala.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
msl1 spune:
[quote]citat din mesajul lui blackpanterro
[
Fetele care sunteti fani Facebook nu vreti sa ne "imprietenim" acolo? Suna tamp ce zic LOL, dar nu stiu numele nimanui si nu pot sa befriend pe nimeni :)) Mie imi place la nebunie, mereu stiu ce se intampla cu apropiatii, atat cat vor sa imparta cu ceilalti, fara sa tot intreb pe fiecare ce mai face.
Blackpanterro eu am account pe facebook, nu stiu daca vrei sa fi "befriends" cu mine? Let me know
Ramona J spune:
La multi ani Aidan si Miere!
Multumesc Corina pentru urari.
Eu acum imi dau seama ca n-am dus-o pe Ana la controlul de patru ani. Oooops! De ziua ei m-am gindit sa las sa mai treaca si a tot trecut, ca am uitat... Bine ca mi-am amintit, dupa ce-i trece raceala asta s-o duc. Au multe vaccinuri la patru ani.
Pantera, zici ca n-ai dat hepatita A. Asta se face in doua doze, la interval de sase luni. Are si Ana de luat doza a doua. Noi am intirziat mult cu toate vaccinurile, asa ca nu-i bai ca lipsiram de la astea de patru ani. Dar trebuie sa le faca inainte sa inceapa scoala.
blackpanterro spune:
Miere, mii de scuze!! Sincer nu am vazut ca as fi zis ceva!Eu iti urez sambata :))Nici eu nu sunt activa mereu dar mereu ma uit ce mai fac pretenii si cunoscutii.Mai vezi cine mai naste, cine mai merge pe unde, cine mai divorteaza :))
Msl1, am trimis PM :)
Ramona, atunci cum fac, le zic sa ii faca si Hep A si ii mai fac odata peste 6 luni sau mai astept pana sa ii fac hep A, sa nu fie odata cu celelalte? O sa intreb eu si acolo la fata locului.
La noi la baza exista in formularul pe care il completam cand merem la dr cu vreo problema, o intrebare de genul "va impiedica religia sa acceptati anumite tratamente?" Asa e peste tot? Chiar se accepta treaba asta la dr/spital?
Adriana si Aidan - 3 ani
cenia spune:
DA, ACCepta chestia cu refuzul vaccinului pe motive religiose!
este aici o femeie paralizata din cauza unui vaccin , in Romania s-a intimplat. si familia ei refuza vaccinurile la copii. dar oare ce fac a scoala? ca nu am intrebat. ii primeste fara vaccinuri?
noi la 4 ani am facut 4 vaccinuri toate in mina, nimic pe gura. altii au facut 3. la noi trebuie sa le combine cu schema din Romania. nu stiti ce bataie de cap este la cifrele romane! am scris alaturi dar mereu stam sa ghiceasca tanti si sa dea telefon la supervisor sa intrebe de cifrele astea romane.
daca va povesesc cu clisma in Romania va prapaditi de ris. va vine sa credeti ca ne-au facut clisma la doua femei odata si exista un singur wc? a cazut naprasna pe mine si muream de clanta acolo si aia nik!
am ntrat alaturi , era un dus si acolo mi-am eliberat matzele!
a fost groaznic de mirositor, dar ce minte de romani! un singur wc si doua clismate! am dat bani la tanti de servici si a curatat. iti dadea un cersaf sa il pui pe wc care nu avea colac. deci eu trebuia sa fac din cearsaf ala maaare un colc. si eu foarte handy de felul meu! macar de nasteam dar nici nu am nascut. peste doua zile, a vrut baiatul meu sa vina exact de ziua mea de nastere! la 7 dimineata am nascut si la 4:30 m-a trezit cu ruperea apei. usor la prima nastere. la a doua tot usor, dar nu mai fac indusa never!