Licurici de ianuarie-februarie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
alina2700 spune:
Veronica chiar ma intrebam ce o fi cu tine ca nu te-am mai vazut de mult!
Duminica cred ca o sa ajungem in Brussel la biserica asa ca poate ne si vedem.Cum facem sa stabilim o intalnire?Sau ne gasim la biserica?
Votat Sabinuta si Carol!
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
veronica75 spune:
Pentru baita eu folosesc termometru unde e marcat temp pt baie 37 grade deci 38 si 36 ok dar 35 mie imi pare putin, dar cum in Romania e acum f cald cred ca e ok si 35. Apa se mai incearca si cu cotul.
La multi ani tuturor licuricilor sarbatoriti astazi 
Carla Maria de Viorela;
David Luca de Alina - multumim de tort
sa cresca mare si sanatos - ca de frumos e f frumos
.
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png
crisspy spune:
Intrebare: si-a cumparat cineva cumva budigai din aia de slabit??? Daca da, spuneti-mi si mie please de unde i-ati luat.

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
Naty spune:
Neata!
Am vazut pozele andreei cu 2 copilasi superbi! Ilincuta m-a topit cu rochita aia, iar pe Tudor la-s vrea de ginere!
asparagus, se gaseste si la noi Humana Baby Wasser la farmaciile din lanturile mari si la supermarket.
miere
. Asa mi-a zis si mie dr, sa astept sa faca 6 kg. Cred eu ca la 6 luni o sa atingem aceasta enorma greutate!
La Aidan e normal ca ati inceput mai devreme diversificare, e marisor si nu mai putea sa stea doar cu laptic.
miere, bebelusi dar ce lungani aveti ... S-o tina tot asa sa fie baieti inalti!
aryia tinem pumnii pentru duminica.
andreea, micola, bebelusi uitati ce schema de diversificare am avut eu la Ioana:
Prima masa introdusa, masa de la ora 10, fructele, asa:
- suc de mar o lingurita in prima zi, 2 lingurite in a doua zi, 4 lingurite in a treia zi, apoi 40 ml, 60 ml, 80 ml, 100 ml;
- urmatoarea zi se adauga pulpa de mar: 1/4 in prima zi, 1/2 in a doau zi, 3/4 in a treia zi, un mar in a patra zi;
- se sta vreo 2 zile apoi se introduce banana mixata cate o lingurita, doua, pana la jumatate de banana (sa fie bine coapta si fara pete negre);
- ulterior in amestecul de mar si banana se pot adauga orice alte sucuri sau fructe in cantitati progresive;
- tot in amestecul de fructe se adauga si branza de vaci cate 1-2 pana la 4-6 lingurite sau pulbere de biscuit (eu nu i-am dat Ioanei biscuiti, numai cu branza de vaci faceam amestecul).
Ioanei ii dadeam sucul de mar inainte de lapte, dar cand am introdus si pulpa nu a mai vrut lapte asa ca am inlocuit de tot respectiva masa, care a devenit (si a ramas si in ziua de azi
) masa de fructe.
De abia dupa ce am introdus complet masa de fructe (adica dupa ce am bagat branzica de vaci) am trecut la masa urmatoare.
Va mai scriu mai tarziu continuarea ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Leditia spune:
Dya,noi avem termometru la cadita.Apa are cam 36-37 de grade.Asta iarna doar la 38 ii convenea.
licuricilor ce sarbatoresc azi anumite lunitze,.
POZE CU NOI
de David Christian
Naty spune:
miere am vazut filmuletul, e tare dulce Aidan. Si ce bine sta in fundulet!
alina Nadia mananca si san si lapte praf, mai mult lapte praf ... Nu am inceput diversificarea din cauza greutatii prea mici.
cristi dar cum ai reusit sa uiti bagajul?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
irina ati dormit?
Tare faza cu insuratoarea ... eu cred ca va trebui sa ii dai direct din canita!
crisspy da, eu, de la Centrofarm. Acuma nu stiu daca vorbim de acelasi lucru, eu am avut niste colanti. De slabit, am slabit, dar nu stiu daca datorita lor sau din alte cauze.
NOI
deliafairais spune:
miere, multumim de compliment 
nu pot sa cred cat mananca aidan! eu am mai scos seara cu pompa maxim 150 in total din ambii sani...iar el nu papa mereu din amandoi... si nici nu mananca mai des decat aidan. bine...papa noaptea de 2 ori, plus ziua de vreo 5. deci...chiar ma bate gandul sa incep cu cereale. deocamdata am tot zis ca incep si am tot amanat. el e vesel si activ, are 5 luni si o sapt si nu cred ca are mai mult de 7,500 kg. mama imi tot zice sa incep o data diversificarea ca daca nu ii face ea un mar cu biscuiti cand mai trec pe la ea. 
puiutzul meu are 5 luni!
deliafairais spune:
cristi, cum va descurcati fara bagaj? e prea departe ca sa mergeti dupa el?
bebelusi eu nici pt noi nu folosesc prima apa in care a fiert carnea. mi se pare ca supa iese mult mai buna cu a 2-a apa.
puiutzul meu are 5 luni!
Alina1976 spune:
Neata,
Iris, Crisspy, Veronica 
, multumim de voturi.
Veronica, imi pare rau sa aud ca micuta Alice e constipata...mititica :-(. Un supozitor cu glicerina pt copii dar nu bagat ci tinut usor inauntru (cam jumatate bagat) pana incepe sa faca. De cate zile nu a facut?? Copiii alaptati exclusiv pot face si la 4-5 zile kk. Sabinutza cand era alaptata exclusiv avea perioade cand asa facea.
Alina2700, LA MULTI ANI!!! Sa traiasca bebe David si sa fie sanatos. Multumim pt tort. E dietetic, da??!!![]()
Naty, am inteles...cat are acum Nadia (kg)? Dar de stat sta in fundulet? Este atenta cand altii papa? Ca ma gandesc ca daca are foarte aproape de 6kg si restul le face....acum nu o fi tragedie ca ii bagi niste cereale in laptic. Sa vezi dupa cum o sa-ti ia in greutate...
VOTATI SABINUTZA:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA