Licurici de ianuarie-februarie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
IRINA.C spune:
Neata!
am dormit cam asa..pn la 3.45 de la 11 juma aseara ;a ramas intre noi iar la 5.15 ne-a trezit pt ca ...se intorsese de-a latul intre noi(noi 2 fiind pe un sfer de sfert de pat in concluzie)pe burta si bineinteles urla pe burta.A ...baut 3 guri de tizti si apoi l-am insfacat si aruncat la el in patut unde a adormit;...la 7 facea vocalize dar nu m-am ridicat , la 8 era in urlete.Acum a venit tata si tzac pac mi l-a luat afara.Am o cefalee de aseara si acum dp papa am si luat ceva si tot nu mi trece, e aiurea vremea ...ieri f cald apoi ploaie acum acoperit cu soare asa.
Alte pb: nu intra salariul sotului meu, deci buru buru facem, ala de la parter isi renov casa dar so far a fost decent..desi zicea ca face intre 9 si 13 si apoi de la 17 , pn acum a facut doar de la 17.Pesemne maine incepe in forta!Ideea e ca urasc bormasinile si cum sa mai inchid ochii dc ala zgomoteste.
Multumim de incurajari!

Ciufik vreau la mare!!!!!!!!
Miere Aidan face f frumos...data viit te rog filmeaza si matza ca si io si Radu asteptam si pisica in cadru aseara
..ne e dor rau de Timsy
Multumim pt tort Alina, cu aceasta ocazie am vizionat din nou albumul tau, ce mari se fac licuricii..La multi ani pt David!
Micola hmmm sanatate puiului, ia vezi tu dc mai are si acum ce e cu el, poate te vede un medic.Supozitorul--poate unele nu stiti, de aia spun ca ajuta, se introduce invers decat...
iti vine sa o faci ca sa zic asa, se introduce cu varful plat inainte , nu cu cel ascutit, tocmai pt ca introducand partea mai lata initial, cea efilata intra mai usor si nici nu iese.
Cu apa de pe la 2 luni nu mai folosim termometrul dar vezi cum se simte bine bb, ei suporta in general mult mai bine frigul decat caldura.
Si domne io mananc ciorba, uneori si zilnic si o si reincalzesc..ca la ce copil atomic am asta ma mai salveaza de la gatit.Imi fac ciorba fara ulei si in general din vita sau pui si nu folosesc oricum la nimic delikat pt ca nu-i place lui Radu--desi mie imi place..dar iata ca am reusit sa dau gust doar din sare si legume.
Naty asa am si zis aseara mai in gluma mai in serios dc musiu nu cumva va bea direct cu sticla...la cat e de incapatanat.
Crisspy enjoy la Rosiori!..intr un fel e misto ca vii f incarcata pozitiv la Razvanica dar altfel mi se pare f greu ce faceti voi cele care munciti deja.
Va pupam pe toate!
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
asparagus spune:
buna dimineata!
votat Sabinuta si Carol! Asa frumusei amandoi!
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty crisspy da, eu, de la Centrofarm. Acuma nu stiu daca vorbim de acelasi lucru, eu am avut niste colanti. De slabit, am slabit, dar nu stiu daca datorita lor sau din alte cauze. |
Mersi Naty de pont

. O sa ma duc sa-mi iau si eu sa vedem daca functioneaza... ca de sport nu am timp delocCrisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
alina2700 spune:
Multumim fetele!
Alina Da e... dietetic
cu crema de mascota ,frisca si blat alb
doar sunt la regim ...dau un kg jos in cateva zile si il pun la loc numai intr-una!Dar ce sa-i faci ...daca e sarbatoare e sarbatoare ..nu se pune
Irina C poate vine CM-ul sau e doar de la presiunea admosferica! Si eu mai patesc asa cand e vreme nasoala!Esti o noroacoasa cu tati plimbaret acolo!Dar nu si cu soacra deplasata![]()
Veronica ne vedem la biserica?
Fetelor si David e grabit rau...in fundulet sta destul de bine..dar nu il las singur ,il sprijin dar de vreo cateva zile vrea in picioare

asa se incordeaza cand il iau de minute sa-l ridic in fundulet de numa'numa'.
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI licuricilor nascuti azi!!! 
Intru numa' sa va pup si sa va urez o zi faina!
Noi mergem la mare 
... pana deseara!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Crisspy enjoy la Rosiori!..intr un fel e misto ca vii f incarcata pozitiv la Razvanica dar altfel mi se pare f greu ce faceti voi cele care munciti deja. |
Hehe... de incarcata vin, nu zic... da' numai pozitiv nu

. Poate de nervi, dureri de spate de la stat toata ziulica pe scaun, de ochi de la stat toata ziulica pe calc, de burta de nemancatelea ca nu am timp...d'astea...Da' trec toate cand i-l strig pe Razvi si el imi raspunde cu un zambet si o gangureala

Ochila tanar si nelinistitCrisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#
Naty spune:
Votat Sabinuta si Carol.
alina la 5 luni avea 5.550 gr, de atunci nu am mai cantarit-o. Nu sta in fundulet si nici nu se uita dupa mancare. Asadar mai asteptam ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
bebelusi spune:
Alina e un dulce Davidutu, sa va traiasca
Naty 
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alina2700 spune:
Multumim Bebelusi si Vladut e un dulce si sa nu fie de deochi e marisor nu gluma! De multe ori ma gandesc la tine ca esti slabuta si ai adus pe lume un grasunel si maricel!Tu nu i-ai mai dat nimic in afara de tzitzi?Ca noii aseara am inceput cu cerealele
.Poate e devreme insa David sta deja in fundulet sprijinit,capul si-l tine fara nici o problema,vrea chiar sa se ridice in picioare.Si de cate ori ma vede mincand ma urmareste de nu se poate.Iar kk face foarte moale chiar apos uneori si cu mucus de aia am decis sa incep sa-i dau cereale,pentru ca sunt doar de orez fara nici un adaos,fara nici o aroma...
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca
alina2700 spune:
Irina chiar voiam sa te intreb de mai mult timp dar ma iau intotdeauna cu altceva si uit.David face caca moale spre apos dar de vreo saptamana e si cu mucozitati si de vreocateva ori am observat ca avea chiar si cate un firicel de sange (f.f.f. putin).Nu i-am mai facut mucilagiu pentru ca aveam deja in cap ideea cu cerealele.De obicei facea de 2 sau 3 ori pe zi iar ieri a facut doar o data dar la fel de moale.Azi nu a facut caca inca!Tu ce spui este ingrijorator?
poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca