Licurici de ianuarie-februarie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alina de ce se fierbe carnita separat si nu in supita??

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pt ca isi lasa toxinele in prima apa, de aceea nu e indicat sa folosesti apa in care a fiert carna.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bebelusi, habar n-am ...cred ca ti-a raspuns miere...dar stiu sigur ca asa se face. Stiu de cand era Ana mica. Mai pe la 7-8 luni ii poti da supa in care a fiert carnita.

Cristi, CE TAREEEEE!!!

Selene, orele nu sunt batute in cuie. Important este ca pe parcursul unei zile sa pape tot ce trebuie . Imi pare rau sa aud ca Dariuta a avut probleme cu burtica...mititica :-(. Si Sabinutei ii place banana si vad ca nu s-a constipat...inca.

SABINUTZA va roaga sa o votati:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

are 38.3...i-as baga un supozitor cu paracetamol, DAR cum mama ma-sii bag eu supozitorul ca doar n-oi baga degetoiul meu in fundicul lui... imi aluneca, se inmoaie imediat

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Am renuntat la suupozitor, ca mi s-a topit in mana.. am gasit Nurofenul si i-am dat 2 ml..Nu are nimic altceva de cat febra...si a facut greu caca..cand incercam eu sa-i tin termometrul....o avea legatura febra cu caca greu de iesit?? Azi, adica ieri am inceput sa-i dau banana...Sau sa fie de la caldura de azi??

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Micola, incearca sa-i introducu supozitorul cu ajutorul termometrului, desi eu nu m-as grabi asa de repede cu supozitorul fara indicatiile unui pediatru.
Pui supozitorul in varful termometrului si il introduci (dar nu il infigi in termometru doar te folosesti de varful termometrului).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Am niste zile hectice la servici, si am mai si profitat ca e mama aici ca sa lucrez mai mult serile de acasa! Dar m-am gandit cu drag la licurici si sper ca e toata lumea bine!

Nathalie se intoarce si ea pe burtica de cateva zile.
Francesca are tractoras(de fapt e tractoroi ca de-abia urca pe el) despre care spune ca e "lief" (un fel de dragalas, in olandeza) si il imbratiseaza si saruta toata ziua.

Eu am iarasi infectie la san si iau antibiotice, mulsul doar ingrozitor si tot mai putin laptic.

Alina, am votat fetita adorabila cu fundita rosie! Ce ochi superbi are Sabinuta!

Micola, sanatate pentru Alex!

va pup si fug la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata

Votat Sabinutza . Pe Carol l-am votat de la alt calculator ca nu ma lasa sa votez 2 copilasi de pe acelasi calc.

Noi nu testam apa de baita cu termometrul, mai mult asa se simte la mana. De fapt de ce zic eu noi ... cand de fapt numai tati cu mamaia au facut asta pana acum...Eu sunt responsabila numai cu stersul, datul cu crema si imbracatul ... restul tati sau mamaia dupa cum au pofta....

Micola sper ca Alexutu sa se simta mai bine azi...

Off Iris2002 nasol cu infectia, dar lasa ca trece ea si o sa revina si lapticul...

Noi diseara plecam la Rosiori (de acolo suntem) sa ne mai vizitam si ceilalti bunici... plecam pe seara dupa ce ies eu de la munca (19:00 - 19:30) sa nu ne prinda caldura pe drum. Deci 2 zile nu o sa am net si o sa ne reauzim luni, tot de la munca.

In rest suntem bine, am inceput sa ne rostogolim usor, usor ... mai mult ajutati.. dar cu exercitiu de dam noi drumul... Marti vine pediatra la controlul de 4 luni si o sa vacem si vaccinutzele... si dupa trecem la etapa noua: diversificare... Asa ca wish me luck...

Aaaa, am vazut filmuletzul cu Aidan.... bravo voua... cavaleri in toata regula... . Miere, Aidan cred ca o sa fie primul din odisee la mers, se dezvolta foarte bine...

O zi usoara la toata lumea si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvanica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut si pupici la toti

Alice s-a constipat pentru prima oara si cred ca destul de rau evident din cauza mea, ca papa doar tzitzi si atat...nici macar apa nu bea. Plec la farmacie sa ii iau ceva ca tare imi e mila de ea.
Miere - Aidan e un dulce si dupa parerea mea daca el deja se ridica singur in fund inseamna ca are muschii destul de puternici si ar trebui sa il lasi sa stea in fundulet.
Cristi - asta inseamna o garderoba noua pt Carol .
Alina - am votat - succes.
Micola - sanatate lui Alexutu cel dulce .
Iris - imi pare tare rau de ca ai inca probleme cu sanii Felicitari lui Nathalie.
Irina- nici Alice nu vrea bibe deloc cred ca singura scapare e diversificarea. Eu incerc sa ii dau apa cu lingurita si asa mai bea si ea apa. Alice de cand a facut diferenta dintre bibe si san, nu a mai vrut bibe deloc...asa cred ca s-a intamplat si cu Andrei. Hai rabdare, asta e....
Bebelusi - felicitari pt Vladut si nu ignora problema cu greutatea...Miere are dreptate poti avea hipertiroida si trebuie tratata, nu rezolvi cu dulciuri
Pup la toti si o zi cat mai frumoasa.

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna dimineata fetele!
Va invit la o si la o felie de http://family.webshots.com/photo/2681175850104535410jtqing

Azi sarbatorim,am implinit 4 lunite .Aseara i-am dat primele cereale,facute cu lapte de la mine si f subtire.Cereale am pus doar o jumatete de lingurita!Le-a halit fara nici o problema din lingurita lui!Cerealele sunt de la Nutricia ,Bambix si in afara de orez nu mai contin nimic altceva,fara indulcitor,fara conservanti fara arome deci pur si simplu orez!

Pupici la toata gasca!

poze cu noi 1
poze cu noi 2
poze David Luca

Mergi la inceput