Licurici de ianuarie-februarie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Multumim la mamici de licurici superbi pentru voturi!!

Naty, Nadia este alaptata exclusiv la san?

Bebelusi, mie mi-ar fi teama sa-mi comand rochia de mireasa pe net...dar daca este ff sigura si oricum ea e micuta atunci sa ia cel mai mic nr. si apoi o poate modifica. Din mare poti face mic (atentie insa, sa nu fie cu broderie/dantela pe parti sau jos ca nu se poate) dar din mic mare nu prea. Bafta!

Alinuk, MULTUMIM!!!!!!!!!!!!

Apropo de diversificare. sa va spun cum am facut noi si cum ne-a zis D-na Dr.

Prima faza - Cereale in laptele de seara (prima data 1 masura, apoi 2...si tot asa pana se face lapticul gros dar nu prea ca sa poate curge prin tetina). Se poate da si cu lingurita.
A doua faza - Se inlocuieste masa de la ora 10.00/11.00 (de fapt a doua masa din zi)cu fructe (mar mixat, apoi ingrosi marul cu o masura de cereale, apoi cu doua...pana devine mai consistent. Poti incerca si cu alte fructe: pere, caise, piersica...etc). Dupa ce papa cat papa i se ofera si lapte cu biberonul cat pofteste. In cateva zile nu o sa mai vrea lapte deloc la masa asta pt ca o sa pape suficient.
A treia faza - Incepi sa ii dai si la masa de pranz supica de legume (sau mai bine legume facute la abur, pasate bine-bine si poti pune un pic de unt). Si evident, lapte in completare.
A patra faza - incepi sa ii pui in masa de dimineata (cea de fructe) branzica calcica - dar doar o data sau de 2 ori/saptamana la inceput. A doua sapt. ii poti da iaurt (natural, sau facut in casa) in fructe si iaurt cu cereale.
Si apoi incepi sa te joci cu legumele la masa de pranz: fasole verde, mazare chiar (din aia noua si fiarta fff bine), dovlecel, cartof,,,etc
Carne numai dupa 6 luni. Carnea nu se fierbe in supita ci separat.

Sabinuta e la a patra faza

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Dragele mele, Vladut pentru prima data in viata lui apuca jucariile constient, intinde mana dupa ele....yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. E un scump....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

BRAVOOOOOOOOOO!!! PUPICI la Vladutz drag si scump!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

am uitat bagajul lui carol acasa

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Alina, faina schema, dar la noi nu se potriveste... Ca la noi, masa de la 10 (cu aproximatie 10) este prima masa, nu a doua... La 10 bea cam 220 - 240 de ml de lapte, si pe la 12, inca 30 - 60, dupa care se culca... La 16 este a doua masa, cand mancam cereale cu mar / morcov (cerealele au gust de banane), facute din aproape 4 linguri de cereale la 100 de ml de apa (pe cutie scrie 5 linguri la 130, prin regula de 3 simpla am redus la 4 la 100), insa peste doua ore de la masa de cereale, deci pe la 18, vrea lapte... Pe urma iesim afara, in curte, stam cat stam in carucior, dormim putin, maximum o ora (19-20), cand ne trezim, ne arde de joaca, pe urma ne aducem aminte de mancare, mancam vreo 100 - 120 de ml de lapte, ca ne ajunge, si la 22, cand ne culcam, inca 200 de ml... Singura a cerut mai mult lapte, de am ajuns la asa cantitati...

micola, ziceai de banana. Cand Daria a ajuns la o jumatate de banana (mica), s-a constipat asa de rau, ca n-a mai putut face treaba mare decat cu supozitor, si atunci, tare, ca omul mare, si cu dureri, plangea de numa' in timp ce facea, si-a si ranit anusul... Am intrerupt banana si am lasat-o pe lichide vreo 3 - 4 zile, pana si-a revenit... Ii place mult banana, para (mai mult ca marul)...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, dupa ce ca ii cant aproape in fiecare zi Dariei "Cand s-o-mpartzat norocu'" si "Iarba verde de acasa", acum m-a pocnit patriotismul... Ascult "Tu, Ardeal", "Treceti batalioane romane Carpatii", "Noi suntem romani"...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Hello
Nu are nimeni idee de apa de baie?
Cate grade minim o pot face?
Doctoritzele?
Miere?
Ma tot uit sa vad dc a rasp cineva...dar vad ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

mah....erau 37 grade..maxim 39!Ce ai scris tu ...nu mai stiam cum sa raspundPup

ps: tineti-mi pumnii dc nici acu nu doarme ma sinucid
ps2: al meu NU vrea laptele meu muls cu bibe--o sa bea direct cu sticla???sau va papa tzitzi pn se insoara???
ps3: la bebe nr 2..dc va fi ..dc imi trece capu'..2 chestii imi cumpar din sapt 1 de SARCINA: 1.BIBERON +2.SUZETA

Pup u

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dya, nu am idee, eu nu masor temperatura apei, asa ochiometric:)) s-a intamplat o data sa fie prea fierbinte si sa planga copilul, altadata sa fie prea rece si sa se invineteasca de frig.
In principiu incearca sa o faci astfel incat sa para fata confortabil in ea, dar nu stiu cate grade, pt ca eu nu m-am ghidat dupa asta.

AAa...mi-am adus aminte, noi avem o ratusca de jucarie care ne spune dc apa e prea fierbinte:)) Dc e prea fierbinte i se inroseste fundul:)) dar nu am folosit-o nici pe asta.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya-dy

Hello
Nu are nimeni idee de apa de baie?
Cate grade minim o pot face?
Doctoritzele?
Miere?
Ma tot uit sa vad dc a rasp cineva...dar vad ca nu.

poti merge pana la 34 (noi ii facem la 35-36 in general dar o sa i scad pt ca vreau sa il duc la bazin dupa 6 luni si acolo apa are 31)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cristi cum sa uiti bagajul lui Carol acasa????

Fetelor eu incepand de la ora 22.30 i-am dat lui Vlad sa manance de 3 ori si e ora 00.00. Sper ca de data asta a adormit pe bune

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput