FIV 229
Raspunsuri - Pagina 5
mihaele spune:
Eu am facut 2 fiv-uri in Bucuresti de fiecare data la Et dupa ce transfera embrionasi coboram de pe masa ma imbracam si pelcam acasa asta erae procedura pentru ca ereau doar 2 rezerve si am avut norocul sa fie ocupate.Fiv-3 in Ungaria acolo te ia cu traga si stai in pat 2-3 ore dupa ET.
Este total diferit procedurile de la o clinica la alta.
Puisori dragalasi
Avalon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Aaaaaaaaa,mai mi-am amintit ceva. Imediat cum se termina ET-ul, te lasa in aceeasi pozitie pe masa,singura, sa faci pipi asa ca Fulga,pe jos. Dupa care vine o asistenta sa te spele cu apa calda, te muta pe targa si te duce in salon. Doamne, ce moment penibil. Catalina coltul meu de rai |
Cate bordeie, atatea obiceie
In Austria te trimit imediat dupa ET sa faci pipi pe picioarele tale... in Ungaria te muta pe o targa mobila imediat si te duc intr-un salon dragut pe un pat comod unde stai aproape o ora... eu una am facut pipi imediat dupa ce am stat acolo circa 45 minute... Chiar nu cred ca nu se prinde daca faci pipi imediat dupa ET, eu am facut si s-a prins
Edit: adica am vrut sa spun ca am facut pipi la toilet, nu in pat
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 15+
fireyes spune:
Avalon are dreptate... In Austria te trimit intr-adevar la baie si trebuie sa ai vezica plina la ET. In nici un caz nu pierzi embrionii daca te duci la baie atunci, caci embrionii sunt in uter, nu au cum sa iasa prin vezica sau pe uretra!
Daca nu ma insel, si la Moni a fost exact aceeasi procedura (s-a dus la baie imediat dupa ET, trimisa de dr.) si dupa cum vedeti se apropie de nastere...
Au fost mai demult niste discutii pe aceasta tema pe forum si acolo exista si o explicatie de ce trebuie ca inainte de ET sa ai vezica plina, insa eu nu-mi mai amintesc nici motivul, nici cand a fost "dezbatuta" tema asta...
mihaele spune:
Avalon
Eu am ajuns la concluzi sa-mi fac ce vor sa ma puna sa stau si in cap numai bebe sa vina sa fie un final pozitiv ca sincer va spun ma-m saturat de finaluri negative
Puisori dragalasi
LucaLuca spune:
Girls, sunt in viteza - doar sa va zic ca punctia s-a desfasurat superok, am avut 11 ovocite, dintre care 9 mature, li s-a facut icsi, maine la 9 dimineata sun sa vedem, in functie de evolutie si context, cand fac ET-ul. Voi transfera un singur embrion - THE ONE -, sper sa avem ce congela.
Va tin pumnii tuturor, multumesc de gandurile bune!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
iana_mari spune:
Fetelor eu am facut la Giulesti si am fost la toaleta imediat ce m-au adus in salon.Mi-a zis Getixca sa nu ma tin sa merg sa fac pipi.Apoi am stat in pat 40 -45 de min.dupa care am plecat la drum 280 km.cocotata pe o perna ca o mireasa.
Eu sunt la al treilea fiv,interesant mi s-a parut ca doctorita m-a tinut mai mult in sala,tot masura,colul,endometru,uterul,ba chiar mi-a dat hartiuta cu dimensiunile.La un moment dat mi-a zis ca-i place ca am uterul foarte relaxat.Am avut si noroc ca dupa mine nu mai urma nimeni.
ANKA DARIA CE MAI FACI?
many_bani spune:
Eu am facut la MNL 3 ET, din care s-au obtinut 2 sarcini. Nu mi-au spus nimic de consumul de apa inainte de ET, am mers pe picioarele mele in sala de transfer unde era patul cu roti, dupa ET m-au dus cu patul in salon, unde am ramas 1,30-2 ore apoi am plecat acasa. Daca aveai nevoie de toaleta in aceest interval, asa cu a zis si Ellanik, te insotea o asistenta. Chiar ca fiecare cu tehnica lui.
18 +
mirimir spune:
Buna fetelor,
Eu am stat 5 min.pe masa, m-am dus pe picioare la pat, am stat 10 min.in pat, dupa am mers la pipi si apoi inca 10 min in pat.
Fireyes vezica trebuie sa fie plina fiindca este punct de reper.
LucaLuca felicitari si iti tin pumnii.
Miruma38 spune:
Luca Luca sa dea DD ca cai mici sa fie lipiciosi si sa stea la mamica in burtica 9 luni.