FIV 229

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Aaaaaaaaa,mai mi-am amintit ceva. Imediat cum se termina ET-ul, te lasa in aceeasi pozitie pe masa,singura, sa faci pipi asa ca Fulga,pe jos. Dupa care vine o asistenta sa te spele cu apa calda, te muta pe targa si te duce in salon. Doamne, ce moment penibil.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Cata chiar este penibil dar asi face orice numai sa reusesc

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

la clinica unde am facut eu daca nu mai putei si nu mai puteai iti puneau ele o sonda si rezolvau imediat (curat si nejenant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna39 spune:

Catalina, vorbesti serios? adica pe tine te-au transportat cu targa de la masa la pat? Pe mine m-au lasat sa stau pe masa cca 20 min cu picioarele puse unul peste celalalt pe unul din suporti si apoi m-am ridicat in picioare si m-am dus singura la pat, unde am mai stat inca o ora jumate cu picioarele in sus si cu fundul pe o pernita.
Iar ideea de a sta 2 ore in totoal a fost a mea, caci recomandrea lor era sa stau 15 min pe masa si 20 min pe pat.
Tu unde ai facut FIV?

Miruna39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Miruna si pe mine m-au dus cu targa si mi-au recomandat sa stau 2 ore in pat cu o pernita sub fund.

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Wow, Dana, ce de bun simt chestia cu sonda! Eu am avut alternativa sa stau si sa strand din dinti sau sa merg pe picioarele mele, coborand si urcand un etaj la baie. Pai daca in perioada de stat cu picioarele in sus fac o pauza, cobor, urc, fac pipi (ca mie nu mi-a zis nimeni sa fac usor, chestii...), pai la ce as mai fi stat cu picioarele in sus?

Am senzatia procedurile astea la mine au fost cam proaste.

Mergi la inceput

oh! Unde ati facut FIV fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Doamne, nici macar la ET nu seamana ce se intampla la o clinica cu ceea ce se intampla la alta.

La Polisano, unde am facut eu FIV-ul, dupa ET in doua minute te ridici singurica si mergi in rezerva ta, unde mai stai 10 min zic ei, dar nu te scoate nimeni afara, ai muzica si poti sta si mai mult. Nu stiu, insa, cat conteaza la cat timp te ridici dupa ET. Eu, cand am fost prima oara la WC, am avut senzatia ca i-am eliminat. Motiv pentru care am bocit toata ziua. Acum nu stiu daca se putea sa se intample asta sau daca s-a intamplat cu adevarat, cert e ca embrionasii intradevar nu s-au prins...

Oana

Mergi la inceput

Miruna - Grecia, Atena, www.mitera.gr

Sonda poate zgaria zona si e cam nasol.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Si da, cel putin o ora in pat.

coltul meu de rai

Mergi la inceput