FIV 229
Raspunsuri - Pagina 6
Dana_bebe spune:
la mine a fost asa :
-vezica plina
-ET cu ecografie abdominala
-o ora de masa (daca vrei pipi sonda)
-de pe masa in pat pe jos
-o ora in pat (daca vrei pipi sonda)
eu dupa 50 de minute de stat pe masa am zis gata vreau jos - intepenisem si ma plictisisem - ma durea tot corpul
Blanche25 spune:
In Spania iti zic sa bei un pahar mare de apa cand pleci de acasa. Si dupa ET (la care te.a apasat bine pe burta ca sa vada bine pozitia uterului) iti zic sa stai cam 15 min si apoi sa te duci la pipi.
Eu am stat cam 45 de minute, pana cand eram deja disperata ca nu venea nimeni sa imi zica sa ma imbrac.
Explicatia madicilor de aici cand intrebi daca nu se duc si embrionii:
''imagineaza-ti 2 boabe de orez intr-o cutie de pate''. Asa stau embrionasii in uter
KoraPop spune:
Blanche draguta explicatia medicilor tai . Ce mai faci tu ?
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Blanche25 spune:
Kora da' ce mai prins. Ieri am fost la o alta clinica, prima vizita dupa fiv-ul nereusit, si poate incepem procedura, in functie de analize, daca sunt gata si bune.
Dar cum voi ziceti ca vara nu prea e cu multe succese, cam stau in cumpana.... desi sincer eu nu prea cred in asta...
Tu te pregatesti de ET, nu? Cand va fi?
anidaz spune:
Oana_cnt,,esti admirabil de puternica si vei fi rasplatita pentru asta,felicitari pentru mesajele tale pline de optimism si calm,si totusi o imbratisare din partea mea
In asteptare!
Blanche25 spune:
Bine ati venit copilasi de Ana p si Nusy!!!! Mamicilor felicitari si copilasi sanatosi si norocosi!
sorinake spune:
oana_cnt, imi pare tare rau! o pt optimism si pt ca sa poti merge mai departe!
http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
oanademunck spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Aaaaaaaaa,mai mi-am amintit ceva. Imediat cum se termina ET-ul, te lasa in aceeasi pozitie pe masa,singura, sa faci pipi asa ca Fulga,pe jos. Dupa care vine o asistenta sa te spele cu apa calda, te muta pe targa si te duce in salon. Doamne, ce moment penibil. Catalina coltul meu de rai |
Jiizzz deci la Romanica inca se mai practica obiceiuri de pe vremea bunicii bunicii....cand or sa intzeleaga mare parte din docotrii si asistentele respective ca un pacient nu inceteaza a fi fiintza uymana si se transforma in animal sau obiect cand intra in spital!!!
Referitor la Et aici la Brussel ni se spune sa avem vezica....goala!Si chiar insista pe tema asta, chiar inainte de a te urca pe masa te mai duci o data la toaleta........ma intreb de ce? chiar am sa trec pe pomelnicul de intrebari pt doctor si asta
Luca 9 mature super de super!!!!ramane si de cativa fratiori si surioare sigur!Bafta multa
pupe
oana_cnt spune:
Adina, Sorina, m-ati facut sa plang. Cand mi-am dat seama ca sunteti voi, m-am simtit minunat! Plang pentru ca aici chiar se leaga prietenii, dincolo de orice!
Va multumesc mult, sunteti cu adevarat alaturi la greu si asta nu e putin lucru!
Oana
Dana_bebe spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanademunck
Jiizzz deci la Romanica inca se mai practica obiceiuri de pe vremea bunicii bunicii....cand or sa intzeleaga mare parte din docotrii si asistentele respective ca un pacient nu inceteaza a fi fiintza uymana si se transforma in animal sau obiect cand intra in spital!!! |
eu credeam ca e poveste din Grecia unde a facut FIV-rile.