Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 18
CD27 spune:
nusha l-am vazut pe David
acum inteleg de ce nu am mai gasit noi body cu 'i love my daddy', le-a luat davidutz
Laura are dreptate, daca esti tu in poza, iti seamana
Oppss era sa uit Nusha LA MULTI ANI! Multa sanatate si bucurii
Mami de Mikul Robert Constantin

nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Nushulica moaama da' ce flacau mare si frumos si zambaret ai mai, ptiu ptiu ![]() Babytza a tras un somnic de la 7 seara pana pe la 8jumate, apoi distractie in premergator plus ca ne-am jucat amandoua si am lasat-o pana a ajuns sa pice singura ![]() fericita de Crina Alexandra Crinul Meu Iunie 2009 Crina |
si pe deasupra si iubaret
de
DavidPoveste
nushulica spune:
urmareste stocul ca sigur mai apar

o bere si la tine
de
DavidPoveste
claudinna spune:
Laura, ok! astept poze}{
nushu, sigur! tr sa studiez modele pt toamna iarna:)
felicitari pt premiu!!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Codruta27 spune:
Laura, super emotionante pozele! Chiar ai baiat mare. Se incheie o etapa si incepe alta cu enorme satisfactii si bucurii. Oricum copiii de clasa I sunt deliciosi, se cred asa mari comparativ cu cei care sunt la gradnita....(am lucrat si eu cu copiluti de ciclu primar la n moment dat al vietii mele).
Claudinna, da-ne un semn cand ajungeti si pe la noi, de abia asteptam sa va cunoastem. Costumul de mariner, l-am pimit, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu o informatie exacta! Fox gasesti in Mercur, la etajul I. Daca vii la un shopping mic, dai de stire, bine?
Nushulica, Leah, La Multi si Fericiti Ani! Sa aveti parte de tot binele din lume!
Sa aveti o noapte frumoasa si usoara mamici de bobocei frumosi!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
Asa cresc eu!
Povestea mea
CD27 spune:
sa va povestesc ce face fimiu ieri, eram pe strada si am oprit caruciorul sa-i apa, timp in care pe langa noi a trecut o domnisoara aranjata tare, pe tocuri, fatzaia din poponetz, fimiu scote bibul din gura si imi da mana la o parte si se uita insistent dupa mademoiselle, bunnnn
mai mergem un pic, ne oprim pe loc, vorbim, trece o alta domnitza, aranjata, de data asta in fusta, fimiu ma impringe, se foieste in carutz pana gaseste o pozitie buna din care sa se uite dupa ea insistent
eu zic ca l-or fi atras tocurile, desi la prima tipa nu faceau mare zgomot![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

nushulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Laura, ok! astept poze}{ nushu, sigur! tr sa studiez modele pt toamna iarna:) felicitari pt premiu!! blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |

hai ca m-ai dat gata!!deci si bascutele tre sa fie in trend!ok,asteptam sa studiezi si vorbim,noi oricum vrem macar una cu o masinuta chiar daca n-o fi in trend
de
DavidPoveste
andy.p spune:
Claudinna sigur,sigur
Codruta multumim
Moaaaaama ce precoce e ginere-miu
...pai noi asa micutze ,daca ne imbracam in fustitza ,ii mai atragem atentia,mai ales ca nu stim sa mergem fatzit,numa asa pe varfuri
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nushulica spune:
concluzie:mikul trebe sa iasa numai cu tati la plimbare
codruta

de
DavidPoveste