Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nusha l-am vazut pe David acum inteleg de ce nu am mai gasit noi body cu 'i love my daddy', le-a luat davidutz
Laura are dreptate, daca esti tu in poza, iti seamana

Oppss era sa uit Nusha LA MULTI ANI! Multa sanatate si bucurii

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Nushulica moaama da' ce flacau mare si frumos si zambaret ai mai, ptiu ptiu

Babytza a tras un somnic de la 7 seara pana pe la 8jumate, apoi distractie in premergator plus ca ne-am jucat amandoua si am lasat-o pana a ajuns sa pice singura, (ce mama rea sunt [:P]), multam

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

si pe deasupra si iubaret in cartier toate fetele sunt adjudecate de david si sa vezi ce le iubeste pe toate si vrea sa le pupe(de fapt le baleste oleak pe fatza)

de David
Poveste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

nusha l-am vazut pe David acum inteleg de ce nu am mai gasit noi body cu 'i love my daddy', le-a luat davidutz
Laura are dreptate, daca esti tu in poza, iti seamana

i-am luat si cu "i love mummy"si azi de ziua mea l-a purtatam facut poze dar inca nu-s descarcate

urmareste stocul ca sigur mai apar

o bere si la tine

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nusha thanks ..yessss party!!

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Laura, ok! astept poze}{

nushu, sigur! tr sa studiez modele pt toamna iarna:)
felicitari pt premiu!!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Laura, super emotionante pozele! Chiar ai baiat mare. Se incheie o etapa si incepe alta cu enorme satisfactii si bucurii. Oricum copiii de clasa I sunt deliciosi, se cred asa mari comparativ cu cei care sunt la gradnita....(am lucrat si eu cu copiluti de ciclu primar la n moment dat al vietii mele).

Claudinna, da-ne un semn cand ajungeti si pe la noi, de abia asteptam sa va cunoastem. Costumul de mariner, l-am pimit, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu o informatie exacta! Fox gasesti in Mercur, la etajul I. Daca vii la un shopping mic, dai de stire, bine?

Nushulica, Leah, La Multi si Fericiti Ani! Sa aveti parte de tot binele din lume!

Sa aveti o noapte frumoasa si usoara mamici de bobocei frumosi!

Mamica lui Vlad (23.09.2008)

Poze...pozulici

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

sa va povestesc ce face fimiu ieri, eram pe strada si am oprit caruciorul sa-i apa, timp in care pe langa noi a trecut o domnisoara aranjata tare, pe tocuri, fatzaia din poponetz, fimiu scote bibul din gura si imi da mana la o parte si se uita insistent dupa mademoiselle, bunnnn
mai mergem un pic, ne oprim pe loc, vorbim, trece o alta domnitza, aranjata, de data asta in fusta, fimiu ma impringe, se foieste in carutz pana gaseste o pozitie buna din care sa se uite dupa ea insistent

eu zic ca l-or fi atras tocurile, desi la prima tipa nu faceau mare zgomot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Laura, ok! astept poze}{

nushu, sigur! tr sa studiez modele pt toamna iarna:)
felicitari pt premiu!!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

hai ca m-ai dat gata!!deci si bascutele tre sa fie in trend! mey mey

ok,asteptam sa studiezi si vorbim,noi oricum vrem macar una cu o masinuta chiar daca n-o fi in trend

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Claudinna sigur,sigur

Codruta multumim

Moaaaaama ce precoce e ginere-miu...pai noi asa micutze ,daca ne imbracam in fustitza ,ii mai atragem atentia,mai ales ca nu stim sa mergem fatzit,numa asa pe varfuri

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

sa va povestesc ce face fimiu ieri, eram pe strada si am oprit caruciorul sa-i apa, timp in care pe langa noi a trecut o domnisoara aranjata tare, pe tocuri, fatzaia din poponetz, fimiu scote bibul din gura si imi da mana la o parte si se uita insistent dupa mademoiselle, bunnnn
mai mergem un pic, ne oprim pe loc, vorbim, trece o alta domnitza, aranjata, de data asta in fusta, fimiu ma impringe, se foieste in carutz pana gaseste o pozitie buna din care sa se uite dupa ea insistent

eu zic ca l-or fi atras tocurile, desi la prima tipa nu faceau mare zgomot

concluzie:mikul trebe sa iasa numai cu tati la plimbare tu il deranjezi ca te bagi in fata lui si nu poate urmari linistit peisajul

codruta

de David
Poveste

Mergi la inceput