Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

sa va povestesc ce face fimiu ieri, eram pe strada si am oprit caruciorul sa-i apa, timp in care pe langa noi a trecut o domnisoara aranjata tare, pe tocuri, fatzaia din poponetz, fimiu scote bibul din gura si imi da mana la o parte si se uita insistent dupa mademoiselle, bunnnn
mai mergem un pic, ne oprim pe loc, vorbim, trece o alta domnitza, aranjata, de data asta in fusta, fimiu ma impringe, se foieste in carutz pana gaseste o pozitie buna din care sa se uite dupa ea insistent

eu zic ca l-or fi atras tocurile, desi la prima tipa nu faceau mare zgomot

Mami de Mikul Robert Constantin

lasa baiatul in pace sa admire, offff mai mamico mai

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

cum eu nu sunt kukuvea cu experienta asa ca voi,ma retrag ca nu ma mai tin "balamalele"am avut o zi plinA

noapte buna!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Roxi tare Mikul Un barbat adevarat !!!!!!!!! Se uita deja dupa zane He he he

Va pup si eu si ma retrag, ca poate iar am tren la 5 Noapte buuuuna

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

va spunem si noi noapte buna, deja imi e un somn de pun capul pe tst

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatzaaa!
Hai la proaspata!
Lucas a dormit pana la 7 deci 12 ore!Yupii!Bineinteles, cu muulte pauze de tzitzi!
Deci, n-aveti niciuna cardul de sanatate! N-o fi bun de nik!
La noi e innorat!
Nushu cu intarziere!
O zi faina s-aveti!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Elsa Maria, Maya MIhaela, Amalia Andreea, Crina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!
bitza:multumim de cafea!

nu am card de sanatate, parerea mea este ca tb sa vb cu medicul de familie unde este inscris Lucas, altfel nu poti merge la Casa de Sanatate sa il ceri. Daca era adult, angajat cu contract de munca, era simplu: mergeai la Casa de Sanatate si pe baza unei adeverinte de la locul de munc si a declaratiilor depuse de angajator la CASS, probabil il obtineai imediat. Asa, singurul care a raportat calitatea de asigurat este doctorul de familie si poate iti da el ceva la mana cu care sa mergi la Casa de sanatate.
(bauiesc ca tu vorbesti de cardul european de sanatate, nu?)

Boboceilor de 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Buna dimineata.

Am vorbit cu Lidia, au plecat la mare. Din pacate, nu sunt f bine, Stefan e bolnav, homeopatul nu-i rapsunde la tel, inteleg ca au ajuns si la spital.... nu stiu prea multe, am ajutat-o cu niste nr de tel... mi-a promis ca ma tine la curent.

Curaj mami, sa treceti peste! Doamne ajuta!

Babymom, daca vorbesti cu ea, te rog tine-ne si tu la curent...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Feli multumesc!Eu am printat un formular-cerere de pe site-ul CNAS si, daca se opreste ploaia merg azi, cu certif de nastere in dinti la ei.
Luminita off, ce vesti! Doamne ajuta sa fie Stefan bine!Multa putere Lidiei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

CD-ule, hunii mei sunt relativ ok... ieri a fost ultima zi de tratament, mai pastram un usor regim vreo saptamana, sa fim siguri. n-am scapat insa de muci, de tuse, si, cel mai rau, nu vor sa bea lichide...... mai nou nici laptic nu mai beau, e circ si dimineata si seara, azi Robi abia a papat 80ml. Au o masa de lapte si noaptea, 120ml fiecare, dar tot nu mi se pare de ajuns.... pampersii sunt mereu uscati..... nu stiu, chiar nu stiu ce sa mai fac sa ii determin sa bea lichide....... in rest, toate bune, soarele e sus pe cer, pasarelele canta...

Giulianna, mi-a scapat ieri, , felicitari lui Edi pentru marele progres!

Andy_g

Nushulica cu intarizere, imi pare rau, ieri nu mi-a trecut prin cap sa ma uit in lista...
in zilele in care nu ii dai carne lui David, ii poti da galbenus de ou, au cam acelasi aport de proteine. 2 galbenusuri/saptamana maxim, pentru a proteja ficatul. Nu e musai sa manance in fiecare zi carne sau ou, daca ii dai de 5 ori / sapt carne si/sau ou, eu zic ca e ok. Sa ma contrazica fetele daca gresesc, pls.

Leah!

Laura, abia astept sa ne povestesti depsre Andy in cls I.... ce experiente... pe bune, astept cu emotii, parca ar fi ai mei... SIGUR o sa va descurcati, nu-mi fac absolut nicio problema!!

Claudinna, multumesc mami!!
(si noi ne abonam la bascute la toamna)

Bitza, multam de cafea!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput