Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Laura ce frumosi sunt micutii Ce imi place cum stau cuminti pe scaunele Si toti cu bluzite rosii si cu coronite pe cap Foarte frumos

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Roxana multumesc..vezi ca din toamna te voi sacai cu intrebari despre scoala..tu ai deja experienta

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

vazut Bianca super tare! ce-i da-n gand, sa bage mingea acolo! oricum, Laureta, fata arata f bine! suer pozicile de la serbare! ce rol a avut Inisa??
merci de complimente, dar sunt ff grasa

pup Crina mergareata! ce i-ai legat angelynna de dulap?
super daca n-a mai vrut pe picioare!! Razvan a avut o faza asemanatoare si de atunci doar ocazional, ziua, il mai adorm asha...bine, noaptea nu adormea pe picioare nici inainte

Lumi, putere sa-ti dea Dumnezeu! sanatate multa la Hunisori

Nikol, ma bucur ca ati avut un zbor bun! distractie placuta si relaxare maxima la iarba verde!

Super pozici de la intalneala si asha zic si eu...cam putine! oricum, copiii sunt deliciosi asha impreuna!

Felicitari Edi pt progrese!! Esti un leutz viteaz!!

Nushulica, bravos si voua!! despre papa, mie pediatra mi-a zis ca e ok sa pape 3 zile carne(poti alterna curcan cu pui si cu vita), 2 zile peste si 2 zile galbenus. acuma, daca o zi nu papa nimic din toate astea, nu cred ca-i bai, dar o regula cred ca trebuie sa existe

Laura, frumoase poze de la serbare...acum gata, e mare deja! cred ca a fost mare incarcatura emotionala acolo! eu am fost la nepotul meu la serbare(acum cativa ani) si am plans de am rupt...ca mama, cred ca e si mai intens...
ai primit??

Bravo Oadu exploratorul!

Codruta, ce a crescut Vlad!! poate ne adunam si noi candva si o punem de-o intalnire la Craiova cu Cristina si Raducu. ce ziceti fetelor??
a si mi se pare ca Vlad seamana f bine cu tine in prima poza cu cirese. de unde ai luat costum de mariner?
in Craiova e Fox??

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Clau ici tie si lui RAzvan
De comoda sunt agatati doi ingerasi si de sifonier am legat un ursulet...e foarte incantata de ele

Vrea sa descopere cam totul si unde ma duc eu vine si ea, mai avea putin si intra dupa mine in baie, noroc ca doar ma spalam pe dinti

sa speram ca o va tine cu somnul tot asa

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

babytza,claudinamultumesc de urari

lauragata,am priceput cum sta treaba cu oul,david papa f bine outz daca-i dau jumate cred ca ma bate

claudinavrem si noi bascute pt la toamna,ne poti indeplini dorinta?

daca va era dor de noi http://good-times.webshots.com/photo/2139835580101756654zYCNNj poftiti de vedeti nazdravanul

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laura cu mare placere, daca pot ajuta nu e sacaiala

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nushulica ce dulce e nazdravanul NU e poza in care sa nu fie cu gura pana la urechi Ce mare s-a facut !!!!! Puuuup

Angelyna cum ai pacalit crinul in seara asta ? Cum ai reusit sa culci printesa ? Felicitari !!!

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Nushulica ai un copil superb.E o poza si cu tine??Ca seamana tare bine cu tine atunci

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Claudinna m-am abtinut cat am putut,as fi plans pe rupte da i-am promis lu Andy..am primit,maine le scot

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nushulica moaama da' ce flacau mare si frumos si zambaret ai mai, ptiu ptiu

Babytza a tras un somnic de la 7 seara pana pe la 8jumate, apoi distractie in premergator plus ca ne-am jucat amandoua si am lasat-o pana a ajuns sa pice singura, (ce mama rea sunt [:P]), multam

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Nushulica ai un copil superb.E o poza si cu tine??Ca seamana tare bine cu tine atunci

Alexia
Andrei

daaaaaaaaaaaa si imi creste inima cand imi zice cineva ca seamana cu mine,asa ca ai la mine o bere rece sau o inghetata ce poftesti tu

babytza asa e,toata ziua cu gura pana la urechi,veselie totala e o placere sa stai cu el toata ziulica

dar lasa ca nici cu soricelul tau nu mi-e rusine,am mai vazut poze pe aici,mooaaame ce okisori are te baga in boala o sa fie un casanova in toata regula

de David
Poveste

Mergi la inceput