Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 16
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Nushulica!!! Sa fii sanatoasa si fericita alturi de cei dragi!!! Multumim de tratatie Felicitari ptr progresele lu David Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
draguta ca de obicei pt urari
tot lauda fetele puiutul andy dar eu nu gasesc pozele pot sa le vad si eu?
de David
Poveste
andy_galro spune:
La multi ani Nushulica!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!!!
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
angelynna82 spune:
Nushulica , sa fii sanatoasa si numai bucurii din partea lui David si Felicitar pentru premiu
Kilemi va fi bine maine o sa vezi
Fata mea a adormit asta seara fara sa o mai legan pep icioare , uffff de ar dormi asa de acum incolo
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
nushulica spune:
andy galro,angelyna
de premiu ce sa zic,eu n-am castigat nik in viata asta,iata ca david e norocos ...din prostie am trimis sms la concurs
de David
Poveste
andy.p spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
draguta ca de obicei pt urari tot lauda fetele puiutul andy dar eu nu gasesc pozele pot sa le vad si eu? de David Poveste |
Si sa-ti raspund si la intrebare:nu tre sa manance in fiecare zi carnitza,o zi carnitza ,o zi galbenus...noi mai rar cu oul,da avem zilele de carnitza.
Uite:http://family.webshots.com/photo/2699535700104517296zUhNto
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nushulica spune:
laura hai ca m-au emotionat pozele...mesajul ala"adio gradinita"si copiii chiar incheie un capitol f frumos din viata lor,din toamna incep grijile,nesuferitele teme pt acasa...
cu papatul m-ai bagat in ceata...cum o zi carne o zi galbenus?pai cate oua are voie pe sapt?eu stiam max 2..
de David
Poveste
babytza spune:
La multi ani Nushulica !!!!!!!!!! Sa fi fericita si iubita !!!!!!
La multi ani Leah !!!!! Sa fi fericita alaturi de cei dragi !!!!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
angelynna82 spune:
Leah sa fii fericita alaturi de comorile tale si multa sanatate
Nushulica eu ii dau fetei o zi carne una nu, ou mai putin acum, cel putin eu si il amestec mai ales cu spanac
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
babytza spune:
Laura ce frumosi sunt micutii Ce imi place cum stau cuminti pe scaunele Si toti cu bluzite rosii si cu coronite pe cap Foarte frumos
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica laura hai ca m-au emotionat pozele...mesajul ala"adio gradinita"si copiii chiar incheie un capitol f frumos din viata lor,din toamna incep grijile,nesuferitele teme pt acasa... cu papatul m-ai bagat in ceata...cum o zi carne o zi galbenus?pai cate oua are voie pe sapt?eu stiam max 2.. de David Poveste |
Eu nu-i pun un galbenus intreg..si mai mult de 2 zile pe saptamana nu apuc sa-i dau..asa ca ea mananca cam 1 galbenus pe saptamana
Multumim de aprecieri...da ne asteapta viata grea din toamna,sper sa ne descurcam.
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei