Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 11
bitza2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
hehe, pai in cazul asta, eu ar trebui sa am vreo 9... Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 _ Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner) |
Si eu 10!
La tine nu se stie, puteau fi 18!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 [Si eu 10! La tine nu se stie, puteau fi 18!! |
hai ca esti tare!!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
300 spune:
Salutare,
Daca as fi stiut ca intalneala e in Tineretului cred ca as fi ajuns si eu. Credeam ca e la IOR.
Dar e cu un poate mare... Iata de ce: azi-noaptela 12 am avut un tren neprogramat. S-a lasat si cu plansete ca Anda s-a trezit singura in camera (noi gateam). Nu stiu ce-a putut-o trezi, drept e ca era si geamul deschis, noi stam la strada si cine stie ce dobitoc o fi urlat pe-acolo... In sfarsit, am pus fetita in wrap si am iesit sa contemplam peisaj urban nocturn in 3.
Nu va spun ca oricum fata era pusa pe sotii, voia sa o tina tati cu capul in jos - deja leganatul nu mai e o senzatie asa tare... Ca tot vorbeati de caruseluri si alte chestii de parc de distractii, in familia noastra eu o sa ma sui cu Anda in toate nebuniile.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Dupa ce a adormit am mancat si eu si m-am bagat la somn. M-a supt de m-a zapacit, cred ca m-am trezit din ora-n ora. Nu stiu, poate o sa-mi notez si eu trezirile.
Daca era un dinte sper ca a iesit. Azi nu vrea sa pape - avem curcan cu orez si legume in meniu si cred ca ori e dintele ori seamana cu mmine si nu-i place orezul. S-ar putea sa fie asertiunea 2 pt ca ii plac si ciresele . Aseara a mancat 80 ml. O fi si de la asta dar nu e prima data cand mananca cirese seara.
edit: si toate astea ca am vrut sa scriu ca la 11.10 a adormit anda si a dormit pana in jur de 2 :)))
b de la bebe, blog...
Nerantula spune:
Am gasit colac cu inel dublu, la 7 lei, la Real.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+
luminita2008 spune:
intrebare: e posibil sa dezvolte alergie la banana, dupa cca 3 luni de cand am introdus-o in alimentatie???
de 3 zile am obs ca dupa masa de fructe de dimineata (si in timpul ei) se inrosesc in jurul gurii. nu sunt bubite, ci pete mari, rosii, care dispar la 15-20min dupa masa. azi nu le-am mai dat si banana (noi suntem la regim si mancam in fiecare dimineata banana, orez si mar copt) si nu au mai aparut petele.....
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
Nerantula spune:
Lumi, da, este posibil sa se dezvolte ulterior alergiile, imi pare rau ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+
300 spune:
Lumi, si eu stiu acelasi lucru despre alergii. Cand am facut si eu singura mea alergie, dermatologul mi-a zis ca e nevoie de expunere la alergenul respectiv pana ajungi la un maxim, in acel moment se porduce alergia. Adica poti fi alergic si sa se manifeste peste 2 ani...
Nu stiu cum sa explic altfel sunt cam tuta azi, scuze.
Poate totusi nu e alergie. Mai incearca peste cateva zile.
Parca oricum, multe alergii care apar la copiii mici dispar in timp din fericire. Sa ma corectati daca n-am dreptate!
b de la bebe, blog...
babytza spune:
Hello
Ne-am adunat si noi de pe drumuri AM vazut o dulceata de fetita , nu-i mai tacea gurita , e o scumpa Abea astet pozele Si mamica e o draguta su o finuta , asa cum se vede si in poze
David nu a papat mai nimik in parc, a refuzat legumele cu carnita, a papat putin piure de fructe. L-am lasat in pace, a romntzait niste blat de pizza, ala a fost yami Si pe el si pe carut si in par, si peste tot
Abea acasa a mancat niste peste cu legume. NU prea mult, dar a papat.
In parc era foarte cald la soare, dar la umbra era numai bine de stat. Apoi la Cafeneaua actorilor aveau sistem sistem cu apa sa ne racoreasca. Nu ne mai venea sa plecam de acolo....
Va poooop, vrem sa plecam in parc
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
babytza spune:
Angelyna ce dulce e Crina in premergator !!!!
Ma bag acum si la Codruta..
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya