Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Andy_g felicitari pt tata

nicolici esti in Elvetia? Supeeer. Deci zici ca te simti fericita cu injectia aia? Merita incercata

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Salutam si noi mamicile si boboceii!

Am cam stat departe de forum, am citit pe sarite, dar de postat...

Nerantula, felicitari din suflet mamico!!! Sa fiti sanatosi, frumosi si norocosi! Doamne ajuta!

Am vazut pozici cu bobocei frumosi, mamici pe masura.

Ange, ce dulcic Crin ai tu acolo!

Laureta, mare baschetbalista e Biencuta ta!

Nikole, ii cam place la plimbare printesei....

Cristina, eu incerc sa ii scot mesele de noaptea lui Vladut. Se trezeste prea des, si cred ca numai de dorul lui tzitzi-ritzi. Ziua nu ii dau deloc san sau lapte, mergem exclusiv pe solide si apa. Laptic primeste doar seara si dimineata. Noaptea are in program biberonul cu apa sau cu lapte, atunci cand nu se poate altfel.

Noi suntem bine, toata ziulica pe afara, ne pregatim sa plecam la mare peste vreo 2 saptamani. Ne chinuie dintisorul cu nr. 6, dar sa speram ca scapam intr-o saptamana! Vladut e fascinat de usi, telefoane si telecomenzi! Am pus si poze noi aici, daca doriti sa ne vedeti! http://family.webshots.com/photo/2217165950102823736FrSKst

Am vrea si noi sa fim la intalneala, dar... o sa ne multumim cu pozele!

Pupici apasati pentru toata lumea!

Mamica lui Vlad (23.09.2008)

Poze...pozulici

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Intrebare, voi dati inghetata la bebei sau io is cea mai denaturata mama?

Condruta ce voinic ai tu acolo, un mic barbatzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Laureta, si noi am fost aseara la o terasa, eu m-am infruptat cu o inghetata, din care bineinteles ca a gustat si dl. Vladete! Nu pot manca ceva in fata lui, fara sa ii dau. E ffff. pofticios! Asa ca, ma inscriu si eu in clubul mamelor denaturate!

Lumi, multa sanatate hunilor bolnaviori!

Mamica lui Vlad (23.09.2008)

Poze...pozulici

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salut din nou!
Lumi Nici Lucas nu mai mananca prea bine, eu zic ba caldura ba dintii Sper sa incheiati cu bine tratamentul si sa le revina pofta de mancare
Babytza asa l-m prins si eu pe al meu in ultimul moment!Dar a doua zi nu si s-a rasturnat.Rezultatul un cucui! Am bocit amandoi juma de ora!Am renuntat la premergator!
Codruta ai un ciresel scump foc!

Abia astept sa vad poze de la intalnire!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Eu fac 12 ani de convietuire cu soatza ..ar fi trebuit sa avem 12 copii pana acum..nu?

hehe, pai in cazul asta, eu ar trebui sa am vreo 9...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Citat:

lumi nu stiu ce e cu mine ca tot uit...dar cred ca de 2 saptamani vreau sa-ti zic ca te poop mult da???SANATATE MULTA CA DE ASTA AVEM NEVOIE TOTI

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

si io, si io, sa petreceti bine pe meleaguri frumoase!!!

_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Codruta, multumim!!
Vazut pozele, ce-ati mai crescuuut! Si ce par are puiul! (mie mereu mi-au placut puii cu par lungut, baieti sau fete... ai mei sunt usor cheliosi)

Bitza... ce ma nelamureste pe mine e ca au pofta de mancare, dar nu mereu! uite de ex. azi, la masa de fructe, Robi a devorat 190gr - niciodata nu a papat atatea fructe, nu e fan fructe - in timp ce Edi.... am ajuns la 100gr...... la masa de lapte, Robi a papat vreo 50ml, Edi 150ml! Ieri dupa-amiaza, Edi a papat 200gr fructe si Robi abia 100gr... Ce sa mai inteleg? Nici macar nu pot spune ca e unul mancacios si altul nu, fac cu randul nazdravanii.... ma rog, avand in vedere ca pana acum nu am avut mai deloc probleme cu mancarea, pun totul pe seama bolii... deci, rabdare...
si sper ca Lucas sa-si revina cu papica, sa nu se ia de mana cu hunii mei.

Laureta, multumesc!
Iti dau bataita sa stii, ca iar n-ai fost la doctor....!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Citat:

Eu fac 12 ani de convietuire cu soatza ..ar fi trebuit sa avem 12 copii pana acum..nu?

hehe, pai in cazul asta, eu ar trebui sa am vreo 9...

_

Pi si io tb sa am vreo 15 cupii inseamna
Lumi pai PAP ul nu se face cu sangerari ca iese nasol. M am reprogramat joia viitoare pe 18 ( sper sa ma si duc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Lumi la noi e tot asa...ieri a mancat 3 linguri de cereale, azi a mancat tot;ieri a devorat fructele azi is cahh ce ramane constant, ii place mereu iaurtul. Cand vede ca scot cutiuta din frigider da din maini din picioare, scoate niste sunete de atac! In 6 sapt a scazut 100g si n-a fost bolnavior, dar i-au iesit inca 2 dinti

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput